Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja tak

ma ktos wrazenie ze ich rodzice kochają swoje wnuczki a wasze dzieci bardziej

Polecane posty

Gość bo ja tak

niz ich samych

Gość to nie jest tak że kochają
bardziej kochają po prostu inaczej mówi się nawet, że własne dzieci wychowuje się i od nich wymaga, a wnuki - rozpieszcza:)

Gość klussseczka
Napisz jaśniej o co ci chodzi bo to zdanie gwałci wszelkie zasady poprawnej polskiej składni .:/

Myślę, że nie bardziej tylko inaczej. Nie muszą ich wychowywać, mogą rozpieszczać do woli :-D

Gość a bo se lubie pogwałcic po obi
obiadku :D

Gość jak własne dzieci
były małe to je kochali właśnie tak jak wnuki, ale dzieci rosną i miłość się zmienia na bardziej dojrzałą. Pojawiają się wnuki i znów pojawia się ta miłość do małego dziecka. To tylko złudzenie ze kochają bardziej. Kochają inaczej.

Bardzo przepraszam, ale uważam, że jeśli ktoś jest zazdrosny o miłość dziadków do swoich dzieci- to chyba świadczy o niedojrzałości emocjonalnej rodziców i o tym, że sami jeszcze nie przerwali pępowiny ze swymi rodzicami;) No i że nie powinni mieć swoich dzieci:P Własne dzieci się wychowuje, wnuki- rozpieszcza- jak już ktoś wspomniał. Poza tym z perspektywy czasu widzimy nasze dzieciństwo inaczej, a własnych dzieci- inaczej. Wydaje nam się, że nasze dzieci to mają tak super i w ogóle, a my mieliśmy gorzej... Tak nie jest. Miłość do małych dzieci i do dorosłych dzieci jest inna.