Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ignara

zapłodnienie w 5. dniu cyklu?

Polecane posty

Gość ignara

Witam! Współżyłam w 5. dniu cyklu, jeszcze właściwie nie skończył mi się okres, nadal czasami "plamiłam". Prezerwatywa była w użyciu, ale boję się trochę, bo uprawialiśmy również seks oralny, a to różnie bywa. Czy w ogóle jest możliwe zapłodnienie w 5. dniu? Cykle mam przeróżnie, od 30 do 60 dni, sobie a muzom z powodu podwyższonej prolaktyny. Kiedy najwcześniej jest sens robić test, i czy w ogóle mam się czego obawiać?

Gość zyczliwy
jak był oral na bank jestes w ciazy. trzeba bylo brac do paszczaka !!!!!!!!!!!!!!

Gość ignara
ehh, chodzi mi o pocałunki po drodze.

Powiedz mi jedno - czemu nie pójdziesz do lekarza i nie weźmiesz się za obniżenie prolaktyny? Jej wysoki poziom jest częstą przeszkodą u kobiety do zajścia w ciążę. Na 100% w niej nie jesteś, ale jeśli w przyszłości planujesz potomstwo, nie zwlekaj! Idź do specjalisty po poradę! Pozdrawiam 🌼

Gość Ignara
Byłam już u gina, stąd wiem, skąd te zaburzenia. Problem w tym, że żyję na walizkach i rzadko gdzie siedzę dłużej niż tydzień, a on nie chce dawać mi leków, nie mając mnie stale pod kontrolą. I tak to się ciągnie. Nie chcę teraz łykać środków antykoncepcyjnych, bo obawiam się, że już całkiem się rozreguluję.

Nikt Ci nie każe brać anty. Jest tyle możliwości obniżenia prolaktyny ziołami. Popatrz po forach, dziewczyny inwestuą w Femifertil i 3-miesięczną kurację, by wyregulować stan swoich hormonów. To naprawdę pomaga. Gdyby mi lekarz zalecił anty, odmówiłabym. To takie sztuczne zbijanie dla mnie chybi celu. Dlatego sięgam po bardziej naturalne metody. Spróbuj, bo naprawdę szkoda Twojego zdrowia.