Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjwyj

szukam piosenki kto pomoże?????

Polecane posty

Gość yjwyj

jest gdzieś z początku wieku:P dokładnie może 2002/2003, śpiewa ją kobieta, to jest jakby monolog do mężczyny, jej mężczyzny. jest spokojna, w stylu smolika tak bym ją określiła w tekście jest coś takiego "I just want to stop for a minute and think what we have", często też jest "that's right" mam ją nagraną na kasecie, ale jak to kaseta, teraz robi coś takiego bulblllllblbulblllllllllll leciała kiedyś na radistacji, była nawet na początku listy. na kasecie mam po tej piosence nagrane "all about us spada". ale jak szukam po all abou us to zupełnie jest coś innego, może źle słyszałam. pomóżcie męczę się już z tym kilka lat!!

Gość yjwyj
no i kurwa nikt jej nie zna, skonam a nie dowiem się co to za piosenka

Gość filipsa
stop for a minute o to chodzi?

Gość to spiewala sandra

Gość yjwyj
tego na pewno nie śpiewała sandra nie mogę znaleść nic innego stop for a minute oprócz sandry na you tubie to jest nowe, gdzieś z 2002/2003, na pewno nie sandra

Gość miusic
jak na liscie bylo all about us tatu to byl rok 2005

Gość yjwyj
poza tym to nie było disco, to był spokojny nr, raczej mówiony niż śpiewany, klimatem podbny do smolika, to pisałam już:(

Gość yjwyj
nie tatu:( kobieta śpiewała/mówiła tatu znam, to nie to

Gość yjwyj
ona śpiewa/mówi tak - i just want to stop for a minute and think waht we have, just for a minute, i'm not talking about material things, but about the years wkat we have for each other" w tekście jest cos w rodzaju wyrzutu, nie ma refrenu, thats right się tylko powtarza ale nie jako refren, jako taka wstawka

Gość mussic
to spiewa laska? ktory to rok byl?czy napewno to lecialo na radiostacji?

Gość yjwyj
śpiewa laska, raczej tak melodyjnie mówi, to był rok 2002/2003 na bank i na sto procent leciało na radiostacji bo tylko tego słuchałam na studiach i tylko to nagrywałam na kasety, na milion procent jakbyś mi pomogła to bym oszalała ze szczęscia!!!!!!!

Gość mussic
to bardzo ciekawe jak mowisz ze po tym leci all about us tatu,bo plyta z tym utworem tatu ukazala sie w 10.2005.

Gość yjwyj
już patrze, modle się żeby to było to

Gość yjwyj
nie toooooooooo:( nigdy tego nie znajdę, na youtubie nie ma, w google jak wpisuje fraze z tekstu nie ma, nikt nie zna, kurcze to było kiedyś na pierwszym miejscu w liście radiostacji, a teraz nikt nie kojarzy:( umrę a nie dowiem się jak ta piosenka się nazywa:(

Gość asdasd
Ciara Feat Lil Jon-That's Right a moze to:)

Gość yjwyj
nie powiedziałam, że po tym leci all about us tatu tylko, że po tej piosence, a nagrywałam ją z listy radiostacji mam "all about us spada" wiem, że to nie tatu, znam tatu i wiem, że ta piosenka o którą mi chodzi jest starsza to ktoś zasugerował, że to może być tatu

Gość yjwyj
ciara to dzidziuś, ona byla bobo w 2002/2003, poza tym to nie ten styl muzyczny:(

Gość mussic
no ze na liscie po tej piosence all about us tatu spada,wiec to nie moze byc rok 02/03

Gość yjwyj
to "all about us spada" odnosiło się właśnie do tej piosenki której szukam, możliwe, że źle usłyszałam, teraz nawet nie mam możliowści zweryfikowania bo kaseta się zamuliła, to na pewno nie chodziło o tatu

Gość yjwyj
nie bylo, że all about us tatu spada, tylko all about us spada, i nie chodziło o tatu. jestem na 100% pewna że to był koniec 2002 początek 2003 bo zaczęłam się spotykać z moim obecnie mężem, i zawsze leciała radiostacja, to były początki naszego poznania i wtedy też nagrywałam tą kasetę, mam cholerny sentyment do tej piosenki i nie potrafię jej znaleść:(

Gość ciekawa i to bardzo
Zaciekawilas mnie autorko co to za piosenka sama czekam na wynik Twoich poszukiwan :) Ja szukalam wczotaj piosenki z Londynczykow Kasi Stankiewicz Run i w zyciu bym nie wpadła ze to Kasia spiewa gdyby nie jedna zyczliwa osobka ktora podala tytuł i wykonawce :)

Gość mussic
masz tu link do notowan list radiostacji z roku 2002/03 i baw sie ;)

Gość yjwyj
też się zawsze angażuję w poszukiwaniu przez kogoś piosenki bo wiem jak to jest jak męczy, a mnie męczy tak już kilka lat, mój mąz ją pamięta ale nie pamięta ani tytułu ani kto to wykonywał, jedyne nagranie mam na tej zwalonej kasecie i jak ona w końcu się zniszczy do końca to już nic z niej nie zostanie:( a ja wiem, że taka była piosenka, była na szczycie, ktoś musiał na nią głosować, ktoś musi ją znać może znajdzie się ktoś, kto słuchał radiostacjo właśnie w tych latach i skojarzy

Gość szczerze oddany sprawie
nie trać nadziei jestem z Tobą

Gość mussic
jaki to byl miesiac?

Gość yjwyj
przejrzałam te listy od 2002 do 2004 i nie widzę:( ale chyba wiem co spadało, chyba nie ta piosenka tylko THIS IS NOT ABOUT YOU * FRANCISCO SAVIER + PAT METHENY + DAVID BOWIE, tyle lat już jej szukam i widzę że będę jej szukać nadal:( jest możliowść przegrania z kasety na cd albo renowacja kasety?? to jest jesyny jej egzemplarz jaki mam, jak kaseta mi się zniszczy do końca to oszaleje

Gość mussic
brakiem odpowiedzi niepomagasz mi.

Gość asdasd
podaj wiecej słow z tej piosenki

Gość mussic
chyba jednak niebardzo autorce zalezy na odnalezieniu tego utworu skoro nic nie pisze.