Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaro-italia

Szukam bratniej duszy na wieczorne rozmowy.

Polecane posty

Gość Jesicca
Dziewczyno Ladaco,nie przejmuj się figurą,życie jest jedno i trzeba je wykorzystać w pełni.Poza tym odrobina przyjemności raz na jakiś czas nikomu nie zaszkodzi.

Gość jaro-italia
makaron jest dobry ale zalerzy jaki kupisz do karzdego dania jest inny wiec chyba tego maja tu najwiecej. Owlosionych wloszek nie widzialem bynajmniej nad mozem czyli chyba w tym ktos przesadzil:)

jaro- A jak jezykowo stoisz? Poczatki byly trudne? Jesicca- na to chyba lubie samych przyjemnosci sobie dostarczac;) Z checia wiec bym wpadla na ta lasagne:) Pycha:D A Ty Jesicca gdzies podrozowalas? Jakies ciekawe miejsca? Motorniczy- :D Jak zwykle poczucie humor na 6:D Jedna reklama a tyle zamieszania "po wloskuuuu":p

Gość Jesicca
Wiadomo,tu masz rodzinę,znajomych i tęsknisz.Ale jeśli chodzi o zarobki,to tu tyle nie zarobisz co tam.Jednak jeśli Ci na tym nie zależy,to wracaj,będziesz bardziej spokojny i bliscy na miejscu.

Gość jaro-italia
jak wszedzie ale po takim czasie dogadac sie dogadam czytac ich dokumentow nie musze wiec jest ok.

Rozumiem, że dobrze się tam zaaklimatyzowałeś, nie masz problemu z mieszkaniem, językiem? Jeśli dajesz radę to ja mówię: STARY, NIE WRACAJ, TU JEST STRASZNIE! :classic_cool: Tak serio to podpompuj kasy ile się da i dopiero wtedy wróć, zainwestujesz w coś konkretnego i może nawet przybędzie jeden uczciwy przedsiębiorca w Polsce z dobrymi doświadczeniami. :D

Gość jaro-italia
no wlasciwie to jak na razie rodzicow tylko bo narzyczona sie kolega "zaopiekowal" a ja juz sie nie zgodze na ponowny z nia zwiazek chociarz wysyla mi meile z przeprosinami oraz jak mbardzo zaluje bledu a mielismy brac w maju slub i nic z tego Takie jest zycie

Gość Jesicca
Lasagne robię super,mięsną,zapraszam .Też lubię czasem pojeść.Lubię ciasta,ciastka,sama czasem coś upiekę.A potem wyżera na maxa.

Takie zycie- masz racje, zaslugujesz na kogos wiernego i wartosciowego:) Motorniczy ma troche racji- tu bedzie Ci dosc ciezko, a tam masz chociaz dobra kase i jakies perspektywy na przyszlosc...

Gość jaro-italia
wiesz mieszkanie jest sluzbowe mowisz aby zostac ale wiesz jednak juz jakos tak bardzo na "kasie" mi nie zależy trzeba w koncu o swoje zycie prywatne zadbac bo jednak co dzien to jestesmy starsi no nie

Gość Jesicca
Jaro-to smutne co piszesz,to dobry kolega,no w mordę normalnie tylko dać.A dziewczyna nie lepsza,nic jej nie usprawiedliwia.

Gość jaro-italia
Jesicca skorzystam chetnie jesli bedzie aktualne a potem moge zaprosic cie na cos w rewanzu ;)

No tak, ale stary chyba nie jesteś a tutaj z wiekiem dorobisz się głównie garba, nerwicy i nowego pałacyku ZUS przed domem ;) Moim zdaniem lepiej posiedzieć tam z rok, dwa - pooszczędzać, zaplanować to i owo i mieć lepszy start, niż ciułać u nas na to samo kilka razy dłużej. Ale to tylko moje zdanie :) Panny też Ci nie pouciekają - jak coś zawsze masz kafeterię :P

Gość jaro-italia
kolega byl dobry ale wiesz jak jest po tygodniu jednak sie znudzil a "golabki pocztowe" wszystko doniosly

Gość Jesicca
Będzie aktualne,ja też mam taką zasadę,że jak raz się przejadę na kimś,no to już koniec.Trzeba zacząć od nowa i jakoś dalej żyć bez względu na to że jest nam ciężko,czas goi rany.

Gość jaro-italia
czyli tak w polsce kiepsko czy tylko tak straszysz wiem ze tyle nie zarobie na pewno ale na utrzymanie i jakies skromnie zycie chyba by starczylo wlasnie jak teraz w polsce sie zyje poprawilo sie czy nic sie nie zmienia

Wedlug mnie wszystko co prawdziwe nigdy sie nie konczy,totez takie rozczarowania moza i bola ale zawsze pokazuja nam,ze jednak nie warto bylo ufac i angazowac sie i ze mozna szukac dalej:)

Gość jaro-italia
wiesz mialem plany jakies dom rodzina to i jakies checi do wyjazdu i zaoszczedzenia byly a teraz jestem sam bez nalogow jakies autko mam jakies skromne mieszkanko gdzies sobie kupie (myslalem o okolicach slaska) i poszukac jakiejs pracy mozna napewno przerzyc a moze i wszystko sie kiedys na lepsze zmieni.

Gość Jesicca
Sama się nauczyłam,pracowałam tu i ówdzie.Gotuję dobrze Polskie dania,a z Włoskich to lasagne i spaghetti mi wychodzi smaczne.Kuchni reszty świata nie znam.Mam brata ciotecznego kucharza,który zna wiele kuchni świata.

Znasz się na tym, co robisz więc wszędzie dasz sobie radę. Masz praktykę, dobry zawód i myślę, że w Polsce na dobre życie Ci wystarczy :) Ja tylko zauważyłem, że możesz sięgnąć po coś więcej, jeśli masz to na wyciągnięcie ręki. Ale jak powiedziała koleżanka, czasem są rzeczy ważniejsze, więc rób co podpowiada Ci serce i rozum.

Motorniczy- nie dosc,ze dowcipny to jeszcze inteligentny- oczywiscie zgadzam sie- rob to co podpowiada Ci serce, nie patrz na kase. Mysle,ze to co zarobisz w Pl. spokojnie starczy Ci na zycie.

Gość Jesicca
Jaro-to już jakaś perspektywa jest.Tyle,że moja mama mieszka na śląsku i tam jest ciężko,nie wiem ,może Ci się jakoś ułoży.Życzę Ci z całego serca by Ci się udało trafić na naprawdę,super dziewczynę,która pokocha Cię miłością szczerą.A Ty ją.

Gość jaro-italia
nie wiem juz co mam robic a do listopada musze cos postanowic terz nie moge powiedziec ze rezygnuje ostatniego dnia A jeszcze to ze nie ma z kim porozmawiac zeby cos doradzil podpowiedzial wiadomo rodzice mowia aby wracac bo juz lepiej jest u nas ale maja soje emerytury wiec ich powiedzmy brak pracy nie rusza

Gość jaro-italia
czyli slask radzisz odpuscic sobie Dziekuje za rzyczenia