Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość Tobie Tyz milego
:P nie miziam sie juz z Toba, bo jak sobie pomysle o Twoich palcach, dzie one byly i co one...:P to loj:D nie opisze wrazen.;) lapka

Gość no nie i nie zabierzesz
mnie ze soba?:D jak to?:D to niemozliwe jest:D co ja teraz bez Ciebie poczne?; baw sie dobrze:P:P:Pcmok, cmok, cmok;)

Gość to juz casting zrobiles
:D czuje sie pominieta:D:D to co teraz mam ostygnac? prosze kubel zimnje , bo ta lazurowa to chyba ma temperatre ciala i moglaby mnie co najwyzej rozbudzic bardziej:P:P rytmy;) sprosny sie robisz:D:D mialo Cie nie byc? sio na spacer:D

Gość nie che Ci sie zglebic tematu
? poczytaj dowiesz sie tego czy sa czy nie sa para:) chcesz zebym popisala sie swoja ze napisze:D wiedza. itd? nic ztego, ja nigdy nic nie wiem, nie rozumiem,, nie potrafie, to moj sposob na...reszte zachalannego swiata:P:P:P dokad sie chcesz wyrwac na rok??? i why? :classic_cool: ja to przywiazana do ziemi ojczystej jestem:classic_cool:

Gość Zbeniek
Hej chlopoki i dziolchy cotam umnie zimno wtych gorach a uwos, pole w kominku ale chaupa wielko jo som :( ,i tak dzionki luciekajo, szczelilem kilka kielichow ale dalyj smutno krucy fimel ale to zycie mom smutne

Gość Zbeniek
Jo nimoge ogladac filmow na komputerze bo cos mam poknocone nawet piosynek nimoge sluchac, :-(

Gość krzyzyk tylko linkiumiewklejac
:):P:P

Gość czlek wwieku emerytalnym pisze
"wiesz zającu? nadepnąłem paru jaszczurkom na pazurki , muszę się z wszystkiego śmiać bo inaczej bym faktycznie zwariował póki co jestem infantylny" :D:D:D:D:D:D