Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochaniutka92

Potrzebuje pomocy ! Proszę przeczytajcie !

Polecane posty

Witam! Mam problem i bardzo proszę o komentarze innych osób... Jestem z chłopakiem 2 lata po 2 latach zostawił mnie dla innej dziewczyny błagałam by wrócił nic nie pomagało... Okłamałam go że jestem w ciąży wrócił super sie nam teraz układa jesteśmy tacy szczęśliwi zrozumiał swój błąd... Ale mam poważny problem mineło 1,5 miesiąca on myśli że jestem w ciąży wziełam karte ciążową od koleżanki myśli że mam 20 maja termin całuje mnie po brzuszku a mi serce się kraja... Teraz musze zajść w ciąże my naprawde tego chcemy. Ale mam jajniki policystyczne i dotego nieregularne miesiączki. Przyjmuje kwas foliowy luteine na wyrównanie miesiączki nie miszkamy jeszcze razem nie mamy czasami okazji kochać się regularnie. Jak najskuteczniej zajść w ciąże ? BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZI BEDE BARDZO WDZIECZNA ! Nie zabardzo sobie radze w tej sytuacji musze być w ciży !

Gość
Ty masz problem z własną psychiką :o

Gość hjaerfzhv
poiedz,ze poronilas jedyne rozwiazenie jezeli chcesz aby zostal chodz moze odejdzie bo co jak zajdziesz teraz to powiedz,ze ciaza trwa 11 miesiecy

Gość
poiedz,ze poronilas Wy jesteście pierdolnięci czy tylko udajecie :o

Proszę tylko mnie nie obrażać wiem że głupio zrobiłam muszę tylko wiedzieć jak najskuteczniej zajść w ciąże.. Kocham go i pragniemy tego maleństwa...

Gość fdgdgagn
Kochanie NIE ma sposobu zeby zajsc ekspresowo w ciaze!! Nie MA!Nie chce tutaj pisac mentorskim tonem ale modlmy sie zebys w tej ciazy nie byla!!Koles dowalil Ci rogi i poczucie przyzwoitosci kaze mu z Toba byc a Ty go wykorzystujesz!Gwarantuje ze jak tylko sie polapie ze sciemniasz to Cie zostawi.Mam takie wazenie ze jestes mlodziutka 16/17 lat?/i myslisz ze on to ten jedyny i nie wyobrazasz sobie zycia bez niego ale zastanow sie kim Ty w tym momencie sie stajesz??Jestes podla. A propo jak w ta ciaze nie zajdziesz to co??za miesiac mu powiesz ze poronilas tak??Paranoja

Gość JolkaFasolka
w niku 91 to Twoj rocznik ??

Gość a ja mysle ze powinnas
sie przyznac powedz mu co zrobilas a swoja droga to koles zostwia cie dla innej to okropne upokirzenie a ty za nim biegasz i udajesz ze nic sie nie stalo?on Cie pewnie zostawi ale Ty sie teraz nie zajmuj nim tylko soba i swoja psychika,mam nadzieje ze to prowokacja

Gość ppppppppo
po pierwsze, od razu zgłoś ten temat do usunięcia, bo jak Twój chłopak wpisze kiedyś w google twoj adres mailowy albo imie i nazwisko, to bedziesz miala nieciekawie po drugie, jedynym rozwiązaniem, jest udanie w tej chwili poronienia - sory, że tak brutalnie, ale inaczej raczej sprawa się rypnie

Gość adwokat
...a moze jednak najlepiej powiedziec mu prawde i czekac na kosekwencje. jesli naprawde kocha to zrozumie i bedzie OK, a jesli odejdzie to zrobilby to predzej czy pozniej a lepiej teraz gdy jeszcze nie macie dzieciaka

Tak mam 18 lat on ma 22... Nie chcę go starcić sama nie wiem co robić ;( Jak go widzę jak się cieszy nie chcę go zawieść a ciągle gadamy o dziecku więc tak naprawde to mi też się to już wkręciło... Jestem w 3 klasie technikum ale sa napewno kobiety które zaszły w ciąże szybko naprawde mi na tym zależy dziękuje wam że jesteście że mi pomagacie

Gość JolkaFasolka
masz dopiero 18 lat !! tak jak ja zreszta ... wez sie lepiej zastanow dobrze ci radze ... a powiedzialas rodzica ze niby jestes w ciazy ?? ... ja w wieku 17 lat urodzilam dziecko ... wiec sie zastanow naprawde ...

Gość gsdyudg
skoro jako dziewczyna konczysz technikum to widac ze niezla rura z ciebie hehehehe tylko takie moglyby wpasc na taki swietny pomysl.. wspolczuje temu dziecku strasznie...

Gość
Dziewczyno zejdz na ziemię bo skutki mogą być opłakane,jesteś jeszcze bardzo młoda.On wrócił do nie do Ciebie tylko ze względu na dziecko którego notabene nie ma,to jakieś chore albo provo...

Ale łatwo jest pisać jak nie rozumie się sytacji tego co się czuje ja naprawde chcę mieć z nim dziecko ale wyszło tak jak wyszło a nie byłam dla niego najlepsza wiec mnie zostawił... Teraz jest innaczej naprawdę ! widzisz urodziłaś dziecko w wieku 17 lat teraz ma już roczek jesteś szczesliwa :) A co na to twój chłoak? Moi rodzice nie wiedzą tylko on

Gość kup pacana od Rumunów

Gość ana999
Nie zajdziesz tak szybko w ciaze no i nie urodzisz w maju wiec i tak cie przejrzy co zrobilas i wtedy cie zostawi :) Wez powiedz mu prawde lepiej bedzie dla ciebie.

