Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z nim jest chyba cos nie teges

czy Wasze psy też jedzą surową cebulę?

Polecane posty

z moim psem jest coś nie tak. zjada dosłownie wszystko. zaczynając od kiełbasy kończąc na śmieciach z kosza. W sumie fajnie, ale jak wczoraj dla eksperymentu dałam mu pół surowej cebuli, a on to w kilka chwil ze smakiem sobie zjadł i czekał na jeszcze, to pomyślałam, że bez weterynarza się nie obejdzie... możliwe, żeby pies nie czuł smaku? on ma dopiero 11 miesięcy...

Gość ghbnhgyhj
moj pies cebulę? prędzej by z głodu zdechł... fajnego masz psa :D

Gość ry
moja suczka czasem sie bawi cebulą nieobraną pogryzie ja trioche :P jak jem coś z cebulą to jak jej dam to nie pogardzi :P ogorki tez je i pomidory :P bananów nie chce :O

Przynajmniej nie musisz się martwić, jak w domu karmy zabraknie :P Ale tak na serio to nie wiem, czy jest to coś... "złego". Mój kot też je niemalże wszystko (jednak on jest bardziej wybredny ;)), chociażby fasolę szparagową, bułki...

Gość aminexil
Mój pies zjada surowe warzywa marchew ogórki nawet cukinie wyżarł z ogródka ale cebuli jakoś nie lubi.

Gość ghbnhgyhj
miałam wcześniej jednego psa, który żadnego warzywa nie tknął, nie wspominając o cebuli... a ten jakby nigdy nic, gryzie sobie tak jak my jabłko np...

Gość voice
mój też jest jakiś wszystkożerny:) mięso, chleb, surowe warzywa, cebulę też, owoce, mleko, ser... no wsio, tylko musi widzieć że ty też to jesz, inaczej weźmie do pyska i wypluwa:)

mi się wydaje że on smaków nie rozróżnia. bo żeby tak sobie surową cebulę zjeść? i nawet się nie "skrzywi"... ja plasterek zjem i mnie w żołądku piecze, a ten nic. nie miałam nigdy wcześniej psa, więc mam w sumie porównania, ale w życiu bym nie wpadła, by cebulą psa karmić. ale jest jeden plus - kilogram kiełbasy kosztuje ponad dychę, kilogram cebuli - złotówkę :D

Gość jsfjs
Mój pies był wybredny i nie jadł takich rzeczy. Za to suka mojego brata jest inna. Czasem jak gdzieś wyjeżdża to mnie prosi, żebym jej popilnowała. Zauważyłam wtedy, że żre prawie wszystko. Również zrobiłam eksperyment i dałam jej sałatkę z cebuli, czosnku i mandarynki, co zjadła i wyglądało na to, że jej smakowało :D Na dodatek je również gówno :D :O Nie ma jak jej wyprowadzić normalnie na spacer, bo wyjada wszystkie psie kupy z chodnika :O Brat się zdenerwował i zaprowadził ją z tego względu do weterynarza, który przepisał jej tabletki (je również wcina z apetytem :D) Niestety ich skutek był odwrotny i jeszcze bardziej jej apetyt się zwiększył :D

Gość w jakims czasopismie
przeczytałam zapytanie "mój piesek wyjadł cebule.. zatruł się..miał biegunkę..czy to cos poważnego " Serio !! Odpowiedx weterynarza była taka iz potwierdził,że jest to dośc niebezpieczne dla zwierzaka

Gość bjnknl
to ty masz mało wymagającego psa bo mój to pomarańczy tylko wpierdalałby :o