Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolita25

Jestem za wysoka

Polecane posty

z twoich wypowiedzi wynika ze mała kobietka to nieśmiała cnotka siedzaca w kacie a wysoka to brylujaca na parkietach diva " znam to z autopsji ;)

regres-->to malo kobiet poznales w swym zyciu, co? tak zgadza sie , za bardzo mało poznałem tych niskich :D

tak zgadza sie , za bardzo mało poznałem tych niskich to po co stwierdzasz fakt o którym nawet pojęcia nie masz??

Gość qqqosa
popieram wwrrereer ja mam 183 ,obcas 6-10 i jest akurat nie zamało nie za dużo :)

odzucona mało nie oznacza wcale :D zdanie mam wyrobione , od średniej krajowej zbytnio nie odbiegam

Gość dffffdddd
Odrzucona - nie rozumiesz tego co napisał? Poznał mało niskich kobiet, bo NIE PODOBAJĄ MU SIE MAŁE KOBIETY. Czyli jak prawie każdemu facetowi. więc nie wymyslaj bajeczek że faceci tak naprawdę wolą małe kobietki bo niby są sliczne, kobiece i uległe. Bla bla bla. Gadasz od rzeczy i to właśnie Ty tworzysz stereotypy a nie on. Założe się że jesteś bardzo malutka i chyba samą siebie chcesz przekonać że faceci na Ciebie lecą. :O

ten na pomaranczowo:D jak czytac nie umiesz to tez sie nie udzielaj na samym poczatku pisze ze mam 168 cm

dffffdddd---> moze i mu sie nie podobaja, i ma do tego prawo, ale na jakiej podstawie stwierdza, ze male to szare mysze, a wysokie pewne siebie divy?:D:D wie to na podstawie tego, ze poznal same wysokie? brawo. nie lubie tepoty. a regres takowa prezentuje. ide lepiej cos poczytam, bo ciezko sie tu z Wami rozmawia🖐️

to moze teraz ktos mi wytłumaczy dlaczego tylko kobiet twierdzi ze sa za wysokie?? bo chyba same sobie tego nie wymysliły

to moze teraz ktos mi wytłumaczy dlaczego tylko kobiet twierdzi ze sa za wysokie?? bo mają mnóstwo koleżanek które im wpajają że małe to piękne i kobiece :D

wie to na podstawie tego, ze poznal same wysokie? ruda do twojej wiadomosci mam mnówstwo niskich ( 155 160 cm ) koleżanek

Gość lalkaaaa
hehe nie rozsmieszaj mnie :) jestes nizutka i wiele bym dala zeby tyle miec wzrostu. ja mam 178 cm i na obcasach jestem wyzsza od wiekszosci facetow :) ale na szczescie mam faceta koszykarza i on uwielbia moj wzrost hehe :)

Gość dffffdddd
"ale na jakiej podstawie stwierdza, ze male to szare mysze, a wysokie pewne siebie divy?" a na jakiej podstawie Odrzucona twierdzi że małe są kobiece i uległe? "moze teraz ktos mi wytłumaczy dlaczego tylko kobiet twierdzi ze sa za wysokie" Jak żyję nie słyszałam żeby jakaś kobieta narzekała na swój wysoki wzrost. Jest raczej odwrotnie - małe zakładają obcasy żeby wyglądac na wyższe. Chyba że podstawą do Twojego twierdzenia są te głupie topiki na kafeterii, ale przecież wiadomo że tworzą je fantazjujące niziołki. "co druga para na ulicy to wysoki facet z mała kobietka" Nie rozumiem czego to dowodzi? Że 50% kobiet jest niskich czy że 50% facetów jest wysokich? Totalnie nie rozumiem tego twierdzenia. A zresztą, cokowliek chciałaś nim przekazać - druga połowa to wysocy faceci z wysokimi dziewczynami. I co teraz? "na samym poczatku pisze ze mam 168 cm" Kłamiesz i każdy to wie.

Gość żandarmica
Ja mam 170 cm, noszę wysokie obcasy, w których mam ok. 180 cm. Mój facet ma 194 cm i wciąz mówi że jestem malutka. :( Nie lubię tego. Chcę by wyyyysoooookaaaa. Gdybym była jeszcze mniejsza to bym się pociachała. No nie ukrywajmy - jak ja bym wyglądałą przy swoim facecie mając 150 cm? Jak karlica albo dziecko. Zresztą śmiejemy się ze znajomymi z takich par, gdzie on ma ok. 2 metry a ona ma głowę na wysokości jego splotu słonecznego. To wygląda komicznie. Równie komicznie jak wysoka kobieta z malutkim facetem. Na szczęscie takich par jest bardzo, bardzo niewiele.

Gość anxxlo
ja jestem niska a na brak powodzenia nie narzekam:P tyle w tym temacie wzrost jest jedna z mmniej itotnych rzeczy ....jak widac z dowiadczenia :D

Gość anxxlo
mniej istotnych mialo byc:P

a do tego ddd cos tam, to juz predzej na podstawie wzrostu okreslic, czy kobieta jest kobieca(chcoiaz to i tak jest smieszne:D), niz stwierdzac,z emale to szare mysze,a wysokie pewne siebie dziewczyny:D zeby nie bylo, jestem wysoka, ale co to w ogole ma byc, ta cala dyskusja jest do dupy:)

Hm szczerze mowiac czytam te wasze odpowiedzi, te wasze klotnie dyskusje i sie za glowe lapie. Powiem wam, ze jestem niska bo mam 156cm wzrostu mam 21 lat. (Wiem wiem, to jest forum wiec pewnie mnie ktos nazwie od krasnoludkow elfow czy innych postaci ;]) Wydaje mi sie, ze kazdy bedzie bronil wlasnego, czyli ze np wysoka kobieta napisze, ze ladne sa wysokie dziewczyny a niska, ze niskie. A ja, mimo ze jestem malutka uwazam ze tak na parawde liczy sie caloksztalt. Dziewczyna mzoe byc niska, ale zbudowana proporcjonalnie, moze sobie uubrac buty na obcasach jelsi chce wydac sie wyzsza. Kobieta ktora dba o siebie, ma ladne zeby, oczy, jest ladnie ubrana, ma zadbane wlosy to jest wtedy atrakcyjna. Ile ludzi tyle gustow i znajda sie amatorzy wysokich kobitek jak i niskich dlatego mysle, ze nie ma jednostajnego typu urody. Owszem wysokie kobiety moze lubic wiekszosc, wiec moga poczuc sie pewniejsze siebie, ale kiedy malutka dziewczyna wyglada pieknie wtedy rowniez czuje sie ladnie. Po ulicach chodza rozne kobiety, wysokie piekne i niskie brzydkie, wysokie brzydkie i niskie piekne. Kwestia gustu. Po prostu kobieta musi o siebie dbac i nie wierze, ze gdyby mezczyzna lubiacy kobiety o wzroscie ok 170cm spotkal taka ktora ma ledwie 160 a jest przesliczna to nie zdecydowalby sie byc z nia (no chyba ze mialby z 2 metry wzrostu i bal sie opinii publicznej). Pozdrawiam