Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe29

Najlepszy tort dla dziecka w Zielonej Górze- gdzie?

Polecane posty

zblizaja sie ur mojego dziecka, chciałam taki z bajkowymi obrazkami, polany marcepanem, znajomi gdzies taki zawsze mieli ( np z bajki Tomek i przyjaciele) , ale oni nie z Zg, czy cos podobnego mozna dostac w Zg , lekki i na bitej smietanie i przede wszytskim smaczny?

Witam. Taki torcik zamówisz w piekarni u Mikulewicza na oś.Pomorskim:) Ja zazwyczaj dawałam zdiecie dziecka,ale mozesz dac jakis obrazek z ulubiona bajeczka ;) Pozdrawiam

polecam piekarnie grono :) robia tam na prawde cuda :) ja zamawialam torty na panienski, na slub i urodzinowe :) wszystkie pyszne :) najlepszy malinowo smietanowy. Tez robia torty takie kolorowe wlasnie ze zdjeciami czy obrazkami z bajek :) maja duzo zdjec gotowych tortow na pewno cos wybierzesz :)

Gość gość
Wiem, jakiej firmy nie polecam. torcik.net radzę omijać tę szerokim łukiem. Spotkałem się z bardzo nieprzyjemną sytuacją. Chciałem zamówić tort w tej firmie ale w wyniku mojego stwierdzenia, że mają trochę drogie produkty zostałem bardzo nieprzyjemnie potraktowany do tego stopnia, że umieszczam nieprzychylne komentarze o tej firmie. Co zdarza mi się po raz pierwszy i mam nadzieję ostatni.

Gość Monika gość
Sama robię torty w domu i wiem ile jest przy tm pracy. Jak Cie nie stać to sam sobie zrób, a nie wystawiasz komuś nieprzychylne opinie. Jestem z Pomorza, żebyś nie myślał, ze z tej firmy. Nie lubię marudzenia, ze drogo. Jak Ci za drogo to idź gdzieś indziej. Mam wolny rynek :]