Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankieterkaa

Co czuja mezowie, kochankowie do swych puszystych zon, kochanek?

Polecane posty

Gość esiiuuuuuuuuuuuuuuuu
to oczywiSTE. nie mam na mysli tłustych i otyłych tylko te co maja troszke za dużo:)

a na takich chudzielcach za bardzo sie nie znam bo nie jestem:) z czego sie baaaardzo ciesze:)

Gość Ankieterkaa
No i co...panowie nie maja nic do powiedzenia!!?? Czekam na wasze zdanie!

Gość Ankieterkaa
I jeszcze jedno pytanko..czy to prawda , ze jest tak jak niektorzy faceci mowia... ze im kobieta "wieksza" tym wiecej jest cialka do kochania? Bo ja widze, ze co innego mowia a co innego mysla! A moze jednak sie myle?

Gość to powiedzenie
podobnie jak i "facet nie pies, na kosci nie poleci" to raczej powtarzaja sobie dla pocieszenia te grubsze osoby niż faceci.

Gość Ankieterkaa
A jak jest naprawde!!?? Caly czas czekam na opinie jakiegos faceta! Nikt z kolegow nie ma otylej zonki? Komentujecie to jakos miedzy soba, czy raczej "nabijacie" sie za plecami!!??

wiekszość ma otyłą zonkę ale nie chcą sie przyznać , biedaki:)

Gość Ankieterkaa
W takim razie niech nie pisza za siebie tylko za kolegow;) Ja naprawde potrzebuje meskiego punktu widzenia:(

Gość no w szoku jestem
że jeszcze zaden kafeteryjny man sie nie pojawil z tekstami typu: kaszaloty, tuczniki itp. na innych topikach o wadze ich pelno:P

Gość Ankieterkaa
No jestem praktycznie nowicjuszka i nie za bardzo wiem, jakiego pokroju panowie tu przychodza:( Widocznie, sami szczesciarze :) Albo jeszcze nie na tyle pijani, zeby wyrzucac z siebie tak osobiste wyznania;)

Gość To na zle forum trafilas
bo tu faceci o kobietach z nadwagą i otyłoscią nie wypowiadaja sie zbyt w pozytywnie.

Gość Ankieterkaa
Forum jak forum..ja po prostu oczekuje jakies szczerej wypowiedzi faceta, przeciez i tak pisza anonimowo to co im szkodzi!!?? Nie mam zamiaru po nikim bluzgac, chce tylko miec jakies szerszy punt odniesienia.

Gość P R Z E M E K
Ja mojej kobiecie powtarzam zawsze kochanego cialka nigdy za wiele latem w cieniu, zima grzeje :D

Gość Ankieterkaa
Czyzby nie bylo tu zadnych mezczyzn!!??? Przemko i tak powinno byc:) Mysle , ze nie tylko cialko Cie grzeje ale i cieplo bijace z jej wnetrza:) 3maj sie cieplo;)

Gość Ankieterkaa
Sorry nie bylo mnie przez chwilke:) Czekam na dalsze opinie:) Mam nadzieje, ze w koncu wypowie sie konkretnie jakis facet! Niekoniecznie w swoim imieniu. prosze:)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
prosze o odpowiedz! Nie chce tu siedziec do nocy;)

Gość pszczółka ajam
a co ci tak na tym zalezy?

Gość Ankieterkaa
Bo musze napisac ta prace i chce miec 2 dni wolnego:))

Gość to Jareczka jeszcze tu
nie bylo? ona takich topikow zazwyczaj nie przepuszcza.:D

Gość Autorko wiekszy odzew
moze będzie w dziale - życie uczuciowe.

Gość Ankieterkaa
No szczerze mowiac tez tak pomyslalam, ale chodzilo mi rowniez o opinie facetow...jakos nie wierze, ze oni maja jakiekolwiek uczucia i tam wchodza;) Sorry:(

Gość Moja zona
obecnie nie wyglada jak miss,choc kilka lat temu byla:)Zmienilo sie po porodzie,gdy okazalo sie,ze ma ciezka niedoczynnosc tarczycy.Wspieram ja,zachecam do cwiczen i diet i sam tego przestrzegam.Nie powiedzialbym o niej zlego slowa,bo naprawde stara sie to zmienic.Jest cudowna,pogodna i ma piekna buzie:)Widze,ze z nadwaga jej samej jest ciezko,ale walczy.Chodzi po lekarzach,dietetykach i na chwile cos zdziala,a potem znow powraca do poprzedniego stanu.Wystarcza jakies skoki hormonu..Ale wierze w nia i wiem,ze jeszcze bedzie super zgrabna:)W lozku nic sie nie zmienilo.Kocham ja tak jak kochalem wczesniej!Nie zamienilbym ja na zadna mega super modelke-choc znajda si etacy co napisza,ze niezle sciemniam.Jestem anonimowy,wiec nie mam powodow:)..Wiem,jak na faceta to sie rozpisalem,ale mam tyle mysli,ze jakbym mial to przelac na papier to by powstal niezly esej;)pozdro..P.S.Moja malzonka ma 170cm i 80kilo.To tak dla scislosci;)

Gość pl
moja dziewczyna byla szczupla przed ciaza. w ciazy doszla do 101 kg ale mi i tak sie podobala. mielismy wtedy najgoretszy seks pod sloncem! po porodzie nadal wazyla powyzej 90 kg i co mialem przestac ja kochac??? w zyciu!

Gość maz...super..zony..
a z czego piszesz prace,autorko?? ja swojej zonie zwroce czasami uwage, ale w liczbie mnogiej,ze musimy schudnac,nigdy nie powiem jej ze brzuch jest za gruby, czy buzia przytyla,sama mnie sie o to pyta, a jej ze musimy schudnac w lozku bez zmian,dalej jest pociagajaca, mysle ze kiedy kobieta dba o siebie,delikatny makijaz,perfum,paznokcie,ciuszek niczego sobie,to nie ma sie o co martwic

Gość klebuszeeeek
Moja zona!! Bravo! Dziekuje Ci za twoja wypowiedz, mam nadzieje ze szczera! Kobiety wbrew pozorom sie nie zmieniaja, bez wzgledu na tusze..to tylko od Was..mezczyzn zalezy - ich motywacja i wiara w to, ze znowu mimo nadwagi moga byc atrakcyjne! Nie trzeba wypominac kobiecie jej wagi, zeby zrozumiala, ze powinna cos z tym zrobic! To wlasnie wasze glupie uwagi powoduja, ze kobietom przestaje zalezec!

Gość pl
teraz jest z powrotem szczupla ale moim zdaniem zawsze byla ladna i zgrabna. zreszta moim zdaniem kobiety dziela sie na okraglinki i płaskowniki!O!

Gość nie wieszaki ale
kobieta powinna miec troche ciała ale TROCHE...nie tłumaczcie sobie grubaski ze macie sexy ciałka bo sexy jest troche a nie za dużo...grubasy musza sie odchudzic a nie wmawiac ciagle sobie ze sa piekne takie jakie sa....faceci wstydza sie grubych...lubia okrągłe ale zgrabne..kształtne...ale nie spasione

Gość nie wieszaki
lepiej ci sie zrobilo jak pojechalas po grubszych pannach?to idz spac!

Gość Ankieterkaa
Studiuje psychologie a tak poza tym lubie sie rozwijac dodatkowo..pewnie moglabym posciagac rozne opinie z innych forum, ale lubie jak mam bezsposredni wplyw na to co mysla i czuja inni:) Nareszcie zaczeli sie udzielac panowie:) Dziekuje i zachecam innych do wypowiedzenia sie w temacie:)