Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plumeczkaa

tak powiedział do mnie mój chłopak...co robić?

Polecane posty

Gość plumeczkaa

jestesmy ze sobą 9 m-cy, dwa dni temu wypiliśmy winko, on 5 lampek, więc nie był pijany, jedynie może trochę na rauszu, odprowadzał mnie do domu i pokłóciliśmy się. on zaczął mnie szarpać i porwał mi kurtkę i krzyczał do mnie: "za małego chuja mam na ciebie, znajdź sobie jakiegoś lamusa z wielkim kutasem na tą swoją rozwaloną pizdę", straciłam z nim dziewictwo, więc wie, że nie miałam przed nim nikogo, a potraktował mnie jak szmatę, wyzwał moją rodzinę od pierdolonych, mnie od pijaczek, potem krzyczał, ze jestem pokraką i nikt mnie nie zechce oprócz niego i takie tam.....rodzice wcześniej mi mówili bym w ogóle z nim nie była, bo on pochodzi z patologicznej rodziny, jego matka jest pijaczką, rozchlała się, bo jego ojciec ją bił i ciemięzył psychicznie. rzuciałam go po tem, ale teraz pisze, że mnie kocha i to wszystko było w nerwach, i ze zrobi dla mnie wszystko...co byście zrobili na moim miejscu? dodam, ze to nie pierwsza szansa, wcześniej może mnie tak nie wyzywał, ale też mówił przykre rzeczy, wyzywał mnie od głupich i że się do niczego nie nadaję, ewentualnie obiad ugotuję, a i tak tylko schabowe umiem robic, a on chciałby gospodarnej żony. w ogóle pisać można by było książkę na jego temat, ale dobrze mi z nim było mimo wszystko, jednak tych słów nie mogę zapomnieć, czy też byście nie wróciły do takiego kogoś?

Gość rzuć go i tyle
rzuć go i tyle

Gość dziewczyno uciekaj od niego

Gość tylko rzucić
go, przecież jeśli teraz tak mówi, bedzie mówił gorzej do Ciebie.

Gość 019740
On się nie zmieni, nie masz na co liczyć. Patologczne środowisko z którego się wywodzi już go ukształtowało, może będzie starał się walczyć z przeszłością, ale będzie to bardzo trudne. Z moich doświadczeń wiem że tacy ludzie się nie zmieniają,na chwilę może być dobrze, żeby później było jeszcze gorzej.

co to ma znaczyc mam za malego chuja na ciebie,znajdź sobie jakiegoś lamusa z wielkim kutasem na tą swoją rozwaloną pi**ę ??????????????????????? no wiesz co ....za sam ten tekst dostał by lacia i przyznalabym mu racje...tak masz za malego chuja. jak lubisz gdy ktos ci bliski cie poniza to ok.zycze powodzenia a jak siebie szanujesz i swoja rodzine : to nara wiesniaku z małóa pałka i tyle:)

no ja bym na pewno nie wróciła... po co Ci taki koleś, który Cie wyzywa i dołuje?? on się raczej nie zmieni:(

rzucić, uciekać, zostawić!!! teraz szarpie i wyzywa później dojdzie bicie!!! ktoś kto kocha tak sienie zachowuje. i nie słuchaj "gróźb" w stylu "nie znajdziesz lepszego" itd... wiem co czujesz, miałam podobnie... uciekłam i jestem szczęśliwa :)

uciekaj dziewczyno puki jeszcze mozesz, kiedy jeszcze sie nie zakochalas. jesli cos takiego sie zdarzylo to na pewno sie powtorzy - nie pakuj sie w to i nawet w nerwach nie mowi sie AZ takich rzeczy - przegial bardzo

Gość skoro pyta to zostanie z nim
są takie masochistki, które to rajcuje, więc dużo szczęścia w przyszłym życiu :)

Gość plumeczkaa
nie, nie zostanę, nie mogłabym, pytam może, żeby lepiej się poczuc gdy mnie utwierdzicie, ze dobrze zrobiłam. on się tłumaczy, ze to po tych 5 lampkach wina, ze normalnie by tak nie powiedział, dzwonbi, wyje i prosi o szansę, a ja jestem nieugięta, ciągle to słyszę. poza tym on kiedy mnie nie znał chodził po burdelach, potem jak mnie spotkał to "sporządniał", bo ja pochodze z dobrej rodziny i on nam tego zazdrościł, też chciał żyć kiedyś ze mną jak moi rodzice ze sobą, a w tej kłótni jak mu powiedziałam, ze niech się do mnie tak nie odzywa, bo jest zwykłym burdelarzem, to on mi powiedział, ze prawdziwi mężczyźni chodzą po burdelach, tylko takie lamusy jak w mojej pierdolonej roddzinie tego nie robią

Gość plumeczkaa
mamy po 23 lata, mieliśmy slub brać hahahah:-o ale by było wtedy. najlepsze, ze rodzice od razu przez tyle miesięcy nie mogli go zaakceptwć i ciągle namawiali mnie bym go rzuciła, ale ja go kochałam, a teraz wyszło, ze mieli rację:-(

daj sobie z nim spokój chcesz wiecznie płakać i być na prawdę nieszczęśliwa? szkoda życia. Posłuchaj rodziców, czasami mają rację :D w miłości i partnerstwie takie rzeczy sie nie zdarzają, nigdy!!! jeszcze jesteś młodziutka i wszystko przed Tobą :)

Gość chlebowarodzina
trzymaj się od niego z daleka możesz dziękować Bogu, że wyszło szydło z worka po 9 miesiącach ja się z takim człowiekiem przemęczyłam 5 lat, kiedy w końcu, w pijackim amoku, wygarnął mi wszystko, co myśli o mnie i o mojej rodzinie dobrze, że twój były nie potrafił się tak kamuflować, bo mógł pokazać swoją prawdziwą twarz dopiero po waszym ślubie

