Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arran

Umówienie się z dziewczyną, która jest w związku

Polecane posty

Gość Arran

Cześć, w ogóle to jestem facetem i mam pewien problem, otóż sytuacja wygląda następująco: znam pewną dziewczynę, a właściwie to jeszcze nie za bardzo ją znam, ale wiem, że ma kogoś. Jestem nią naprawdę zainteresowany i chciałbym ją bliżej poznać (w sensie gdzieś wyjść razem). I tutaj pojawia się problem. Nie chcę komuś odbijać dziewczyny, ale z drugiej strony to rzeczywistość wygląda w ten sposób że ludzie ze sobą zrywają, gdy poznają kogoś jeszcze bardziej interesującego (nie mówię że ja nim będę). Czy jeśli chciałbym umówić się na spotkanie z nią, to jak byście zareagowały gdybyscie były nią, negatywnie czyli nie ma mowy, pozytywnie czyli dam mu szansę czy też chciałybyście się spotkać ale tylko jako znajomi.

Gość stworzenie boże
Trzymaj się z daleka. Zastanów się jak Ty byś się czuł, gdyby to była Twoja partnerka. Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe.

Zdecydowanie odradzam. Nikt na tym dobrze nie wyjdzie. Z drugiej strony, co sam pomyslalbys o takiej dziewczynie gdyby jednak sie z Toba umowila ? Uzywaj czasem zwojow myslowych, po to jke masz :P