Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

:-)🌻🌻🌻:-) EDWARD STACHURA Kocham za siebie, kocham za ciebie, Kocham jeden za dwoje. Kocham za siebie, Kocham za ciebie, Kocham jeden za dwoje. Słońce po niebie, gwiazdy po niebie, Księżyc po niebie, chmury po niebie - Wszystko na mojej głowie! Musisz mi pomóc, Swoją miłością musisz mi pomóc; Musisz pokochać mnie więcej, Bliżej wyciągnąć kochane ręce Kocham za siebie, Kocham za ciebie, Kocham jeden za dwoje. Słońce po niebie, gwiazdy po niebie, Księżyc po niebie, chmury po niebie - Wszystko na mojej głowie! Kocham za siebie, Kocham za ciebie, Kocham jeden za dwoje. Kocham za siebie, Kocham za ciebie, Kocham jeden za dwoje. Słońce po niebie, gwiazdy po niebie, Księżyc po niebie, chmury po niebie - Wszystko na mojej głowie! Musisz pokochać mnie mocniej, Żebym się nie mógł w głęboką wodę Rzucić!

A Ciebie lubię o tak. Uwielbiam mewy, za ich lot I przebiśniegi w mroźną noc Zapatrzeć się w dal, aż do łez Powietrzem czystym upić się w środku gór Co tam gin, co tam rum Uwielbiam w modzie dobry ton I nad Pilicą z drewna dom Obudzić się tam, w cieniu drzew I słuchać serca, czy już Pora gwiazd, pora zórz A Ciebie lubię ot tak za ten cień Co przez życie za mną chodzi A Ciebie lubię ot tak za ten blask W moich snach Lubię w Tobie spokój, gdy na niebie Chmurzy się i chmurzy w nas I lubię z Tobą zgubić się i odnaleźć A Ciebie lubię ot tak za ten cień Co przez życie za mną chodzi A Ciebie lubię ot tak za ten blask W moich snach Lubię w Tobie spokój, gdy na niebie Chmurzy się i chmurzy w nas I lubię z Tobą zgubić się i odnaleźć Uwielbiam wierzyć w dobre dni A z imion - Jerzy - może być Pocieszać Cię, gdy zdradzi los I dziwić się, że to tak, jakby dziś A tu już tyle dni, tyle lat, tyle dni Już razem tyle lat, tyle dni, tyle lat...

👄 Drżącym palcem rysuję w powietrzu Twoje usta, wypełniam pragnień kolorem, chcę dotknąć - tylko pustka. W dłoniach marzenia... O Tobie znów myśli krążą dzisiaj. Zasypiam przytulając - niestety! Od Ciebie misia...

Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła)

"Miłość musi być próbowana jak złoto w ogniu prób; tylko mała miłość w ogniu prób kruszeje. Wielka oczyszcza się i rozpala" kard. Stefan Wyszyński, prymas Polski

"Jeżeli cokolwiek warto na świecie czynić, to tylko jedno - miłować." Jan Paweł II " Miłość zmierza do jedności głęboko osobowej, która nie tylko łączy w jedno ciało, ale prowadzi do tego, by było tylko jedno serce i jedna dusza.” Jan Paweł II "Miłość nie oznacza emocjonalnego przemijania czy chwilowego oczarowania, ale wyraża wolę i odpowiedzialną decyzję związania się całkowicie „na dobre i na złe". Jest darem z siebie samego drugiemu człowiekowi.” Jan Paweł II "Miłość jest siłą, która nie narzuca się człowiekowi od zewnątrz, lecz rodzi się w jego wnętrzu, w jego sercu, jako jego najbardziej wewnętrzna własność.” Jan Paweł II " Miłość jest tym, co stanowi o doskonałości moralnej człowieka, jego podobieństwie do Boga.” Jan Paweł II