Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiteczkaaa pewnaa

Czy Któraś Z Was Ma Orgazmy Wielokrotne ?

Polecane posty

Gość kobiteczkaaa pewnaa

Gość kobiteczkaaa pewnaa
No albo miała choc raz?

Gość kobiteczkaaa pewnaa
żadna?????

Co rozumiesz przez to sformułowanie? Raz za razem czy też jeden, chwilę pieszczot i za chwilkę drugi?

Jasne ..co to za sex bez takich odlotów?Zapytam wprost skad takie pytanie?:-P

Gość nie narzekam ale....
Mam czasami jeden zaraz za drugim i nie wiem czy to byly dwa czy jeden trwajacy 10 minut :P ale czesciej mam po prostu 3-4 podczas jednego stosunku. szczerze powiem, ze mnie to czesto meczy :O i mowie mezowi zeby juz tez przychodzil :O

Gość kobiteczkaaa pewnaa
mam na myśli wiecej niż jeden orgazm podczas jednego stosunku.

No to ja miałam :P Najwięcej zatrważającą liczbę.....trzy:P

Tak mamy;-) to normalne zjawisko u kobiet dobrze zaspokojonych..ale pytam ponownie skad takie pytanie?

Gość kobiteczkaaa pewnaa
Bo zadna z moich koleżanek takiego nie doświadczyła. Zastanawiam się , czy to się czesto zdarza kobietom.

Ja zawsze mam kilka ..zalezy jak długo sie kocham.ale na poczatku jak raz dostałam to był cód:-0Musicie nauczyc sie swojego ciała..pocwiczyc i dostaniecie..A zaznaczam Ze warto:-P

Gość qazplm
ja np. nie mogę... po jednym wszystko mnie łaskocze, każda dalsza pieszczota... nie da się mnie dotknąć przez około 10 minut

Gość 12.43.32
ja nawet jednego nie mam :O ale nasz stosunek trwa moze 2 min :( i nie umiemy tego wydluzyc :(

Gość kobiteczkaaa pewnaa
mi się niedawno przytrafiło miec 2 podczas jednego stosunku po raz pierwszy , zupełnie sie tego nie spodziewałam. ale , ja pocwiczyc?

Gość qazplm
no wlasnie jak mozna to pocwiczyc jezeli po orgazmie nie czuje przyjemnosci jest to dla mnie nieprzyjemne, nie moge sie dalej kochac... ??

cwiczcie miesnie kegla:-) wydaje mi sie(bo nie znam Was) ze jestescie jeszcze bardzo młodziutkie..chyba po orgazmie szybko wysychacie i dlatego nie mozecie skupic sie na pieszczotach dalszych i reszcie miłosnych uniesien..stad brak nastepnych orgazmów.Trzeba uczyc sie swojego ciala..tzn co bardziej Was rajcuje w danej pozycji..gdzie lubicie byc dotykane..w jakiej dojdziecie łechtaczkow..w jakiej pozycji pochwowo.Wytrenujecie wiedze o swoich pragnieniach i bedziecie szczesliwymi i spełnionymi kobietkami:-)

Gość kobiteczkaaa pewnaa
no ja młodziutka już nie jestem niedługo stuknie mi 30

No właśnie. :) A dodatkowo mięśnie kegla można ćwiczyć. Poczytajcie porady seksuologa na onecie. Wpiszcie mięśnie kegla i wyskoczy.

Gość kobiteczkaaa pewnaa
a w jakich pozycjach wam się to zdarza?

Gość zdarzało się mieć
2-3 podczas jedengo stosunku w tym jeden mokry baaardzo ale to tylko z jednym facetm który i psychicznie i fizycznie był dla mnie baaardzo atrakcyjny, ogromna bliskość, znajomośc własnych ciał, jedność i zaufanie, tylko daltego było to możliwe....szkoda że to już czas przeszły...ale przynajmniej zaznałam tego czego inne kobiety nawet w jednej części nie doznają eech tęsknię za tym....

Gość Boski25___
Moja kobitka ma przeważnie 3-4 pod rząd bez jakis tam przerw hehe ale fakt strasznie ja to męczy pozytywnie oczywiście :)