Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

sory ,że to powiem,ale warto czasami przemyślec swoje myśli i czyny....uwierz mi....możesz skrzywdzić wiele osób.....powiem tak mam wątpliwości co do Twojej głębokiej wiary....widzisz nie jestem ,ąż tak naiwna ....czekałam co zrobisz....:) Przemyśl to co mówię....miłej nocy http://www.youtube.com/watch?v=WRyX0uW9YH4

o czym Ty do mnie mówisz.....wiesz nie myślałam ,że w ten sposób o mnie pomyślałeś....to Cię rozczaruję czekam naprawdę na piękną miłość,opartą na zaufaniu ,przyjaźni i oddaniu....jeżeli chcesz mnie oceniać po fotce...szkoda naszego czasu.....dla mnie liczy się dusza człowieka.....mogę Ci powiedzieć tylko tyle....nie jestem seks bombą z blond włosami....ale nie wstydzę się ludziom pokazać na oczy...

więc jeżeli tak twierdzisz i mnie uwielbiasz to zaczekasz na nasze spotkanie bez oglądania wcześniej mojej fotki....tylko przemyśl to dobrze ...wiedz o tym ,że nie pozwolę się skrzywdzić....ja wiem ,że w wirtualnym świecie wszystko jest możliwe....ale nasze sumienie umiera na końcu

nie wiem już kogo szukasz....ja nie wyjeżdzam...nie uciekam....jestem:)) słuchaj jestem tu 3 dni za krótko aby składać sobie jakieś obietnice ..deklaracje.....wiesz czym mnie ująłes swoją modlitwą...dlatego odezwałam się do Ciebie....tak jak to napisałeś do Chasse ...wszystko w rękach Boga....zapewniam CIĘ ja modlę się o dobrego człowieka...nie wiem czy uwierzysz czy nie ale modlitwa mi zawsze pomaga...to jest moja moc...dzięki temu mam siłę i się nie poddaję.....a czy znajdę kogoś kto mnie będzie szanował...dażył szacunkiem czas pokaże...wiedz,że nie podejmuję pochopnych decyzji....chociaż patrząc z boku można pomyślec.....ale naiwna....tak byłam kiedyś....ale ten okres minął. Powiem Ci tylko tyle jestem dośc długo sama i nie było nikogo w moim życiu......i mówiąc tu o spaniu udeżyłes w mój czuły punkt ....nie interesują mnie przelotne romansiki;)) Na razie tyle wystarczy.....dobranoc:)

Witam miło:)🌼 Święty Michale Archaniele, broń nas w walce, a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha bądź nam obroną. Niech go Bóg poskromić raczy, pokornie prosimy, a Ty, Książę wojska niebieskiego, szatana i inne złe duchy, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, Mocą Bożą strąć do piekła. Amen. http://www.youtube.com/watch?v=OHeIpQY8HC4 MIŁEGO DNIA:):)

Dzień dobry:-) kwiatuszku. Aniele Boży Stróżu mój, Ty zawsze przy nas stój, rano wieczór we dnie w nocy, bądż mej kochanej i mnie, ku pomocy strzeż duszy i ciała jej i mojego, doprowadż nas do Królestwa Wiecznego. Amen. ale na to pytanie ;-) przecież możesz odpowiedzieć mam nadal 56 lat:-) a Ty?:-) http://www.youtube.com/watch?v=RYBtFdFwFKs

Gość CHASSE
Dzień dobry . Dobry Boże naucz nas wszystkich co to znaczy odpowiedzialność za słowa i czyny uświadom co to odpowiedzialnść za bliżniego. Naucz nas troski o najbiedniejszych i potrzebujacych naucz nas służby Amen. Pamietam ten moment... to jedno zdanie.. . coraz bardziej przypominasz mi kogoś...zareagowałaś jak naj bardziej prawidłowo i niech Ci z tego pwodu nie bedzie głupio! Jesteś madra wartościowa kobieta. Uwazaj prosze na siebie... koleżanko 🌻