Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topikozwierzątkach

czy ktoś z was ma zwierzątka i co sądzicie w temacie

Polecane posty

Gość topikozwierzątkach

mały żółw wodny w domku. Taki malutki. W mieszkanku. Ile mu trzeba dawać jeść i ile żyje - z 20 lat? Ile kosztuje taki żółwik?

Gość topikozwierzątkach
Uważam, że rybki są kłopotliwe, ale 2 zółwiki. Może bym miała przychówek? No nie wiem. Pełno małych żółwików by było pewnego dnia. I znowu kłopot, nie? Więcej jedzenia i co z nimi robić? Sprzedać najlepiej.

Gość topikozwierzątkach
A też gadasz - tak żółwia z Galapagos będę mieć dosłownie. No pewnie :( W sumie żółw mniej kłopotliwy niż piesek, ale szczekać nie umie. No nie wiem... ale zawsze woda. Najlepiej wodny, żeby sobie pływał i bym obserwowała jak wychodzi na ląd. Znaczy na kamień.

Gość topikozwierzątkach
lepszy żółw niż nie wiem...króliczek miniaturka. Dzięki za linka. Czy żółwie dobrze znoszą podróże? Tak się pytam. To też dobry temat bo co - gdzieś pojedziesz i co? Kto da jeść żółwiowi? Żółwiom?

Gość schisophrenic
kup sobie pajonga, sam mam dwa i sobie chwale, bardzo czyste zwierzaczki, włochate i wbrew pozorom nie są agresywne (oczywiście niektóre gatunki)

Gość topikozwierzątkach
Czy biorąc żółwika w podróż są np takie akwaria, że trzymają temperaturę? Najgorzej zimą nie? Pieska małego spakujesz do koszyczka i siedzi. A zółwika?

Gość topikozwierzątkach
Pajątki są obrzydliwe i sie linią. Są okropne. Uważaj żeby cię nie użarły w zadek. Już lepiej mieć pasiekę. A żółwie są fajne. Spokojniutkie. Nie takie że ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i sie atakuję. Powoli jem sałatę... rybki też są fałszywe, dzikie. Lepsze zółwie.

Gość jgidfj
lepiej uważaj z tym żółwiem bo mojemu koledze kiedyś uciekł :D :D :D Poważnie :D :D :D

Gość topikozwierzątkach
Rybki poza tym są głupie, a żółwie? Czy żółwie są mądre?

Gość topikozwierzątkach
No wiesz lepiej żeby żółw uciekł niż chomik. Czy aż tak pogryzie wszystko? Wątpię.

Gość schisophrenic
jak lubisz powolne to kup sobie patyczaka albo straszyka

Gość topikozwierzątkach
Mnie się wydaje, że zółwie najlepsze bo nie sądzę, że skaczą po akwarium,że rozwalają pokrywkę jak myszki czy inne świństwo. I tyle. Spkojne mi sie wydają , długo żyją. Nazwę je sobie fajnie...

Gość jgidfj
Kolega wyniósł tego żółwia na podwórko żeby sobie zaszalał, no i skorzystał, baluje gdzieś do tej pory :D :D :D

Gość topikozwierzątkach
Boli jak zółw użre? On ma tylko gdzieś tam głęboko zęby na tę sałatę to ci palca nie utnie. Tak myślę. No może ścisnąć ale to wszystko - tak myślę. I to jak go wkurzysz.

Gość MAjtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
NIE KUPUJ ZÓŁWIA !!!!! Mój był taki malutki , milusi ale JAK URÓSŁ MASAKRA!!! Co chwile trzeba było nowe akwarium, pokarm kupowac co tydzien , wode mu wyieniałam CODZIENNIE a smród był na całym miedzkaniu,. OSTATNIO jaks ie go pozbyłam to prawie płakałam ze sczescia!! ehhe wiec sie zastanow JA ODRADZAM!!! Za to polecam rybki:)

Gość topikozwierzątkach
No i tyle. Co więcej?

Gość topikozwierzątkach
A co - 20 cm miał na koniec? A wiedziałaś co kupujesz, gatunkek, czy kupiłaś se...żółwika po prostu.

Gość topikozwierzątkach
Ja tylko wiem królik miniaturka, ze to świństwo. No świnka morska to wiadomo jaki szkodnik czy chomik. Myszy, szczurki, fuj. A żółw jak czytam to samo... a znajdę se inne zajęcie.

Gość topikozwierzątkach
No nic słuchajcie. Rybki żyworódki to mieczyki i gupiki, nie? Ale to bez sensu.

Gość topikozwierzątkach
Ja bym chciała jakieś sympatyczne zwierzątko , OSWOJONE w sensie spokojne, ciche, nie za duże - 15 cm. ale średnicy. Nie wiem czy istnieje takie zwierzątko. Może już raczej sobie poczatuję, nie? Zawsze lepiej - opłata w rmach usługi net. Nie wiem. Albo zostanę na kafeterii.

Gość topikozwierzątkach
Ale się nazwałaś. Kant dupy, ja nie mogę :( Nie masz innych ksywek? Tak masz ubogie słownictwo? A podobno ja najgorzej przeklinam. Jeszcze się zaczerniłaś. A gdzie ty masz tn kant? Taka krzywa jesteś?