Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx26xxx

kochacie?

Polecane posty

Gość xxx26xxx

Kochacie swoich facetów? Czy po kilku latach zwiazku istanieje jeszcze milosc czy tylko przyzwyczajenie?i czy beda w zwizku mozna znow sie zakochac w mezczyznie ktorego kochamy?

Gość Inezkaaaaaaaaaaa
Wiesz, ja niby kocham, ale ... chętnie bym wpadła w jakiś romansik, bo On nie zaskakuje mnie już :(

Gość terecha
ja jestem po ....pięciu latach związku można się zakochać ;) ale to zakochanie jest inne...

Gość xxx26xxx
terecha, a jak to zrobilas ze sie zakochalas?

Gość wy wiecie co to znaczy kochac
a co to znaczy kochac? Inezkaaaaaaaaaaa a to jest wypowiedz "kobiety", ktora wlasnie tego nie wie.......

Gość dziewczyna z medalem na piersi
Ja kocham.Nie jestem w stanie zmierzyc tego jak bardzo, ale mogłabym za Niego oddac swoje życie gdyby byla taka potrzeba-mówię poważnie. Prawie 3 lata razem.

Gość 15 lat razem
15 lat razem - owszem czasem fantazjujesz o mega seksie z obcym (lub obcymi), ale w rzeczywistosci nigdy nie wyjdziesz poza sfere fantazji, seks w dalszym ciagu bywa fantastyczny (niestety nie tak czesto jak na poczatku) no ale masz u boku fantastyczna osobe na ktora mozesz liczyc w kazdej chwili , ktora jest w stanie zrealizowac z Toba najbardziej szalony pomysl, poniesc wspolne ryzyko...kogos kto zaopiekuje sie Toba w chorobie, da Ci kopa gdy popadniesz w depresje.. Moze nie jest to ta szalona milosc z poczatku zwiazku - ale inna...moim zdaniem lepsza ..pelniejsza!

kocham- 3 lata razem. Czasem jak się budzę i na niego patrzę to wydaje mi się, że bardziej się nie da. A następnego dnia okazuje się, że chyba jednak dziś kocham go jeszcze bardziej niż wczoraj. Gdyby była potrzeba- zrobiłabym dla niego wszystko.

KOCHAMY KOCHAMY...nawet jesli nie moze byc zawsze przy mnie..kochamy bo nie kocha sie za cos a pomimo wszytsko....

Gość abctyrty
ale skad wiecie ze to milosc a nie przywyczajenie? jak okazuje cie milosc?

nie mozna generalizowac...ani wypowiadac sie za wszytskich...u mnie jest tak ze zapominam czasem jak bardzo kocham...a tu za chwile przychodzi pstryk..i znów widze ..w nim kogos nowego..atrakcyjnego...a ze to nie przyzwyczajenie to sie czuje...bo przeciez wiesz czy masz..najpiekniejsze pantofelki,które pasuja zawsze i do wszytskiego, czy moze stare niemodne kapice, ale za to wygodne..:DD: tak to widze jaD:D:

kocha sie kocha :) z czasem ta milosc przybiera taki inny rodzaj troszke ale kocha sie nadal i nadal uwaza sie dana osobe za ta wlasnie wyjatkowa:)

jak to okazujecie? A czy wasi partnerzy daja wam dużoczułości? chodzi tu o przytulane dbanie troske i wogole..

Gość kafeteria pierze mozgi wam
chodzi o codzienne zycie i PEWNOSC, ze sie kogos ma. a jak ktos ma najbane we lbie, to i siedzi na kafe, zeby sobie wmawiac jakies debilizamy, bo on nie napisal smsa, bo on teraz mniej zarabia, bo cos tam...... glupie idiotki.....