Gość Karinaaaaa
I nie wstydx sie tego przyznac, że mieli racje....i uciekaj od niego!!! Moja dobra znajoma...mimo tego i wszyscy jej faceta odradzali...wyszła za niego...no i jak to sie mogło skończyc?własnie się rozwodzi...po roku małżeństwa... tez na poczatku ja tylko wyzywał..i lekko szarpał...a później przepraszał...groził, że sobie coś zrobi jak do niego nie wróci...no i wracała.....podczas tego roku dwa razy złamał jej nos:(takze radze uciekać, zmienić numer telefonu...odseparować sie od faceta

Gość musisz sie za niego wydać
straciłaś z nim dziewictwo i tak żaden porządny facet już cię nie będzie chciał, a jakby się dowiedział że z takim menelikiem to już całkiem po tobie :D może twój chłop nie jest zbyt delikatny ale to nie jego wina, w takim środowisku się wychował, zamiast go skrslac powinnaś nad nim popracować i opiekować się nim (jedzenie, pranie, sprzątanie)), bez ciebie się stoczy więc nie dowracajs ię od tej miłości tylko zajmij się nim

Gość plumeczkaa
ale czemu durna, przecież od razu go rzuciłam, jak tylko tak powiedział, to o co ci ewa chodzi?

Gość ehmmm
koles ma niezłe kopleksy i widac ze patologia skoro tak mówi chce ciebie pograzyc zebys sie zle czuła bo on sie złe czuje .daj sobie spokój z nim

Gość plumeczkaa
aha przypomniałam sobie jeszcze, że powiedział mi, ze do niczego się nie nadaję, nawet w łóżku jestem kiepska, a w życiu nie miałam z nim orgazmu i kiedyś mi powiedział, ze nie mam go, bo pewnych receptorów jestem pozbawiona, ze coś jest ze mną nie tak, bo to niemożliwe, ze on mnie nie umie doprowadzic, bo wszystko robi dobrze...i ja czasem tak myślałam, ze może jestem oziębła, zreszta on mi zawsze powtarzał, zę jestem chłodną osobą, ze nie mówię mu ciągle, ze go kocham, a ja po prostu taka jestem, nie lubię ciągle powtarzać tego słowa, a on non stop powtarzał mi, kocham cię, kocham cię, a ty mnie kochasz? i w kółko.

Gość to jakiś chory związek
on sie nie zmieni, będzie jeszcze gorzej...

Gość pannapolka
sluchaj jestes oziebla bo cie nie krecil ten kolega .moze za bardzo chcialas miec faceta, ale nie daj sobie wmowic ze to ty jestes zla bo to on jest przegrancem.nie zasluguje na ciebie ,dziewczyno! lepiej byc sama niz z takim oblechem.powodzenia:)

Gość michaela z nieba
aha czyli facet chodzil systematycznie do burdelow i dupcylk co popadnie a dla Ciebie byla tym pierwszym??znaczy ze fakt ze facet chodzi do burdelu, przyznaje sie do tego i jeszcze mowi Ci ze to Ty jestes nienormalna jest dla Ciebie calkowice normalny tak? a badlas sie na cos? sorry nie chce Ci sprawiac przykrosc ale dla mnie facet jtory chodzi do burdelu jest skreslony - rzuc go i lepiej sie zbadaj tak na wszelki wypadek. a jesli chodzi o Twoja ozieblosc to juz w ogole :D pewnie mysli ze jest taki zajebisty bo dziwke umial doprowadzic:D:D nawet sie nie zastanawiaj

radzę Ci naprawde szczerze -rzuć go bo zniszczysz sobie życie ,jesteś jeszcze młoda,nie masz dzieci,nie pakuj sie w to . Uciekaj.....uciekaj bo skończysz marnie...ona nasra w twoje życie,stłamnsi, wycieńczy i wypluje zniszczoną załamaną kobietę z dzieckiem bez pieniędzy która marzy o samobójstwie.

co do tej oziębłości i że nie miałas ograzmu...to nie jest tak hop siup:) ze mną sie trzeba naprawde dłuuugo namęczyć a i tak żadko kiedy wychodzi...i nie uwazam się za oziębłą osobe, a tymbardziej w łózku :D miała tez kiedys kolesia-gorący portugalczyk, wszytsko miał boskie, cały był boski...ale cięzko mu było mnie uszcześliwic w łóżku...zażucał mi dokładnie to samo że oziebla jestem itd że ze mną coś nie tak...raz wypalił że chyba lesbijką muszę być :)sprawachpewnie zachwialo się jego ego, w momencie kiedy nie mógł cie doporwadzić. może on miał o sobie jakies super wyobrażenie, że nie wiadomo jaki je.aka jest:) skoro tak się naałaził po tych burdelach( dziwki biorą kasę za to żeby udawć orgazm i spełaniać wszystkie fantzje facetów). wiem też, że jak ktoś raz poszedł do burdelu, będzie tam chodził, niestety taka jest prawda. się nie przejmuj, tak wiem łatwo mówić.pomyśl, że na świecie jest tyllu facetów, że na pewno coś sobie znajdziesz :)

Gość ewfrwer3234324
plumeczkaa - I po co tyle kłapiesz dziobem idiotko? Każda normalna, nie patologiczna dziewczynaj uż nigdy by się do takiego chuja nie odezwała. A ty zadajesz debilne pytanie co robić?

Gość uciekaj od
niego!To jest chore!Nie słuchaj go nie rozmawiaj z nim!Kiedy mowi ze kocha to bzura i nie ulegaj szantazom z jego strony!