Gość JolkaFasolka
noo tak wlasnie skonczyla roczek :) a z chlopakiem dobrze od 1,5 roku mieszkamy razem i jest super!! jestem bnardzo szczesliwa i dumna ze mam taka wspaniala corke!!

Koleżanko od okłamanej ciąży - zrobiłaś ogromny błąd!!!!!!!!!!!!! NIe wolno nikogo zmuszać do bycia ze sobą!! Koleś jak sie dowie to Cię znienawidzi, to co zrobiłaś to szantarz i jest podłe do granic. Nie jesteś na tyle dorosła aby pogodzić się z tym, że facet odszedł, więc lepiej nie zachodź w ciąże, bo Twoja psycha nie nie jest gotowana poważne dorosłe życie. Jak będziesz sobie radzić w życiu jako matka skoro nie umiesz przyjąć do wiadomości przegranej, że facet Cię zwyczajnie nie chciał!! Wstydź się kobieto.

kurwa wlasnym oczom nie wieżę:o i ty masz 18 lat ..? ty sie lecz na glowę dziecko,ciąża urojona to najgorsza rzecz na świecie a ty jestes na dobrej drodze,dziwie sie ze gowniarze maja tak prymitywne podejscie do życia,ciązy,rodzicielstwa itd... 1ciąza to nie piwo w barze na zawolanie:( 2nie napisalas dlaczego cie zostawił :( 3jak sie koles dowie ze to byl taki twoj (żarcik) to zęby ci sie posypią:( 4 zaden normalny facet nie zniesie takiego kłamstwa,tak samo jak wrobienie w ciąże itp.. 5jak bardzo trzeba mieć nsrane w glowie zeby wogole wpasc na taki pomysl dla zatrzymania chlopaka? jestes menda i nic wiecej i kiedys tego bardzo pozalujesz a jak sie to wyda to w otoczeniu swoich najblizszych jestes stracona na wieki:( aż mi sie żygać zachciało jak to przeczytałem-jestes potworem i powinnaś za to ponieśc karę:P

Gość RupertXXVII
Definitywnie i ostatecznie rozjebał mnie ten text :D

najlepiej wyznaj prawde bo w klamstwie nic z tego nie bedzie im szybciej powiesz prawde tym lepiej..w takim klamstwie zyc..sama robisz sobie ostre cisnienie..

Gość liiiipaaaaa
lipa jakaś, chłopak chłopakiem ale przecia są rodzice, jedni, drudzy, badania się robi, usg i takie tam, cała machina rusza, i ona taka biedna zagubiona potrafi wszystkim tak naściemniać żeby wiarygodne było??

Gość to ci i tak nic nie da
On jest z tobą tylko i wyłącznie dla dziecka. Jest teraz dobrze, bo faceyt jest na tyle odpowiedzialny, że nie chce szkodzić ciężarnej i dba o jej samopoczucie. Ale serca nie oszuka. Nawet jakby się nagle okazało, że faktycznie jesteś w ciąży, to ten związek nie ma przyszłości. Faceci, którzy nie kochają, złapani na ciążę prędzej czy później zdradzają lub porzucają pomimo że jest dziecko. A poza tym masz 18 lat i taka pewna jesteś że to ten jedyny? Nie rozśmieszaj mnie. Tych jedynych może się jeszcze kilku pojawić na twojej drodze.

Gość dis
żeby Cie kobieto wydyma...bo nie jestes kobieta. Nigdy nie bedziesz dorosła, nigdy nie znajdziesz faceta chyba że sie pobawisz i wtedy zajdziesz w ciaże. I żebyś miała dużo czarnych dzieci za to co robisz.

autorko, jesli masz tylko 18 czy 19 lat... to wlasnie zaczynasz nowa , niby juz dorosla droge zycia... od klamstwa. zadaj sobie pytanie: czy chcialabym byc oszukiwana? ... poza tym, jestes jeszcze bardzo mlodziutka i zdazysz urodzic dziecko. nie musi byc to juz, teraz i natychmiast... wszystko przychodzi we wlasciwym czasie :)

Gość Feminists
To jeszcze NADAL nie ma równości, w XXI wieku? To facet nadal może dla zdobycia dziewczyny oszukiwać ile wlezie, a wszyscy powiedzą: - no cóż, miłość usprawiedliwia podstępy! Ale dziewczynom się tego nie wybacza? Ale w tym przypadku sytuacja może jedynie inna! Przecież bardzo często facet ucieka gdy usłyszy o ciąży, a ten ODWROTNIE! Nie znam go a czuję no niego sympatię, to chyba fajny gość. Moż.e z nim trzeba zupełnie inaczej? Może jednak zaryzykuj (przecież teraz i tak już jesteś w ryzykownej sytuacji) i powiedz mu: - skłamałam z miłości, a to przecież usprawiedliwia bardzo wiele. Akurat o ciąży pomyślałem, bo CHCĘ mieć z tobą dziecko! A chcę dlatego (i między innymi dlatego cię kocham) bo czuję pewność, że byłbyś najlepszym dla mnie towarzyszem na całe życie i najlepszym ojcem dla moich dzieci. Wróciłeś z powodu naszego dziecka, więc go chcesz, więc go będziemy mieli, bo i ja go chcę mieć z tobą. Kilka miesięcy później w spełnieniu pragnień nie będzie dla nas dramatem. Dramatem może być odrzucenie naszej wspólnej szansy. Oczywiście powyższe to nie jest "szablon" dla ciebie, a tylko moje luźne myśli, gdy wstawiłem się w twoją sytuację. Zauważ, że to co napisałem jest zgodne z prawdą (tak?). Te słowa mogą się wydać idiotycznie naiwne dla tutejszych, ale dla porządnego faceta (w obecnych czasach już egzotyka) to wcale NIE KONIECZNE!