Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzy mi sie córcia

Marzy mi się córcia

Polecane posty

Gość marzy mi sie córcia

Czy istnieją metody żebym miała 100% pewności, że urodzi się dziewczynka? Przy in vitro jest możliwość wybrania płci dziecka?

Gość marzy mi się córcia
szanse mi nie wystarcza. Muszę mieć pewność.

Gość zolzaa
nie ma czegos takiego jak pewnosc ja kochalam sie przed owu z tabel wychodzila corka itd a mam synka ,uwazam ,ze to przypadek i tyle a ,ze ktos twierdzi ,ze zaplanowal to i tak nadal uweazam za zrzadzenie losu

Gość marzy mi sie córcia
Dlatego zastanawiam się nad in vitro. Czy tam będę mogla wybrać pleć dziecka? Oczywiście za dodatkową dopłatą.

Gość pewności to nigdy
nie ma!!!!!!!!! szanse są 50%/50% no chyba że będziesz miała obojnaka

Gość pewności to nigdy
kurka wodna! ty jesteś stuknięta! a chorym psychicznie nie robią chyba in vitro!

Ludzkie DNA podzielone jest na 23 pary chromosomów. Para 23 odpowiada za płeć, są to chromosomy X i Y. Jeżeli jest XX wyjdzie dziewczynka, jeśli XY chłopiec. Proces, który decyduje o płci dziecka jest całkowicie przypadkowy i nieprzewidywalny, NIE MOŻNA NIM STEROWAĆ. Nawet przy in vitro bez badań genetycznych nie wiadomo, czy zarodek jest męski czy żeński. Szanse na obydwie płcie wynoszą 50/50, chociaż zaobserwowano, że zmieniła się tendencja ewolucyjna i rodzi się więcej mężczyzn od kobiet.

Gość marzy mi się córcia
Może jestem stuknięta. Chciałabym dziecko, ale tylko dziewczynkę. Oczywiście, ze przede wszystkim zdrowe dziecko. Ale porostu chcę córeczkę.

Gość a jak będzie
synek to utopisz jak kociaka?

W takim razie nie powinnaś planować macierzyństwa, skoro nie potrafisz rozpatrywać możliwości urodzenia się chłopca. Co innego bardziej chcieć jedną płeć od drugiej, bo takie ma się w głowie wyobrażenie swojej przyszłej rodziny, a co innego brać się za płodzenie dziecka, które chcesz tylko, jeśli będzie dziewczynką :o Może nie dojrzałaś do takiej decyzji.

Gość marzy mi się córcia
Może jestem niedojrzała. Zapytałam czy jest możliwość, żeby na 100% wiedzieć jaka będzie płeć dziecka. Skoro nie ma to nie zdecyduje się. Nikogo nie będę topić. Tak bardzo chcę mieć córkę. Strasznie się z tym męczę.

kurcze to chore co piszesz,ja tez marzylam o corki,ale jak dowiedzialam sie ze synek ieszylam sie bo najwazniejsze jest zdrowie!! teraz mego synka kocham nad zycie! drugie dziecko w drodze i pragne miec ta coreczke ale jak bedzie drugi synek bede je tak samo kochac jagby to byla dziewczynka,kochana zdrowie to jest najwazniejsze!!!

Gość glupia baboooooo
a co to za roznica?idiotka

Gość marzy mi się córcia
Mam już dzieci. Wiem jak to być matą zarówno chłopca jak i córeczki. Kocham zarówno synów jak i córki. Ale coś mnie dopadło i marze o córce. Jeszcze jednej córce. Wiem, ze to chore ale nie potrafię tego zwalczyć. Teoretycznie już więcej dzieci nie planuje, ale jakby to miała być córka, gdybym miała pewność to bym się zdecydowała.

Gość a ja Cie rozumiem
moj chlopak bardzo chce miec corcie :) tak bardzo,ze sie az boje co to bedzie jak urodze syna :) chyba nieodejdzie ode mnie?! :p

trzeba bylo napisac od razu ze masz dzieci,kazdy myslal ze nie masz i tylko corka moglaby byc kochana,tak jest akurat to to nic pewnego sama duzo bym dala aby miec corke

Gość hahaiahoaihoa
i wszystkie z in vitro????????

Gość jeden z dziwaczniejszych
tematów

Gość marzy mi się córcia
2

iga-a jagby miala nawet 5 to co ci do tego,ty juz tutaj bedziesz szczula swoim jadem pani psycholozko czy jak tam tobie/

Tomi sie synke marzy w przyszłości :) Może ejstem starych poglądów ale wierzę że córka odbiera urodę a jak ma byc chłopiec to się kwitnie i mniej probmeów z synkiem jest.

Gość marzy mi się córcia
Nie z in vitro. Akurat nam tak wyszło.

* To mi Pasuje ci kasiu? Na twoje komentarze nie będę wogóle odpowiadać.

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej