Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

Nudnawa jak miło Cię widzieć! :D Hihi, ale kaca to ja nie miałam. Nie ma to jak upić się w porządnym towarzystwie. :D Jakoś nie mam wrażenia, żeby Pierwszy był zamknięty w jakiejś skorupie... :) A że wspomina przeszłość to normalne. Kto z nas tego nie robi? :) Mnie życie nie rozpieszczało a nadal mam do niego pozytywny stosunek. :) Może kiedyś się odwdzięczy? ;)

wydaje mi się, że po złych doświadczeniach - otrzymujemy potem NAGRODY... tak zawsze czułam, jak działo mi się coś złego - ok. teraz jest źle, ale zaraz będzie lepiej, dobrze....

A jabłuszka były pyszne. :) Zrobiłam nawet placki z jabłkami. :)

Już po kolacji, niedługo do łóżka. Jutro powrót do szarej rzeczywistości. Choć pracę swoją lubię, nie narzekam, ale ta pobudka o 6... :( Czekam i czekam na tę nagrodę i NIC. Długo jeszcze? ;)

Hihi u mnie zawsze szklanka do połowy pełna. :D To taka wada genetyczna. ;)

Może, ale na razie się nie zanosi. Podobno cierpliwość jest cnotą ale ile można czekać? ;) Nudnawa wiem że kobiet o wiek pytać nie należy ale skoro my już z Pierwszym się ujawniliśmy to kolej na Ciebie. ;)

Witaj w klubie! :D Choć z wyglądu to ja bliżej do Zalotnej mam. ;) Pierwszy wprawdzie Ewa na imię nie mam ale powodzić na pokuszenie czasem lubię. ;)

Pierwszy, jak tak czytam tę twoją wymowną stopkę, to wpadłam na to, że ja nie lubię przystojnych

To czy mężczyzna jest przystojny czy nie to kwestia gustu, co Pierwszy już w jednym ze swoich postów nadmienił. :) Moja śp. babcia zwykła mawiać, że z ładnej miski nikt się nie naje. ;) Pierwszy a wolisz blondynki czy brunetki? ;>

ale jakby się tak głębiej zastanowić, to ja od przystojnych wręcz uciekam lubię brzydali:))))) dawaj tego placka, niech stracę!

Nie masz nic do stracenia Nudnawa, po plackach już nawet ślad nie został. :D

nudnawa - a czy widzac kobiete na ulicy, w autobusie czy gdziekolwiek indziej, wiem cos o jej charakterze? ;) wyrazna..hmmm rzucajaca sie w oczy. przyciagajaca wzrok. wlosy czarne jak kruk, blond, czerwone, pasemka. trudno to zdefiniowac, ale ja wiem. ;) a pozniej chce ja poznac z charakteru.

O tej porze już się nie skuszę, ale dziękuję. :) No wiesz, muszę dbać o linię. :D

Do pracy na 9, ale mam ponad 30 km z zahaczeniem o przedszkole. A poranne ablucje są dość czasochłonne, jeśli chcę się wyglądać wyraźnie na ulicy. ;)