Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowe Ptaki

Nie wytrzymuję!Tapetowanie jednego pokoju i malowanie trzech sufitów trwa 3 tygo

Polecane posty

Tacy kurwa fachowcy - znajomi mojego ojca:O Tapetowanie jednego małego pokoiku,pomalowanie trzech sufitów plus poprawienie starych mebli do sprzedania trwa trzeci tydzień.Meble złożył mój chłopak w jeden dzień.Ten remont powinien trwać 4 dni: 1.dzień poprawka starych mebli 2.malowanie sufitów 3.Tapetowanie 4.Złożenie mebli :O I ja się dowiaduję ,że jutro znów przychodzi koleś od remontu :O Noż kurwa! Nawet nie mogę sama posiedzieć z chłopakiem! :O:O:O Przychodzi 1 remontowy bo drugi ochlał pysk i już się nie pokazuje :O

Gość marysia vel słotko
sprobuj sobie pomalowac 3 sufity w jeden dzien z gruntem i drugim malowaniem włącznie jaja se robisz fakt faktem trzeci tydzien troche długo

Gość Kamil 89
co ty masz za chłopaka a on nie moze ci pomalowac sufitu i razem nie mozecie połozyc tapet a tych pseudo fachowców bym kopnąl w dupe

Gość marysia vel słotko
robi sie to sie wie :p jeden koles :o nie dziwie sie ze juz trzeci tydzien tam siedzi :p

Widzisz , a ja się dziwię :O Mam już tego dość! Ludzie robią bardziej skomplikowane remonty , przesuwają ściany,robią podłogi i trwa to krócej! :O

Gość marysia vel słotko
nie ekipa tylko jeden ludz :P a wziąłes pod uwage ze sufit sie moze sypac i trzeba go moze zaszpachlowac a potem papierkiem przejechac remont to remont :p