Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmm smutna taka myszka

Czy to normalne jak..,?

Polecane posty

Kobieta wybacza mezowi ze przez 7 lat molestowal jej siostrzenice i se z nim robi dziecko? Mój wujek mnie molestowal seksulanie przez 7 lat, praktycznie moje dziecinstwo. Postanowilam w koncu ze powiem rodzienie, chodz wiedzialam ze nie stana po mojej stronie. Jedynie mój kuzyn (jego syn) stanal za mna. Zawsze bylismy bardzo blisko. Prawie jak brat i siostra. Moja ciotka kazala mi zwrucic pieniadze jakie mi dal w czasie molestowania. A matka powiedziala ze moglam powiedziec i niewiadomo co on mi robil. Czy az tak trudno zrozumiec ze jak sie z tym doratsa to wszystko w dziecka psychice wyglada inaczej. Zreszta moze gdy by mnie tyle nie bito, o jak bym mogla sie myc kiedy chce i przebierac tak zeby dzieci mnie nie wyzywaly od skunksów i jak bym mogla jesc co chce i kiedy chce, i jak bym nie budzila sie obok matki która sie piepszyla z mezczyznami, i jak by mnie nie zostawiala samej w nocy dla kolesi, i jak by mnie od bocherów nie wyzywano (bo faktycznie ja siebie sama stworzylam na swiay i dlatego mój ojciec kazal matce zrobic aborcje) to moze jak bym sie czula bardziej kochana to moze bym powiedziala. Mam do nich o to zal. I jest mi smutno. Czuje sie z tym wszystkim zle, wszystko zawsze moja wina :( Az mnie kurwica trafia jak widze ta jebana alkocholiczke i jej mezem zbokiem pedofilem i z tym dzieckiem jaka to ''HAPPY FAMILY'' to az mnie trafia i jestem zla i mam pelno zalu w sonie i beczec mi sie chce.!!

dziekuje. Czasami obcy ludzie potrafia bardziej wspólczuc niz rodzina.

Gość ddddddddaaaaaaaaaS
:( spróbuj sie stamtąd wyrwać , idź do psychologa on ci pomoże ,zmien otoczenie :) Nie zapomnisz nigdy ale z czasem uozysz sobie normalne zycie :) Pozdrawiam i życze powodzenia i wytrwałości :)