Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjwyj

szukam piosenki kto pomoże?????

Polecane posty

też właśnie doskonale rozumiem swój problem, pamiętam jak chyba w 2005 szukałam piosenki i na kafe dziewczyny bardzo mi pomogły. dlatego teraz na każdy apel, że ktoś czegoś szuka nie jestem obojętna i szukam i szukam i staram się pomóc:) ale w tym, bo to nie jest mój pierwszy topic o tej piosence, na razie nikt nie był w stanie pomóc:(

Gość asdasd
idę spać:Pjescze jutro postaram sie poszukac

Gość krokoddylla
sorki na razie nic nie znaleziono :(

ale to cudownie że starasz się pomóc, na razie nie udało się:( na gg poszłyśmy bo chciałam wysłać ten nr na kom. kurcze noooooooo ale w końcu kiedyś ktoś coś kurde znajde przecież musi to ktoś znać!!!!!!!

Gość krokoddylla
oto link w ktorym jest fragment piosenki i ktorej mowa. niestety jakosc kiepska i troche zwalnia, ale jesli ktos zna to rozpozna. Kurcze ja siedze od wczoraj na necie i nic :(

Gość krokoddylla
serio :) ale numer z tego co wiem to ta dziewczyna wyjechala i bedzie we wtorek a kto to spiewa?

Najpierw znalazł cały tekst na jakimś francuskim forum i już mamy piosenkę na youtube :P Ale nie będę Wam psuła zagadki :P

Tez się zdziwiłam, szukałam z Wami w nocy i nic ;] Pozatym ona pisała, że kilka lat tego szuka :D jestem dumna z mojego męża - a Wy ?:P:P

Gość krokoddylla
No cos Ty nie daj sie prosic :) ja nie znam francuskiego wiec chyba bedzie mi ciezko a ona szuka juz od paru lat wiec tez jej pewnie zalezy :)

Gość krokoddylla
No jasne ja jestem w szoku bo jak mi sie wydaje zajelo mu to chwilke :)

Gość krokoddylla
:D hahahaha super wielkie dzieki na pewno wpadnie. Super ze sa jeszcze tacy ludzie jak Wy, ktorzy pomagaja bezinteresownie w takich drobnostkach. MIlego weekendu zycze :)

Gość asdasd
super ze znalezliscie:).ja wczoraj tyle szukałem ze...:)ale szczerze mi sie nie podoba:P,bardzo sie ciesze ze Wam sie udało:D

strasznie Wam dziękuje za pomoc!!!! wszystkim, ktorzy si e zaangażowali, w szczególności krokoddylli i Ojoj... i jej mężowi!!!!! szukalam jej bardzo długo, nikt jej nie kojarzył, wpisywałam kawałki tekstu w google, szukałam na forach, tutaj też, pytałam znajomych i przez tyle lat nic aż w końcu!!! wspaniale, że Twojemu mężowi udało się to tak szybko, widać mi nie było dane jej znaleść samodzielnie. czuje taką ulgę, ta piosenka dal mnie bardzo dużo znaczy i wiążą się w z nią wspaniałe wspomnienia:) krokoddyllia, jeszcze raz dzięki, że ci się chciało umieścić to tragiczne nagranie na wrzucie i dać tutaj linka! dzięki serdeczne za pomoc! buziaki

Gość trt54t5y
01:16 [zgłoś do usunięcia] yjwyj przejrzałam te listy od 2002 do 2004 i nie widzę ale chyba wiem co spadało, chyba nie ta piosenka tylko THIS IS NOT ABOUT YOU * FRANCISCO SAVIER + PAT METHENY + DAVID BOWIE, tyle lat już jej szukam i widzę że będę jej szukać nadal jest możliowść przegrania z kasety na cd albo renowacja kasety?? to jest jesyny jej egzemplarz jaki mam, jak kaseta mi się zniszczy do końca to oszaleje ale przecież na pierwszej stronie już sama o tym utworze pisałaś :-D

Rzeczywiście - pisałaś o niej :D Miałaś ją w zasięgu ręki :P A mój mąż po przesłychaniu wrzutki i wychwyceniu kawałków tekstu wpisywał w google frazy ale w cudzysłowiu, wtedy całą fraze znajduje a nie poszczególne wyrazy no i tak dotarł do całego tekstu na jakimś forum francuskim - niestety anonimowy był tekst, więc znów wrócił do wrzucania fraz ale już bardziej wyszukanych i trafił na jakiś filmik ale nie na youtube - i tak doszedł do celu ;]