Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi.......

Chłopak mi powiedział że jest zawiedziony,że bedzie dziewczynka

Polecane posty

Gość smutno mi.......

Wczoraj byłam z chlopakiem na usg i okazalo sie ze bedziemy miec coreczke. PO wyjsciu od lekarza powiedzial mi ze on myslal ze bedzie chlopak i ze jest zawiedziony. Dodam ze to nasze pierwsze dziecko wiec nie wiem jaka to roznica... tak przykro mi sie zrobilo :(

Gość fewfwef
Cóż, istotnie, chłopak z niego, nie mężczyzna. Przykro mi ale masz powody czuć się zawiedziona jego postawą. Ja bym mu to na twoim miejscu powiedziała. :( A jeśli chcesz coś zmienić, podpytuj go o relacje jego kumpli z córeczkami. Niech się zorientuje jak to bywa fajnie.

Gość mój mąż też liczył na
syna ale urodziła się córa. teraz chce drugą córę ;)

Gość jdmyjemy
jak sie urodzi to sie zakocha w małej dziewczynce i mu przejdzie,nie przejmuj sie!:) moj za to chce coreczke i nie przyjmuje do wiadomosci ze to bedzie chłopak :D

Gość a mój nie chciał
a mój marzył o córce, a będzie chłopak ! :) i pomimo, że będziemy mieć tylko jedno dziecko to cieszy się jak wariat i już planuje jak będzie grał z synkiem w piłkę ! :) daj facetowi trochę czasu, przyzwyczai się do tej myśli i zobaczysz, że jak urodzisz to od razu zakocha się w córci, faceci tak mają, zwykle świadomość ojcostwa dociera do nich dopiero po porodzie, wcześniej w ogóle nie zdają sobie sprawy z tego czym tak naprawdę jest dziecko mi też jest przykro, że mój facet w ogóle się nie interesuje moim brzuszkiem, nie chce go dotykać, denerwuje się jak mówię o porodzie rodzinnym i nie chce nawet wchodzić do sklepów dziecięcych, czeka pod drzwiami ale staram się go zrozumieć, faceci inaczej myślą niż kobiety :)

Gość a u mnie
na usg wyszla dzieczynka a na kolejnych chlopak i urodzil sie chlopak

Gość kasiuklaaa87
mój chciał dziewczynke, a teraz nie odda synka nikomu jak jest w domu, wszystko razem robia, ale nadal marzy mu sie jaszcze córcia

Gość współczuje muwiem
co czuje...

Gość co zasiał to zbiera...........

Miły na pewno nie był... ale moge się założyć, że jak już urodzisz to będzie to UKOCHANA CÓRECZKA TATUSIA ;)

Gość powiedz mu ze
tez liczylas na chlopca, ale nie jestes zla ze zrobil dziewczynke, bo to przeciez tylko od niego zalezy :-)

Gość mufkaa
właśnie, sam jest sobie winny xD

Gość mama dziewczynek
a ja jestem w ciazy z 3 dziewczynka i po tym jak sie dowiedziłam ze bedzie 3 baba byłam troszke zawiedziona a maz sie ucieszył i powiedział ze woli corki bo one bardziej tatusia kochaja...

Gość i słusznie
współczuje dziurawca twojemu facetowi

Płeć dziecka zależy od ojca więc może mieć pretensje tylko do siebie ;) Poza tym jak urodzi się córcia to zakocha się w niej, zobaczysz! Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe.

nie przejmuj sie pokocha, a jesli nie pusc go wolno i powiedz ze ma składac reklamacje do swojego worka

Gość yryyuyuyuy
No tak składacie gwarancję, że ojciec zakocha się w dziecku, że będzie córeczką tatusia... Moja córka ma 3 lata. Też mąż powiedział mi że ejst zawiedziony tym że będzie dziewczynka. Myslałam że mu przeszło. A tego roku w lipcu zapytałam go co mysli o drugim dziecku a on mi odpowiedział żebym sobie to z głowy wybiła bo on ma pecha i będzie druga córka a tego nie przeżyje bo wystarczy ze ma jedną! Więc sobie gwarancje możecie gdzieś wsadzić.

zal mi cie ze masz takiego szowiniste za meza .dzieki Bogu moj maz cieszył sie z dziewczat

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa789
mój mąż też chciał syna,cała ciąże był dziwnie przygaszony jak się dowiedział,ze będzie córka a teraz to jego ukochana córcia,codziennie rozpieszczana przez niego

Gość mój tez chcial syna
po usg na którym poznaliśmy pleć zadzwonił do rodziców i powiedział "lipa dziewczyna będzie". Było mi strasznie przykro. Jak zaszłam w 2 ciąże to ciągle mówił ze chce drugą córkę. Tatuś zakochany w pierworodnej :P Ale ma syna :P