Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjwyj

szukam piosenki kto pomoże?????

Polecane posty

Gość yjwyj
wiesz, ja kojarzę to czasem kiedy zaczęłam się spotykać z chłopakiem, teraz już mężem, dlatego taka ważna ona dla mnie jest. zaczeliśmy się spotykać w grudniu 2002 i zawsze leciała radiostacja. tam ją pierwszy raz słyszałam i ostatni. ale słyszałam ją często, na tyle często, że byłam w stanie się przygotować z kasetą:) trudno mi określić miesiąc, może to była zima 2002 ale równie dobrze mogła byc to wiosna już 2003, w każdym bądź razie to był początek naszej znajomości wiesz, pamiętam wszystko, atmosferę, nastrój, o czym rozmawialiśmy, moje myśli jak leciała ta piosenka, ale nie mogę sobie przyponieć jaka była pora roku za oknem:(

Gość asdasd
nie znasz innych słow z tej piosenki???

Gość yjwyj
poczekaj, napiszę początek tak jak pamiętam

Gość Alojzy Chujeba
Na ajfonach jest taki soft, co mu puszczasz w glosniku muze, a on ci za chwile pokazuje na ekranie wykonawce i tytul

Gość Alojzy Chujeba
Programi nazywa sie "Listen" i jest rewelacyny ... Masz ajfona?

Gość yjwyj
I've been waiting for you sit down, relax you know, I got a few things i have thinking about i'd like to share with you with you i know things are a little strang arund us...... becouse the presser, the job all the things..... you know sometimes just sometimes you bring that home with you and i understand but you know i wonna stop for a minute and think what we have together i'm not talking about the material things you know what i'm talking about the years which we bring to each other

Gość asdasd
napisz lepiej ten tekst,bo być może jestem tą osoba która pomoże Ci znalesć :P

Gość yjwyj
sorry za angielski, to wina i alkoholu którego (czy który?) właśnie pije i niepamięci, ale tak to leciało tam gdzie dałam kropki to nie pamiętam pojedynczch słów, ale w sumie napisałam cały początek może kotś skojarzy

Gość Pixies - Ive been waiting for
Pixies - I've been waiting for you

Gość yjwyj
to nie Pixies, to zupełnie inny styl, zupełnie nie to:(

Gość yjwyj
asdasd jesteś????? kojarzy ci się to z czymś, help plis

Gość yjwyj
jak nawet w google wpisuje frazy z tej piosenki, te które pmaietam na 100% to nic mi ni znajduje:( zakatuje się tą piosenką:(

Gość yjwyj
asdasd proszę pomóż, jak szukasz, może inaczej niż ja w googlach, powiedz jak też poszukam, muszę ją znależć

Gość yjwyj
słuchaj, nawet jestem w stanie przesłać ci nagranie z tej zjebanej kasety, słychać prawie nic, a jak nagram dyktafonem to może w ogóle będzie dupa, ona ta kasata zwalnia i dźwięk jest jak na zwolninieu, logiczne w sumie, na kom

Gość asdasd
a jaki to jest typ muzyki? pop,szybka czy zamulona.ja szukam w googlach

Gość asdasd
zaangazuje całe bielsko w poszukiwania.dam z siebie 110%:P.daj maila w razie czego sie skontaktuje:)

Gość yjwyj
też szukałam w googlach, nie jest szybka, jest podkład muzyczny, raczej jest taki jednostajny rytm, tak bym to nazwała, kurde trudno mi powiedzieć jaki to styl, ogóle kobieta mówi bardziej niż spiewa, kojarzysz taką piosenkę gdzie babka mówiła "would you like sex with me?" to mi się właśnie z tą poszukiwaną pisoenką kojarzy, że coś w tym stylu, mówię ci, ostatecznie mogę ci to przesłać co uda mi się nagrać

Gość yjwyj
masz gg? nie chce tu podawać maila, jak masz to podaj mi swój nr albo ja swój i na gg dam ci maila, masz?

Gość asdasd
to przeslij. dark2000m@wp.pl

Gość yjwyj
właśnie wysłałam ci maila

Gość krokoddylla
ja tez juz szukam od pol godziny i nic szukalam na filck tube jesli mozesz to wyslij mi to tez na maila joostis@o2.pl

Gość asdasd
ja mam zgraciały telefon wiec watpie zeby mi to odtworzył:/

Gość yjwyj
krokoddylla - nie wysyłam tego nagrania na maila bo to w ogóle przekracza moje możliwości:P nawet nie wiem jakbym miała się do tego zabrać, mogę to przesłać tylko na kom, jak nagram na dyktafon na swoim tą zmuloną i spowolnioną wersję z kasety która ledwo dycha, ale jak ktoś to zna słyszął wcześniej, to powinin się zorientować

asdasd - to kiepsko, pokładałam w tym tyle nadzieji zalogowałam się, bo nie chce mi się cały czas kopiować pomarańczowego nicku

Gość asdasd
narazie znalazłem z abby:P pare wyrazow sie zgadza ."I've been waiting for you"

Gość krokoddylla
oki to moje gg 6430397 ale ja mieszkam w anglii i mam ang numer za to telefon nienajgorszy wiec moze pomoge. wiem jak to jest tez jestem taka maniaczka jesli chodzi o poszukiwania :)

Gość krokoddylla
tak juz sie robie dostepna

Gość krokoddylla
ach nie zrobie sie dostepna bo mam kogos na liscie z kim nie chce rozmawiac a jest dostepny ale jestem niewidoczna