Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Wolna jak ptak... Już nie muszę się bać, już nie jestem kajdanami spętana. Jestem wolna jak ptak. Długo nad tym myślałam. zostać, czy odejść mam - odeszłam. Jestem wolna jak ptak. Nie wiem co jeszcze mnie czeka? Jak dalej żyć mam. Ale wiem co czuje wolny ptak. Nie poddam się, nikt mnie już nie skrzywdzi. Będę wolna jak ptak, do końca moich dni! Hakóna sorki....miałam dzisiaj kiepy dzień....muszę deko odpocząć🌻

dzięń dobry delfi Miłego dnia👄 Także Wszystkim. Wczoraj ktoś napisał coś na pomarańczowo o brudnych rękach myślałem ,ze to byłaś Ty, jeśli nie to przepraszam. Miałem na myśli, że pocałunki są najsłodsze gdy oboje jesteśmy czyścioszkami czyli gdy wychodzimy z wody,chyba nikt nie odebrał tego inaczej. Proszę od dziś piszmy już na czarno.👄 http://www.youtube.com/watch?v=M-TFDSBmZTM&feature=related

Jakaż to gwiazda 1. Jakaż to gwiazda świeci na wschodzie, gwiazda nowego imienia? Mędrcy wołają: "Ciesz się narodzie, to gwiazda twego zbawienia." Biegną Królowie za jej promieniem a za Królami tłum ludu; bo im ta gwiazda świeci zbawieniem, bo im zwiastuje cud cudu. 2. Ten, co nam później miał być przykładem w miłości i poświęceniu, dziś niezgłębionych wyroków śladem zrodzony w nędzy, poniżeniu. W garstce barłogu skrył świętą głowę, palmę światłości męczeństwa, co światu życie miała dać nowe, nad błędem odnieść zwycięstwa. 3. Panie, ta gwiazda, co Mędrców wiodła do Chrystusowej kołyski, niech nas do Twego prowadzi źródła, światowe przyćmi połyski. Do ostatniego życia zaniku Boskiego światła udziela, byśmy tam zaszli po jej promyku, do świętych stóp Zbawiciela. _http://www.youtube.com/watch?v=UmMG4-WoYjw *_»¯*¯«_*_»¯*¯«_*_»¯*¯«_*_» ::-Ѽ-::-Ѽ-::-MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM-::-Ѽ-::-Ѽ-:: http://www.youtube.com/watch?v=bzyaBxzgT9s «¯*¯»_*_«¯*¯»_*_«¯*¯»_*_«¯*¯»

Gość URZEDY
cześć:D zna się ktoś na tym??? Tak się pisze do Urzędów? Prezydent Skarga W związku kolejną odmową zapłaty w roku ubiegłym, za ujęte i zarezerwowane w planach miasta od więcej niż 10 lat na terenie moich nieruchomości dróg ,proszę o wnikliwy nadzór na tymi sprawami i skierowanie do jej załatwienia kompetentnego pracownika waszego Urzędu Miejskiego. Proszę o pilne rozpatrzenie mojego wniosku: o zakup moich działek przez Gminę lub wydanie innych działek z zasobów Gminy o tej samej wartości rynkowej. W razie odmowy proszę o przytoczenie wszystkich istniejących aktów prawnych,łącznie z Konstytucją RP, które pozwalają rezerwować w nieskończoność komukolwiek jakiejkolwiek nieruchomości i odmawiać niezwłocznej z chwilą rezerwacji zapłaty bym mogła tą odpowiedz przesłać do Trybunału w Strasburgu.

Gość oczy mi sie smieja i serce
raduje kiedy Was czytam:) lubie sie wtracac pomiedzy Was❤️ wybaczycie prawda? ktos do mnie napisal i cos zasugerowal, czyzby sie domyslil, kim jestem? dobrego dnia.

Gość URZEDY
A le myślę ,ze na takie diktum:D ...dalsza korespondencja w tym temacie jest bezprzedmiotowa a ewentualne Pani pismo zostanie bez odpowiedzi. odpowiedz jest i tak łagodna:-) i subtelna:-)

Gość wystarczy...
hm... to jednak jesteśmy inni... bo ja tobie już wierzę...

Dogrywka czasu Rok za rokiem przemija, odchodzi Kradnąc nam kolejne złudzenia Czas niezmiennie ucieka, zawodzi Odbiera wiarę w marzenia Przechodzi rok niespełniony W jego miejsce wskakuje nowy Życia sens w biegu poroniony Kolejność rzeczy przeraża, przewodzi Stawiasz wyzwanie latom Całym sobą publikujesz, że jesteś Nie dając pogrzebać się wspomnieniom Starasz się o miejsce w przyszłości Następny dzień, tydzień, rok za nami A my wciąż w podróży, zabiegani Przyszłość...bez nas, czy z nami ? No cóż, tego nikt nie wie kochani Jedno jest pewne, pośpieszy swymi drogami. /Senna K./

Gość wpadne jesli oddasz mi
skoro wierzysz, oddaj to co nalezalo juz do mnie. nie ma innej drogi, rozumiesz? inaczej naprawde rozplyne sie i ... nigdy mnie juz nie odnajdziesz. teraz Twoj ruch. pa, musze spadac

Gość krzyzyk miales pisac na czarno
i co? na powrot dajesz sie wkrecic w ta zenujaca dyskusje napalasz się na wklejone usta juz ci nie przeszkadza to o brudzie? piszesz „kocham cie” komu popadnie zenua pokaz pratnickiej co tutaj wypisujesz pokaz i zobaczysz co powie

Mój Aniele Boży, który nie śpisz wcale, a serce Ci czuwa jak płomyk lampki wiecznej ja za chwilę modlitwę jak świecę zapalę, by - gdy ciemno - było jaśniej i bezpiecznej. Wiesz, moja wiara jest czasem jak ognisko z kręgiem przyjaciół, piosenką... A czasem jest tylko gasnącą iskierką, jakby noc pogasiła we mnie już wszystko... Przypomnij mi, proszę, staruszka Symeona, co nazwał Jezusa światłem Niegasnącym gdy moja wiara, jak lampka zgaszona, zapomniała o Bogu jaśniejszym niż słońce. Pokaż mi w ciemności żywy ognik wiary niesiony przez Maryję na przekór złym mocom, których magiczne jakieś czary i mary niestraszne są komuś, kto modli się nocą., A w dzień pomóż się nie bać tych z sercem zgaszonym, co chcą złym śmiechem zgasić mi wiarę i nadzieję... Rozkołysz w moim sercu wielkanocne dzwony i powtarzaj: ten zwycięża, kto ostatni się śmieje..