Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Invincible111

przenoszenie plemników na palcach

Polecane posty

Gość Invincible111

Witam wszystkich!! Ostatnimi czasy bardzo dużo czytałem na temat żywotności plemników. Na każdym forum można się dowiedziec bardzo ciekawych rzeczy(głównie bzdur) dużo osób robi sobie jaja a przez to inne osoby się stresują Wyczytałem że powietrze zabija plemniki( jednak nie od razu) , woda zabija natychmiast oraz mydło. Niektórzy pisali że plemniki od razu umierają po kontakcie z powietrzem( a nawet jeśli przeżyją to i tak tracą zdolnośc do zapłodnienia. Częsc osób twierdzi że plemniki umierają wtedy kiedy zaschnie sperma. Na forach pojawiają się pytania czy jeżeli mój partner miał na palcu kropeleczke spermy i i dotknął mnie (wiecie gdzie) to czy mogę zajśc przez to w ciąże.- większosc odpowiadała że oczywiście ze jest nawet takie samo ryzyko jak w przypadku seksu bez zabezpieczenia. jednak natknąłem się także na posty dziewczyn które się z tego śmiały i pisały żę plemniki muszą się znalesc bezpośrednio w pochwie, że tylko wtedy mają dolnośc do zapłodnienia oraz zadają pytanie TO PO CO FACETOWI WYTRYSK??? PRZECIEŻ MUSI BYC JAKAŚ SIŁA, MUSI BYC PENETRACJA , STOSUNEK A NIE GŁUPIE PIESZCZOTY. Plemniki muszą przebyc cieżka drogą oraz nie wystarczy jeden plemnik-potrzebuje kolegów którzy mu pomogą. Przez te wszystkie fora postanowiłem pójsc do ginekologa i zaczerpną informacji , niech już stracę te 60złoty za wizytę. Ostatnio nawet zacząłem sie zamartwiac że jeżeli na ręku miałem jedną kropeleczkę spermy która wytarłem w chusteczke i nastepnie umyłem ręce 3 razy zwykłym mydłem to następnie po paru godzinach moja siostra mogła użyc tego mydła do kąpieli (chociaż zawsze używa swojego żelu) Noi się schizuję chociaż wiem że tak się w ciąże nie zachodzi. Może ktoś się wypowie ??? Chętnie poczytam , bo ja już sam nie wiem rozumie jeżeli ktoś by miał ŚWIERZUTKĄ sperme na palcu i by włożył to ok ryzyko może byc ale jakie??? bliskie zeru??? Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować