Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mart-ini

Poszukuję przepisów na pyszne drinki

Polecane posty

Gość mart-ini

uwielbiam drinki,i szukam nowych inspiracji :) czy możecie zdradzić przepisy na swoje ulubione drinki? Ja zacznę, jeden z moich ulubionych to wódka waniliowa i sok zielony banan z tymbarku oraz oczywiście lód. Pycha

Gość zbychu z oławy
spuszczam się trzykrotnie do butelki z czystą wódką i drink gotowy :classic_cool:

Gość gvcddgdgdgd
Martini + kieliszek wódki + sprite

Gość dream therater
moze nie drink ale pycha... wodka najlepiej finlandia bezskamowa sok malinowy koniecznie z lowicza i sos tabasco oryginalny. najpierw lejesz wodke pozniej po sciance kieliszka sok i dwie trzy krople tabasco.. drink nosi nawe powszechna wsciekly pies ...

Gość dream therater
przepis na zimna zdzire to coca cola i wodka:)

Gość ZOŁZA12
wódka gruszkowa np.luksusowa + sprite +lód :) pycha

Gość mart-ini
:) wściekłego psa również znam :) dzięki i piszcie jeszcze

Gość jabłko w cieście
z prostych: wódka, duuuzo kruszonego lodu, duużo cytryny, sprite z bardziej skomplikowanych: baileys, amaretto, wódka, kahlua, mleko - screaming orgasm... pyyycha.

Gość zołza12
finlandia cramberry+sprite+lód

Gość zołza12
malibu+sok czarnej porzeczki pół na pół z sokiem pomarańczowym tzw. orgazm :)

Gość mart-ini
zołza.. brzmi smakowicie ten orgazm,a możesz dokładnie napisać jakie proporcje?

Gość zołza12
malibu+curacao blue+mleko+lód

Gość zołza12
ja to robę tak 50 ml martini w yakiej szklance około 200 ml. a następnie wlewam oba soki na raz :) w jednej ręce pomarańczowy w drugiej porzeczka :) i wychodzi mniej więcej pół na pół :) i lód

Gość zołza12
ale muszę przyznać że moje najnowsze i najlepsze odkrycie ostatnio to właśnie gruszkowa ze sprite :) spróbuj pycha :)

Gość mart-ni
zołza...ale MALIBU czy MARTINI ten orgazm? Bo najpierw napisałas że malibu a poźniej martini :)

Gość zołza12
malibu przepraszam :) Głodnemu chleb na myśli hihihi

Gość mart-ini
zołaza ----> spróbuj mego drineczka z pierwszego postu, wódka waniliowa sobieski i sok zielony banan z tymbarku, pyyyszności, tylko konieczniemusi byc ten sok z tymbarku, bo raz kupiłam jakiś innej firmy to drink wógle mi nie smakował

Gość to Juliusz Cezar
musi mieć potem czkawkę po takim drinku! :-)

Gość zołza12
spróbuje bo też lubę różne drineczki :0

Gość kcboro
Hey ja polecam pyszny drink z domieszką AGWY :) Ostatnio piłem w klubie. Wrzucam przepisss Państwo Koki / Naród Koki (Coca Nation) 4 owoce miechunki (peruwiańska wiśnia), 15 ml 3 letniego Rumu Havana Club, 25 ml Agwy, 20 ml soku z cytryny, 10ml miodu płynnego, 25ml hiszpańskiego likieru „liquor 43. Sposób przyrządzania: zmieszaj owoce i miód w shakerze typu Boston, dodaj wszystkie płynne dodatki oraz lód w kostkach. Wymieszaj dokładnie i odsącz wszystko do szklaneczek (poj. 250ml) wypełnionych lodem w kostkach. Ozdobić owocami miechunki.

Gość ewenement223
Agwa to zajebisty alko! Moi znajomi w holandii mi ją polecili. Naprawdę niezła sprawa, polecam goraco ;)

Agwa jest to ekskluzywny alkohol. W moim klubie się go już podaje. Dużo osób pyta i pije. Ja osobiście muszę polecić. W smaku dobra, łądnie się prezentuje (a 1 wrażenie najważniejsze) :)

Gość tetriss
Hej Chcę wiedzieć, gdzie kupiliście Agwę? Bardzo mnie ta pozycja interesuje i muszę spróbować! Cena nie gra roli. Poleicła mi ją osoba, która naprawdę zna się na rzeczy i wiem , że każde pieniądze są warte tego alko hehe

cytrynówka lubelska i sok Kaktus. mniaaaaam. sok jest troche slodki, wiec mozna np. pol na pol z toniciem albo czyms :) i lod of kors

Gość brymek
Eh a wy ciągle tą cytrynówkę na różne sposoby. Tania wódka, która nie wyróżnia się niczym specjalnym. Po przeczytaniu kilku for, postanowiłem zakupić Agwę, i już nigdy nie kupię innej wódki. Agwa jest po prostu najlepsza. Każdy kto próbował tego alko tak wam powie uwierzcie ;]

Gość Barman
Polecam : Pejtosso: 50 ml- żurbrówki 50 ml- wiśniówki 10 ml - śmietanki 1/2- mandarynki 150 ml- soku multiwitamina dużo lodu Wszystko do Shakera wymieszać na to grenadina dla wyglądu ... Polecam !!

Gość tetriss
Hej! Chcę Was poinformować, że 25.03 w klubie enklawa na ul. Mazowieckiej 12, w Warszawie o godz 22:00 jest organizowana impreza, na której będzie degustacja Agwy Każdy z Was ma teraz okazję spróbować tego trunku, jeśli wcześniej nie próbwał! Polecam i zapraszam serdecznie. Ja na pewno się zjawię, nie mogę przegapić takiej okazji!