Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolna-brunetka

Wejdźcie.. to dla mnie bardzo ważne!

Polecane posty

Gość wolna-brunetka

Mam 3 bardzo ważne pytania.. ;) Z góry dziękuje za odpowiedź. 1. Czy kiedy już zakupie danego przedmiotu dostanę tą automatyczną wiadomość od sprzedającego z danymi to wystarczy tylko wypełnić zawarty w nim 'Formularz opcji dostawy' czy dodatkowo muszę wysłać jeszcze maila z potwierdzeniem zakupu? Pytam, ponieważ na stronie 'o mnie' sprzedającego jest napisane iż nie zatwierdzają niepotwierdzonych zamówień.. Jeśli tak, to co napisać w tym mailu? 2. W kwotę przelewu mam od razu wliczyć koszty przesyłki? 3. Jaki mam dowód na to, iż kupiłam dany przedmiot? (Tzn dowód zakupu, w razie gdyby mnie oszukali i rzecz by nie doszła.)

Gość wolna-brunetka
zapomniałam dodać.. chodzi o kupno przedmiotu na ALLEGRO!

Napisz dla pewnosci tego maila,napisz co i kiedy,kupilas,jaki kolor,fason ile szt jaka opcje wysylki wybierasz tak,do przelewu doliczasz koszt przesylki jesli wybralas z przedpata,jesli za pobraniem(drozej,placisz przy odbiorze) to nie doliczasz nic potwierdzeniem jest wygrana aukcja,oni musza miec dowod nadania w razie co i musza ci go udostepnic na zadanie,do przesylki powieniem byc dolaczony paragon

Gość wolna-brunetka
Dzięki wielkie. :) A co to 3 odpowiedzi, to chodzi mi o kupno w funkcji 'Kup teraz!'

Gość wolna-brunetka
no tak, dziękuje. :) Mam jeszcze jedno, ostatnie pytanie.. W tym formularzu opcji dostawy jest jeszcze takie miejsce : 'Twoja wiadomość dla sprzedającego'. Mam wpisać tam to samo co w tym mailu potwierdzającym? Czyli co kupiłam, numer aukcji i pozostałe informacje o przedmiocie? I jeszcze jest tam jedna rzecz, której do końca nie rozumiem.. a mianowicie jest tam napisane: 'Konto bankowe' i można wybrać albo ''mBank'' albo ''541140.. (BRE BANK SA)'' Wiesz może o co w tym chodzi?