Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MówieNieSzmateksom

Jaki macie stosunek do szmateksów?

Polecane posty

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zgadzam się z poprzedniczką :P ile razy zastanawiam się czy wydać 50-60 zł na bluzkę w butiku skoro będę miałam 5-6 w lumpeksie :P to jest chyba choroba :P

Gość a te co sie brzydza
co z tego ze pachna? tak samo jak w hipermarketach pachnie swiezym chlebkiem, bo pryskaja sprayem :D nie wiesz, kto przymierzal przed toba, a zapewnie nie pierzesz.

Gość nowe nie zawsze nieuzywane
ja np. kupilam kurtke, bylam niedlugo po porodzie i wolalam rozmiar wieksza,ale nie bylo. Wzielam ta, tylko zostawilam metke wewnatrz, przed uplywem 28 dni mialam czas to podjechalam do innego sklepu, oddalam ta i kupilam rozmiar wieksza. Dodam, ze caly czas nosilam tamta(bo nie mialam za bardzo wyjscia). Raz kupilam tez spodnie-bylam w nich na rozmowie w sprawie pracy,ale jakos wydawaly mi za ciasne. Oddalam za jakis czas

Gość MówieNieSzmateksom
ALE CO MAM MYSLEC O TYM SWAPIE? POSZLYBYSCIE NA COS TAKIEGO?

Gość nnnnnroknnnnnnnnnnnn
Mnie się nawet chciało śmiać przez łzy jak to czytałam bo problem zwie sie TY W OGÓLE NIE MASZ STYLU ŻADNEGO. Bo styl to jest STYL. A ty masz styl SZMACIARSKI. No to co to za styl. Można jej powiedzieć, weź coś napisz lepiej, zgarnij za to i kup se coś nie wymiętego w supermarkecie. Albo se wyprasuj połowę rzeczy :(

Gość ale szmateksy sie
wycwanily - odkąd nastapila moda na zakupy w sh, wzrosła ich popularnosc to i ceny poszly w górę.:O

Zgadzam się.. w niektórych sh przesadzają ! bo za rzeczy, które można było kiedyś dać do 10 zł wystawiają cene od 20 w górę.. to nieporozumienie :)

Gość A co fajnego
udalo sie wam upolowac w lumpku - z czego jestescie najbardziej zadowolkone?:)

Gość Dlatego wole kupować
na wagę bo wycenione czesto sa po prostu za drogie.

Mnie najbardziej podoba się kamizelka biała z takiego misia.. z kapturkiem.. w środku podszewka satynowa.. dałam za nią 15 zł a jest cieplutttka jak kurtka :)

Gość michaela z nieba
jeeest wrócila!!!! ajuz sie staesknilam:D chodze, kupuje i na prawde jestem zadowolona bo moja szafa bardzo urosla od kiedy sie porzekonalam do sh. oczywiscie nie kupuje bieilzny itp ale mowie Wam jakie ciuchy mozna kupic to czasami niewiarygonde. Moja przyjaciolka ma czas i moze chodszi i jej ciuchy sie juz w szafie nie mieszcza. Wiadomo ze kupuje w normalnych sklepach ale w sh mozna kupic swietne rzeczy

Gość jako kobieta
ja to juz chyba jestem uzalezniona mam swoje ulubione miejsca i ta grzebanka a jak juz cos znajde co mi sie spodoba u lala jestem cala heppy a poza tym czesto znajduje nowki z metkami trzeba po prostu wiedziec gdzie maja dostwy z takze nowymi ciuchami a gdzie tylko uzywane

zgadzam sie że w szmateksie ciuchy wycenione są drogie tzn w tym tygodniu kupiłam sobie płaszczyk --naprawdę mówię wam rewelacyjny kolor grafit 3/4 długości,ma napy i express,pas z klamrą ,kaptur,od środka jest taki lekko pikowany ,materiał z wierzchu jakby welur kosztował mnie 60 zł,więc nie taka taniocha, drożej niż na rynku chińska kurtka

Gość odnosnie gwiazd i sh
ta moda na lumpy zaczela sie chyba wlasnie od gwiazd i gwiazdeczek:p

Gość 5yerej
dziewczyny kupujące w szmateksach pytanie do was jestescie z malych miast czy duzych? bo wydaje mi sie ze w duzych miatach lumpy zrobily sie drogie

Gość mi ciezko trafic
na jakiś fajny plaszczyk, w dniu dostawy drożyzna a jak jest obnizka cen to juz wyprzebierane. Choć wtedy tez mozna trafic na cacka ale to raczej bluzki, koszule, spodnice.

Gość prawdę powiedziawszy to nie ma
wikeszej roznicy w cenach miedzy tymi "wielkomiejskimi" a "malomiasteczkowymi" - bardziej zalezy to od danej sieci sh. Ale mam porownanie i musze przyznać, ze na lepsze ciuchy mozna trafić o dziwo w tych mniejszych miejscowosaciach (pewnie z tego powodu, ze tam sie mniej znają na tym co aktualnie modne:P

mieszkam w dużym mieście i ciuchy w lumpeksie są drogie,na pewno droższe niż na bazarku chińskie i wietnamskie płaszczyk który w tym tygodniu wypatrzyłam jest rewelacja ,na pewno chciałybyście taki ,pisałam zapłaciłam 60 zł a u chińczyka, wietnamczyka można kupić kutke za 20 , 15 zł połowa miasta w tym chodzi

Gość michaela z nieba
ja jestem z malego miasta, w sumie nie chodze duzo tylko do jednego specjalnego mijsca bo tam zawsze wiadomo ze beda ekstra zreczy - tylko tzreba sie spieszyc bo przed otwarciem stoi kolejka na 10 metrów:)

Gość Ja jakos nigdy nie chodze
w dzien dostawy, nieraz widzialam te dantejskie sceny pod drzwiami:P czesto chodze gdy jest spora obnizka - np. 7zł/kg a wycenione o polowę taniej. Ale i wtedy jest masa ludzi, ze przecisnąc sie nie można.:P

Gość nie zasmiecajcie topiku
o szmateksach!:P

Gość MówieNieSzmateksom
no własnie szafa.pl organizuje ten swap i ja nadal nie wiem czy to juz szmate4ks czy jeszcze nie????

Gość moze zglosic jej posty
do usuniecia?

Gość tutututu
No właśnie. Od razu perfum i na miasto, nie? Na dyskotekę.

Gość KACmoralniak
a jak sprawdzacie? wachacie?