Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaro-italia

Szukam bratniej duszy na wieczorne rozmowy.

Polecane posty

Gość Jesicca
Dziewczyno Ladaco,to fakt,jak ktoś ugotuje to smakuję lepiej,nawet jak ktoś inny mi zrobi kawę czy herbatę,też smakuje lepiej.

hahaha:D Kusisz motorniczy, kusisz:D Moze zmienie pseudo- Dziewczyna Motorniczego:D Wszystkiego dobrego Jaro:) Jesicca- rowniez wszystkiego dobrego. Kochani, musze uciekac spac, ale jutro sie odezwe:) 🖐️

Gość jaro-italia
teraz mam 3 tygodnie moze moglbym zalatwic sobie tydzien dodatkowo i sie zorientowac co i jakie szanse Widzicie nawet o tym nie pomyslalem jednak rozmowa z rodakami pomaga

Gość jaro-italia
dzieki za wasz czas i rady jesli jutro bedziecie i pozwolicie to wpadne pozdrawiam z goracej itali.

Gość Jesicca
Tam jest ciężko,nie dość,że z pracą to jak już ją znajdziesz,to płacą marne grosze i jeszcze nie na czas.Mojej mamie daje przykład:mamy październik,to jej dopiero płaca w ratach za sierpień.Zależy gdzie,ale tak bywa,sami sobie wyjeżdżają na wczasy,a o pracowników nie dbają.I ogólnie ceny podobne do warszawy,jeśli chodzi o mieszkania i inne rzeczy,a w warszawie masz lepszy start,tyle,że pewnie znów daleko od domu.Może pomyśl o otworzeniu własnej działalności będąc w domu rodzinnym.Możesz w coś zainwestować i otworzyć konto na allegro.

Gość Jesicca
zajrzę tu wieczorem,jutro ,tzn.dziś,mam lekarza więc nie będę miała zbytnio czasu w ciągu dnia.Pozdrawiam wszystkich

Gość jaro-italia
Dzieki pozdrawiam i do wieczorka jesli ktos wpadnie.

Gość Jesicca
Cześć,ja też jestem

Gość Jesicca
Dziewczyno Ladacoo jak Ci minął dzień?

No przyznam szczerze,że jestem zadowolona z życia i z mojej córki. No to z Ciebie młoda osóbka jeszcze wszystko przed Tobą.Ja już mam rodzinkę.Prawie 30 na karku,za 2 lata.Ale ten czas leci.A co studiujesz?

To mloda jestes:) Ja zaledwie kilka lat mlodsza;) Akurat studiuje oligofrenopedagogike(dzieci uposledzone umyslowo itd) i z tym wiaze zycie i prace zawodowa. Oczywiscie dopiero robie licencjat, wiec magisterke z innej pedagogiki zrobie. czas pokaze co bedzie, jestem dobrej mysli:) A zamieszkanie- polnoc- poludnie?

Czyli potem będziesz pracowała z chorymi dzieciaczkami? Aż smutno patrzeć,jak czasem oglądam w telewizji losy tych dzieci,oby było więcej takich ludzi jak Ty.

Ja kierunek polnocny- wschod;) Jakies 3 godziny od Ciebie:D Wiesz, ja czuje,ze te studia i ta praca to moje rpzeznaczenie, moje zycie- wiem,ze chce to robic, chociaz licze sie z tym,ze moze byc ciezko, ze moze brakowc kasy itd, ale nie przeszkadza mi to:) A praca z takimi dzieciakami jest fantastyczna- szczegolnie dobrze wspominal Dzieci z Zespolem Down- alez sympatyczne "przylepy":D Jestes rodowita Warszawianką?

Sorka muszę kończyć,pogadamy jutro i wrócimy do tematu.Muszę położyć małą spać.Może jeszcze dziś tu zajrzę.

Dziewczyno Ladacoo sorki,że mnie wczoraj nie było,ale nie miałam dostępu do internetu.Co tam u Ciebie,widzę,że ani Jaro,ani motorniczy tu nie zaglądają.

Witam Jesicca:) U mnie jak najbardziej w porzadku:) Nic nie pisalam, bo dopiero niedawno wrocialam z wesela:D Welon zlapany:D To może jakis znak z gory:D A co u Ciebie? Jak samopoczucie?