Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darcia barcia

Pedanci... ktoś się związał z takim facetem?

Polecane posty

Gość darcia barcia

Czy macie takich facetów którzy: - Regularnie się myją i pielęgnują swoje ciało - Ciągle prasują swoje ubrania - Gotują - Dbają o porządek w domu

Gość dla mnie to ideał

Gość Ivonaaaaaaa
mój mąż jest pedantem pod względem sprzątania.Ale nie chce mu się gotować.To całkiem dobry podział.Nie muszę sprzątać.

Gość darcia barcia
Byłby ideałem gdyby nawet nie był jakiś przystojny?

Gość darcia barcia
A czy to normalne aby facet interesował się modą, siedział w dziale z kosmetykami godzinami aby dobrać dezodoranty, wody toaletowe oraz antyperspiranty a i chodził po sklepach z odzieżami?

Gość gitarra
może pedzio...

a moj mąż doprowadza mnie do szewskiej pasji tym,ze od razy po przyjsciu rozbiera sie z gajerka,wiesza wszystko pod linijke,sklada skarpetki w rulonik i wrzuca do kosza (musze je zawsze rozwinac przy praniu..... tłumaczenie,ze moze wrzucic do kosza nieskrecone nic nie daje ;) ) kołdereczka pod linijke, poduszka wytrzepana i pod kątem prostym.... śpi na wznak z rękoma na klatce - tylko różaniec obrazek i jak trupek.... ja jestem bałaganiara, przegląd ciuchow z całego tygodnia mam w łazience, biżuteria wszedzie na każdej szafce, buty przed drzwiami do garderoby,kurtka w kuchni..... łazi i po mnie sprząta :P śpię zawinięta w rulon w poprzek łóżka..... mamy dwoje dzieci, synka który wszystko ubiera na lewą strone i nosi różowe spodnie siostry,bo mają fajne kieszenie,rozporkiem do tyłu bo mu wszystko jedno,przykryty kołdrą tylko jeśli nie zdążyła jeszcze spaść na ziemię :P i córcie.... na początek roku szkolnego beczała, że plisy w spódniczce ma źle zaprasowane....... kołdra zawsze obrazkiem do góry pod kątem prostym.... kredki kolorystycznie poukłądane w piórniku....... :P :P :P

nie wspomnę o wiecznych kłótniach jaki mam bałagan w samochodzie bo nie ma gdzie usiąść.... reklamowka z gazetami, jabłko,buty na zmiane ;) ...... on ma samochod zawsze pedantycznie sprzątnięty, kaercher raz na pare miesięcy i milion zapachowych wiatraczkow.......

Ty chyba nie wiesz kto to pedant :o - dbanie o swoje ciało, świadczy o kulturze osobistej, to samo z uprasowanymi ciuchami, - porządek w domu też, bałaganiarstwo nie jest cnotą, - umiejętność gotowania uważam za dobrą cechę, ale co to ma wspólnego z pedantycznością? :o