Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesienny ogródek

Mój mąż ma jutro trzydzieste urodziny.

Polecane posty

Gość Jesienny ogródek

Mój ukochany mąż ma jutro trzydzieste urodziny. Jest najwspanialszym człowiekiem na świecie, dlatego szukam pomysłów na prezent tudzież umilenie mu tego dnia i zorganizowanie czegoś sympatycznego, od serca:) Niekoniecznie perfumy Hugo Bossa i secret party na 100 osób, raczej coś skromnego, a ujmującego. Problem w tym, ze mam niewiele oszczędności, bo straciłam pracę i dopiero wkrótce zaczynam nową, a nie chcę kupować czegoś wymyślnego ze wspólnych pieniędzy. Myslałam o tym, żeby ugotować/upiec coś pysznego, ale co jeszcze? Może ktoś ma jakieś pomysły:) Dziękuję i zyczę wszystkim słonecznego dnia.

Gość chyba tylko to mozesz zrobic b
o bardzo pozno sie obudzilas :o

Gość Jesienny ogródek
Wiem, jestem chora na grypę...Dziękuję za miły wpis:)

Gość zrob mu sniadanie do lozka
i kawe :D

Gość Zinnka
Jutro te urodziny? To szybko sie wzielas za obmyslanie prezentu:)

Gość Jesienny ogródek
Tak jak myślałam, zawiść ludzka i frustracje nie znają granic:) gdybym napisała, że jestem nieszczęsliwa i mąż mnie bije, zaraz pojawiłoby się mnóstwo współczujących i "życzliwych" wpisów:D Ale jak założyłam temat, że jestem kochającą szczęsliwą żoną, która chorowała ostatnio na grypę i nie miała głowy żadnej niespodzianki wymyśleć dla męża, to same złośliwości i chamskie komentarze:) Pomysł już mam, urodziny będą super. Życzę Wam więcej radości zycia i mniej frustracji! Pozdrowienia, Zakochana Żona:)

Gość idz sie baw z mezem
no widzisz?:D i po chooj ci kafeteria do myslenia? trzeba bylo w doope kopnac, czy jak?:D:D:D:D

Gość dddddd
braciszek tez na jutro urodziny 9-nte :p

Gość Jesienny ogródek
Spoko, już zaprosiłam na jutro 3 najlepszych znajomych, wieczorem zacznę pichcenie i kupiłam mu piękną elegancką piżamę, bo wyjeżdżamy do ekskluzywnego hotelu niedługo więc żeby nie musiał latać w tych swoich rozwleczonych badziewiastych spodenkach;) Będzie ok,mimo grypy:)

Gość Jesienny ogródek
...a seks był i wczoraj, i dziś, i jutro będzie;)

Gość Askaaska
Masz grype, i jednoczesnie ochote na seks? hehehe Sciemniasz, kolezanko. Gdybys byla naprawde chora, to ani nie uprawialabys seksu, ani nie planowala wizyty gosci, ani nie siedzialabys ciagle przy kompie....:) Musisz sie baaaaardzo nudzic...

Gość Jesienny ogródek
Ehhhh. Frustracji cd? :) Miałam grypę, dlatego nic nie mogłam przygotować wczesniej. Teraz został katar i kiepskie samopoczucie. Seks znacznie je poprawia;)

Gość Aska aska
aaaa teraz juz "mialam" grype???? A przedtem pisalas, ze masz:) A tak na marginesie...Wg ciebie to tylko frustracja powoduje punktowanie niescislosci? Bo wg mnie raczej logiczne myslenie:):):) Milego dnia.

Gość Jesienny ogródek
Wzajemnie:)