Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

winka? bo mój luby zaraz wróci i będzie mi tu w monitor zaglądał, czy ja aby nie gaworzę z jakimś FAJNYM, hi hi

Szkoda czasu na oglądanie meczy naszej pożal się Boże reprezentacji. :D Nie wiem tylko czemu nowy trener był taki oburzony na wieść, że kibice chcą zbojkotować najbliższy mecz? Pewnie już nie mają paznokci do obgryzania z nerwów. :D

Nic dziwnego że ta 5letnia postanowiła pójść w ślady Kasi Klich... ;) Winka chętnie. :) Dziękuję. A lubemu powiedz że tym razem rozmawiasz z FAJNĄ. :D

oj to chyba kibic pierwszej wody. obrazi się..:) mnie piłka nie zachwyca, chociaż na mistrzostwach piszczałam z nerwów...

Nie moja tylko kolegi ekshibicjonisty. ;) Mam nadzieję, że się Pierwszy nie obrazi. :) Jego zdrowie! :D

Nie trzeba było analizy psychologicznej. ;) Wystarczyło trzeźwe spojrzenie.

Dawno to było i za dużo nie pamiętam. Ale w kilka osób, ówczesnych bywalców kafeterii zorganizowaliśmy wyprawę rowerową. A jej owocem jest kilkuletnia już przyjaźń z koleżanką z kafe. :)

o proszę! fajnie. ja topik przypadkowo przeczytałam, ale nie powiem, ciekawie tu jest:)

chociaż wydaje mi się, że płoszę.... no nic, poobserwuję bieg wypadków luby... czy będzie pił - to chyba spóźnione pytanie:))) to bez względu na wynik, cha cha nie wiem kiedy wróci, pewnie zaraz po meczu

a ja miałam dzisiaj wolne. czasem lubię sama posiedzieć. za dużo czasu spędzamy ze sobą niektóre mecze musiałam przecierpieć - stado ryczących samców.... chociaż jakiś urok testosteronu w tym jest

Hihi, ja nie muszę oglądać sportu. Faceta nie mam a synek jeszcze się nie interesuje. :)

ludzie! dopiero wpadłam na to, dlaczego tych chłopów nie ma na kafe mój refleks poraża!:)