Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikt mnie nie przekona

NIKT mnie nie przekona!!!

Polecane posty

Nikt mnie nie przekona: Kobiety dziela się na te które podczas stosunku: -nie mają orgazmu - i na te które orgazm UDAJĄ! KONIEC KROPKA

Gość who cares
NIKT mnie nie przekona ze jestes inteligentna osoba :O

Gość nikt mnie nie przekona
Ze masz udane zycie seksualne. Nie zalamuj sie, jest XXI wiek, i jest taka instytucja jak seksuolog.

dołączę się do słów koleżanki.... ...współczuje.... ... ale wiesz..... wiecej praktyki i moze w końcu sie uda . :)

Gość jeśli jesteś kobietą
to współczuję braku orgazmu, jeśli mężczyzną - to kobiet, z jakimi uprawiałeś seks :-P A przekonywać cię nie mam zamiaru - każdy ma prawo do własnych poglądów!

Gość a ja siee zgadza
zalozycielka tematu ma racje! taka jest prawda. wsrod moich kolezanek jest to samo wiec nie zgrywajcie sie ze macie orgazmy.Moze raz na poł roku wam sie uda miec MOze

No nie sądzę żebyście miały takich cudnych kochanków!

Gość współczuje hehehehe
popierdółki a nie kobiety macie:-P

A z reszta to nie zalezy od kochanka. Poprostu kobiuety są tak skonstruowane. Myslalm ze tylko ja mam z tym problem, ale jednak wyczytałam w ksiązce seksuologa ze większośc kobiet nie ma WOGÓLE orgazmu. Wiec sie nie popisujcie tu nie wiadomo czym! hehe

Gość Zgadza sie a najlepsze
z tego wszystkiego jest to ze faceci dumni mysla ze ich kobietka miala orgazm i tacy sa z siebie dumni KObiety to niezle aktorki

Gość wiekszosc nie znaczy wszytskie
tepa peezdo, jestes zablokowana psychicznie, to da sie leczyc kretynko zamiast wypisywac pierdoly na forum skonsultuj sie z seksuologiem albo psychologiem. gdzie takich sieja z zalazkiem ledwo wyksztalconego mozgu ? :O

Gość ne bede przekonywac ale
powiem tylko, że u kobieta musie miec do tego odpowiedni nastrój, "podkład psychiczny", który bardzo łatwo spłoszyc. Moze u ciebie to nie ten facet, moze nie te warunki, nie taka sytuacją.

Gość Kobieciasszz
Powaga??????????? nA PRAWDEĘ TAK RZADKO MACIE?? A ż się dzisiaj będę przyglądał mojej żonce!

A ja jestem tylko ciekawa, czy autorem tego topiku jest biedna kobieta, która nie zaznała tej przyjemności, czy sfrustrowany facet, który nie potrafi jej dać kobiecie...?

Gość najlepsza baba
To wlasna graba, tez nie ma orgazmu ale przynajmniej go nie udaje.

Gość A mi się wydaję
że kobiety nie mają orgazmu dlatego że wstydzą się swojego ciała, przynajmniej ja tak mam

Gość tak tak oczywiscie
Dla tego to kobiety czesto wola przy zgaszonym swietle pod kolderką. Pokazcie mi faceta ktoremu spodoba sie taki pomysł buhahahaha.

Gość Jetsem szczęściarą
Ja mam i to nie rzadko:) Tylko po co ja temu mojemu mężowi nażekałam kiedy nie miałam za każdym razem..

Jestem KOBIETA i nie sfrustrowaną! Wbrew pozorom jestem BAAAARDZO zadowolona z mojego życia seksualnego!!! Jest mi baaaaaaaaaaardzo przyjemnie jak sie kocham z moim męzczyzną. Ale orgazmów nie mam, choć on jest naprawdę świetnym kochankiem i robimy naprawe wiele sztuczek w łóżku.. :) Więc mi nie współczujcie bo nie ma czego. A ten topik powstał żeby podzielić sie z wami mopimi spostrzeżeniami i moich przyjaciółek :)

Widocznie Tobie to odpowiada :) Na szczęście są kobiety , które maja orgazmy. Wiec jesli Tobie nie jest to dane, to nie uogólniaj pod siebie.

Nie uogólniam ale WIEM że tak jest! I wiem ze połowa z tych osób/dziewczyn piszącz TU NA FORUM też poprostu kłamie! Nie mówie ze wszystkie. Ale kobiety już sa tak skonstruowane że trudniej im takie rzeczy przychodzą.. A mi to odpowiada! Jak mi sie rzeczywiście bardzo chce to sobie sama pomagam ;) Jak i z resztą większość kobiet, które także sie do tego nie przyzadzą że robią TO same ze sobą...

Gość jesli nigdy nie miałaś
Jeśli nigdy nie miałas orgazmu to się kwalifikuje do seksuologa to porostu przypadłośc, którą się leczy

Czytając Twoje wypowiedzi autorko myślę sobie... jakie to szczęście, że spotkałam swojego faceta i nie mam takich problemów. Nie rozumiem dlaczego kobiety miałyby kłamać, tu na forum. Rozumiem, ze Tobie to odpowiada, w końcu każdy am swoje upodobania, ale nie musisć podciagac pod siebie innych.