fatass 0 Napisano Październik 10, 2009 otóz około godziny 23 wczoraj bzykałam sie z facetem. z tym ze pare pachniec odbyło sie bez gumki. nie spuscil sie do srodka i nie byl nawet temu bliski, ale mam akurat dni płodne i sie boje strasznie co z tego wyniknie. zwlaszcza ze w trakcie stosunku stwierdzil ze prezerwatywa mu sie przekrzywiła. on mówi ze przesadzam ale nie moge miec teraz dziecka. powinnam biec do ginekologa po tabletke wczesnoporonna? prosze pomocy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Komediant 0 Napisano Październik 10, 2009 1. Bardzo mało prawdopodobne abyś zaszła w ciążę. 2. W Polsce legalnie nie sprzedaje się środków wczesnoporonnych, a jedynie antykoncepcję "po stosunku" - Escapelle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fatass 0 Napisano Październik 10, 2009 tez mi sie tak wydaje ale poszlam na wszelki wypadek po tabletki do ginekologa. z tym ze nie dal mi escapelle tylko 3+3. 3 wzielam od razu w gabinecie, a drugie tyle dal mi w kopercie i kazal wziaść za 12h. najgorsze jest to ze zadnej ulotki w srodku nie ma jak sie okazalo czyli nic nie wiem na temat skutecznosci, efektach ubocznych. poza tym pierwszy raz o nich slysze. w necie nic znaleźć nie moge na ten temat. ktos sie z tym spotkal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach