Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość germanotta

NA CO MĘŻCZYZNI NAJPIERW ZWRACAJĄ UWAGĘ ?

Polecane posty

Gość germanotta

Pytam z doswiadczen waszych i męzczyzn jesli jakis by sie tu zaplątał :) Czy pokrycie ma tereotypowa prawda ze oczy najpierw wędrują na biust i pupe,czy w oko najpierw rzuca sie ładna buzia ,to czy kobieta jest zadbana itp. ? co kobieta musi w sobie miec (duze usta,kształtny tyłek,piekne oczy ?) zeby idąc ulicą 90% mężczyzna sie za nią oglądało ? czy wieksza uwage zwraca wytapetowana blondyna z przecietną twarza czy naturalna dziewczyna o nieskazitelnej urodzie i tym czymś ?

Gość mam to po Babci
Nigdy nie lubiłam facetów, którzy patrzyli się tylko niżej.. Chyba nawet Gejsze miały uwodzic wzrokiem:) Wole takie uwodzenie..oczami i aby facet bardziej tam patrzył:)

Gość germanotta
hehe lubiec to my mozemy ale bardziej sie chce dowiedziec na co mezczyzni najpierw zwracają uwage :>

Gość ile jeszcze tych tematow
powstanie?:O

Gość facetttt
Jestesmy wzrokowcami, chcesz zebysmy najpier zwrocili uwage na usta to urzyj szminki ktora je ladnie podkresli wyeksponuje, chcesz zeby patrzyli na piersi odpowiedni stanik i dekolt, na oczy ladnie je podkresl . Ladnie to tez an tyle znaczaco aby rzucaly sie w oczy ale bez przesady. Pozatym kazdy facet woli co innego wiec trudno powiedziec na co tego na ktorym Ci zalezy zlapiesz :)

mój zwraca uwagę na twarz (szczególnie jaką ma mine, niekoniecznie oczy) później sposob chdzenia i cycki i wlascwie nie wiem czemu sie mu spodobalam skoro zazwyczaj jestem skrzywiona i powlocze nogami:)