Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qazplm

zostałam zgwałcona

Polecane posty

Gość qazplm

po 5 latach mam zamiar wreszcie powiedzieć o tym głośno. mojemu obecnemu partnerowi. wcześniej wspomniałam o tym mojej najlepszej przyjaciółce... po czasie przyznała mi, że mi nie wierzy. boję się, że on powie mi to samo, boję się, że zmieni swoje zachowanie wobec mnie... chcę się uwolnić, rozmawiać ale to tak boli, że nie wiem, czy aby na pewno jestem w stanie to zrobić...

Gość kasiar90
Ktos wczesniej Cie zgwalcil przed Twoim chlopakiem????

Gość kasiar90
Mysle ze powinnas mu powiedziec napewno Cie nie wysmieje!!! Powinien zrozumiec i Cie wesprzec:*

Gość qazplm
tak, potem bylam tylko z dziewczynami, obecnie mam chlopaka... chce mu o tym powiedziec... ale boje sie odrzucenia

Gość kasiar90
MYsle ze powinnas byc szczera....bo jesli sie dowie np od twojej kol?? i Co???wiesz ze czasmi sa takie sytuacje ze najlepsze przyjaciolka powie twoj najwiekszy sekret Twojemu chlopakowi:(

Gość qazplm
chociaż w sumie lubię być gwałcona i zawsze mam orgazm :)

Gość kasiar90
wiesz jestes g...jak butskoro tak piszesz ehhe:D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Bo nie wiem kto normalny robi sobie takie jaja z tak powaznych sytuacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość qazplm
ten z tym orgazmem to podszywacz... co za walona swinia..... :/

Gość kasiar90
chcialam pomoc...... ale widze ze nie ktorzy nie dorosli do tego forum....

Gość qazplm
od kolezanki raczej sie nie dowie, bo ona go nie toleruje... jasna cholera potrzebuje rozmowy ale nie wiem jak przelamac strach!!

Gość kasiar90
Mysle ze powinnas mu powiedziec szczerze wszystko zrozumie twoj strach niepewnosc....p-rzeciez \Ty tego nie chcial;sa....uwierz faceci wymiekaja w takich sprawach:*

Gość roseee
niestety bylam w takiej samej sytuacji... Z tym ze powiedzialam chlopakowi juz na poczatku zwiazku. Zrozumial i mnie wspieral... Bardzo bolalo, ale bylo warto, jest mi znacznie lzej (pomimo ze juz razem nie jestesmy).

Gość ja bym nie powiedziala
zwiazki sie rozpadaja a na koniec moze ( w najgorszym razie) przerzucic wine na ciebie i powiedzec cos rownie obrzydliwego typu "sama chcialas pewnie" albo "podobalo ci sie "etc... jak to przezyjesZ?

Gość samotny85
Mnie kiedys przyjaciolka powiedziala ze zgwalcili ja na imprezie... bylem w szoku, jednak przytulilem ja i powiedzialem, ze zawsze bede jej przyjacielem i jej nie odrzuce, bo tego sie wlasnie bala, wiec ty autorko powinnas powiedziec swojemu chlopakowi, tak bedzie najlepiej :)

Gość qazplm
roseee a czemu nie jestescie juz razem? zwiazki moga sie przez to naprawde rozpasc?

Gość roseee
Nie jestemy razem, bo ja nie potrafie sie otworzyc i zaufac w pelni mezczyznie. Pomimo jego wieeeelu prob nie potrafilam sie odciac od tamtej sytuacji. Zezygnowal po 2 latach.