Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzy mi sie córcia

Marzy mi się córcia

Polecane posty

Gość dziecko to dziecko
maży się córka, bo ją można ubierać,jak lalkę brarbie, a z chłopcem już mniejsze możliwości? :o

To fakt córeczke można wystroić ale potem problemy są z dziewczynkami większe. Chłopców tez można fajnie ubierać, zapuścic włoski, zrobić loczki albo na żel.

Gość osjdzaolihfc
A MI SIE MARZY MERCEDES S KLASA!!!!!!!!!!!!!!

Gość macie kompleksy ze
tak gadacie? ja chcialabym miec chlopca-bylby za mezem pilkarzem :D

Gość hjijhjijhdd
I tak masz wieksze sznase-niestety rodzi sie za wiele dziewczynek!Za pare dekad w ogole bedzie malo mezczyzn!!

Gość marzy mi się córcia
Sama nie wiem. Syna tez ładnie ubieram. Pewnie po części tak ale niezupełnie o to chodzi. Nie wiem dlaczego ale tak czuje. Nie mogę adoptować z pewnych przyczyn. Nie chcę o tym pisać. Poza tym z adopcją nie jest tak prosto. Rodziny, które mają już dziecko są raczej na szarym końcu. Zresztą chciałabym przeżyć to w całości. Ciążę też. Mimo wszystkich niedogodności chciałabym.

Gość rzeczywiście zauważyłam
że w ogóle moje koleżanki mają prawie same córki. Rodzi się więcej kobiet i niedługo ilość mężczyzn znacznie spadnie. Kobiety będą musiały zostać lesbijkami :P

Mówie ci z chłopiec jest fajniejszy, mozna go potem posłać na różne zajęcia dodtakowe dziewczynke też ale chłopca na sport głównie. No i większość dziewczynek ma problemy z nadwagą przez mało sportu.

Gość ja tam nie widzę różnicy
jeżeli jest zdrowe to najwazniejsze, a jaka płeć to co do za znaczenie :o Przecież taki maluszek jest słodki niezależnie co ma między nogami, nie wiem, jak mozna tak na to patrzeć

chlopiec zawsze jest za mama,nie przyniesie ciazy do domu,ja ciesze sie ze mam synka i chce wychowac go na dobrego mezczyzne,ale jak mi sie to uda to nie wiem,jestem pewna jednego ze chce aby moje dzieci mialy we mnie nie tylko matke ale takze przyjaciela,z ktorym moglby rozmawiac o wszystkim,ale czy w praktyce mi sie to uda?? nie chce tez zadnej przemocy,ani bicia itp, a jagbym miala teraz corke druga to naprawde juz bym bya taka szczesliwa,z synka tez bede zadowolona

Gość marzy mi się córcia
Nie wiem jak można. Porostu. Może to dlatego ze ciążę z synek przeżywałam koszmarnie, miałam dużo problemów zdrowotnych a potem depresje i się tego boje. Ciąże z córką wspominam jak błogostan.

Gość marzy mi się córcia
Nie rozpatruję tego w taki sposób. Jak córka zajdzie w ciąże to tak samo jej pomogę jak gdyby syn oznajmił, ze ma zostać ojcem. Zajęcia są zarówno dla dziewczynek jak i chłopców. Sama nie wiem o co mi chodzi bo moje dzieci kocham jednakowo mocno.

pamietaj ze kazda ciaza inna,moja ciaza z synkiem byla ok momi zagrozenia porodem przedwczesnym i siedzenia w domku od 3 miesiaca ale synek urodzil sie zdrowy,dokladnie w dzien teminu dostal 10 pkt apgar ale jak on dal mi poplacic to matko boska!! to prawda ze drugie dziecko jest przeciwienstwem pierwszego?

Kasiu żal mi Twojego toku myślenia "syn ciąży nie przynisie" Ale dziewczyna sama dziecka sobie nie zrobi, chłopak ponosi taką samą odpowiedzilność

Gość ja nie wiem czy wy wszyscy
jaja tu sobie robicie, czy ja snię- co za tok myślenia, włos sie jeży.

Ja rozumiem autorke po czesci...Pol ciazy wmawiano mi ze nosze pod sercem upragnionego synka,dopiero w polowie wydalo sie ze to 2 coreczka,ciezko bylo sie przestawic, tak bardzo pragnelam parki...coz teraz oczekuje drugiej niunki i bede ja kochac nad zycie 😘

wiem o tym przeciez ale tak sie mowi,przeciez ja nie mowie powaznie ze jak syn by wpadl czy cos takiego to by byl zwolnionyz poniesionych konsekwencji

a z ciza to nie powiedziane:) ja z pierwsza doslownie biegalam a teraz ledwo chodze od pierwszego miesiaca masakra a tez corcia..

Gość Marzy mi się córcia
Chyba sobie powinnam darować w ogóle tą kolejną ciąże. Sama mam liczne rodzeństwo. Mam świetny kontakt z siostrami i milo wspominam czasy dzieciństwa. Najpierw razem bawiłyśmy się lalkami, potem rozmawiałyśmy o chłopcach, pożyczałyśmy sobie ubrania i kosmetyki. Może to dlatego? Szukam przyczyny i sama nie wiem.

Gość Marzy mi się córcia
Musze to sobie wszystko przemyśleć, przeliczyć, przetworzyć i podjąć decyzje. Może warto poczekać. Przeczekać i to minie. Szkoda, ze nie tak łatwo o wpadkę kiedy człowiek się zabezpiecza. Wiem, że to nieodpowiedzialność, ale chciałabym, żeby los zdecydował za mnie.