Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

ale ze mnie http://merlin.pl/Gapcio_AMEET-spolka-z-o-o,images_big,31,978-83-7214-658-8.jpg ;) .... ...ha ale kto przypuszczałby, że się zapędzicie w tak późną nockę:)...Chassy dziękuję ci bardziuchno http://www.wymarzonyogrod.pl/zdjecia/lilie_15616718_500.jpg :) i miłej nocki, bo naprawdę pięknej księżycowej;) http://www.youtube.com/watch?v=-6YRkCjLiYM&feature=related :)

witam. Mam jeszcze jedno przemyślenie.Nie można mówić każdej osobie, która do nas się zgłosi na Kafe, że jesteśmy w niej zakochani.Te słowa mają swoją MOC. Kłamiąc, bawiąc się tymi osobami krzywdzimy je, ale także i siebie, negatywna energia oszukanej osoby powróci prędzej czy póżniej w postaci różnych kłopotów,które mogą się nasilać,dopóki jej mentalnie nie przeprosimy,lecz może to długo póżniej trwać. miłego dnia!:-)

a modlitwa, dla fanów filmu Sekret, afirmacja,jest czymś normalnym, faktycznie powoduje,że to my zaczynamy kierować swoim losem, a nie płyniemy z prądem rzeki do morza zawadzając co chwila o jakąś przeszkodę. Trwale i wytrwale, Dziękuję Tobie Dobry Boże,że przyprowadzisz przed me oblicze Tą piękna,zgrabną,inteligentna,pachnąca kwiatem lotosu,pełną czaru słodką, moją połówkę,której serduszko słyszę u siebie. W imię Ojca i Syna I Ducha Świętego .Amen. Ojcze nasz, któryś jest w niebie, modlę się do Ciebie, pozwól spotkać mą połówkę, abym także mógł być w niebie, święć się imię Twoje; przyjdź królestwo Twoje; bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi; chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj; i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom; i nie wódź nas na pokuszenie; ale nas zbaw od złego. Albowiem Twoje jest Królestwo potęga, i chwała na wieki wieków. Amen.

Gość co do przemyslen...
nie mam zalu🖐️

Poświatowska Halina Pocałunki całuję we wszystkich kolorach świata srebrno i złoto ciemną czerwienią całuję twoje wargi osuwają się ze mnie fioletowo i chmurnie gdy milczysz błyskiem zębów potrafię ubrać niebo w najpiękniejszy wschód miłości południe - dusznym zapachem pomarańczy zniża się ku nam bierze nas w siebie rozżarzone niebieskie słońce nic nie mówmy nocy - noc jest głucha czarno całujemy się i zmroku ręką gładząc sypką kocią sierść.👄...

jedenplusjeden witam. Mam jeszcze jedno przemyślenie.Nie można mówić każdej osobie, która do nas się zgłosi na Kafe, że jesteśmy w niej zakochani.Te słowa mają swoją MOC . Kłamiąc, bawiąc się tymi osobami krzywdzimy je, ale także i siebie, negatywna energia oszukanej osoby powróci prędzej czy póżniej w postaci różnych kłopotów,które mogą się nasilać,dopóki jej mentalnie nie przeprosimy,lecz może to długo póżniej trwać.

UZUPEŁNIŁEM ;-) BY NIE BYŁO NIEJASNOŚCI. Trwale i wytrwale, Dziękuję Tobie Dobry Boże,że przyprowadziłeś przed me oblicze Tą piękną ,zgrabną,inteligentna,pachnąca kwiatem lotosu,pełną czaru słodką, moją połówkę,której serduszko słyszę u siebie,a KTÓRĄ KOCHAM OD ZAWSZE. W imię Ojca i Syna I Ducha Świętego .Amen. Ojcze nasz, któryś jest w niebie, modlę się do Ciebie, pozwól spotkać mą połówkę, abym także mógł być w niebie, święć się imię Twoje; przyjdź królestwo Twoje; bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi; chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj; i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom; i nie wódź nas na pokuszenie; ale nas zbaw od złego. Albowiem Twoje jest Królestwo potęga, i chwała na wieki wieków. Amen.👄🌻

oświatowska Halina *** (więc jesteś) więc jesteś jesteś jesteś daj niech sprawdzę niech cię dotknę raz jeszcze dłonią i ustami niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę oślepłym ze zdumienia oczom jeszcze twój głos usłyszeć chcę zapachem się zaciągnąć pojąć cię raz na zawsze wszystkimi zmysłami i nigdy nie zrozumieć i ciągle na nowo dochodzić prawdy pocałunkami

myślałam ,że połówkę ma się przy sobie.skoro się mówi.....a skoro Cię słyszy to jest rozumiem ,że jest daleko;)