Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDRUZGOTANAAAAA

WIECIE ILE ZARABIAJA PIELEGNIARKI? BEZCZELNOŚC!!!

Polecane posty

Gość ...........oj............
to jeszcze się tylko raz wtrącę do dziewczyny której chłopak leżał w szpitalu z okładem który zamoczył mu całe łózko---- jak nie umiał się odezwać że ma mokro;) i poprosić o zmiane pościeli tylko dzwonił do swojej dziewczyny to ja się zastanawiam czy to facet czy jakaś dupa. i jeszcze słówko do zdruzgotanej otóż to nie pielęgniarki decydują o tym komu i jakie mają podac leki tylko lekarz więc to do niego powinnaś mieć pretensje;) spadam, wiem że ten zawód nie jest łatwy podobnie jak inne ale każdemu należy się szacunek. Nara

Gość zawistna28
.......oj........ naucz sie czytac ze zrozumieniem :O Przeciez to nie jej chlopak dzwonił tylko KALEKA KTORY BYL NA LOZKU OBOK naucz sie czytac dziewczyno :O NAzywasz kaleke cipa???? Ciekawe - PEWNIE MASZ RACJE kaleka może być cipą :O

Gość ZDRUZGOTANAAAAA
OJ TAAAK, CIEKAWE TYLKO JEST TO, ŻE PO DANIU 300ZŁ W KOPERCIE LEK SIĘ NAGLE ZNALAZŁ BEZ KONSULTACJI Z LEKARZEM.

to ty sie naucz czytać bo nie napisałam nic o cipie:O to raz a dwa to co napisałaś jeszcze bardziej przemawia na niekorzyść twojego faceta. ani pielęgniarki ani lekarze nie są jasnowidzami i nie zawsze widzą kiedy pacjentom jest źle.

co to za dupa z tego faceta bez nogi co mial lozko mokre i płakał. Przecież mogł wstać i sobie pościel zmienić albo którejś kopa zasadzić. Co za dupa ja pierdole :O

OJ TAAAK, CIEKAWE TYLKO JEST TO, ŻE PO DANIU 300ZŁ W KOPERCIE LEK SIĘ NAGLE ZNALAZŁ BEZ KONSULTACJI Z LEKARZEM. a ktoś ci kazał dawać 300 zł za zwykły ketonal pewnie?:O trza było iśc do lekarza to on w końcu leczy a nie pielęgniary:O ja pierdole:O

Gość on wlasnie im mowil i plakal
ze spac nie moze a one musiały coś dostac najpierw naucz sie czytac :O

podszyw podejdź do ściany i schyl się:P myślcie sobie co chcecie i dawajcie ile chcecie naiwniary. Cieszcie sie ze nikt jeszcze nie nakablował na was ze dajecie służbie zdrowia w łape

Gość ZDRUZGOTANAAAAA
A KTO KAZAŁ JEJ BRAAAAAĆ? A KTO KAZAŁ JE JMÓWIĆ ŻE JAK NIE ZAPŁACI TO NIE DA DOBREGO LEKUUUUUUU??? KURCZE ZACZYNAM SIE ZNIZAC DO TWOJEGO POZIOMU :O

Ja takze mialam nieprzyjemne przejscia z pielegniarką na położnictwie. Podczas wypelniania papierow pyta jak sie bedzie dziecko nazywac po porodzie. Mam 2 nazwiska: S.-W. Patrzy na mnie franca z mordą wykrzywiona i pyta: S.?, W.?, czy moze jeszcze inaczej?? Myslalam ze jej przyp....e !! A wczesniej zrobily mi lewatywe przed porodem. Popedzilo mnie do kibla, siedze tam i ze mnie leci, a glupia baba stoi przed drzwiami wc i drze morde, bym mowila jej swoje dane, bo ona teraz musi wypelnic papiery!! To jedno wielkie dziadostwo, nie dam nigdy zadnej łapówki tym piz...om. A na najwieksze france trzeba pisac donosy i niech wypieprza z roboty, jak sie do niej nie nadaje. Takim paniom proponuje myc kible.

Gość córka mojej znajomej
miała 8 lat i najadła się leków. Straciła przytomność, znajoma zadzwoniła po karetke wzieli ją na dziecięcy. W karetce odzyskała przytomność. Matka cała blada, już prawie sama zaczęła tracić przytomnośc, lekarz zmartwiony, bardzo mocne leki zjadła. Lekarz szybko kazał pielęgniarką robić płukanie żoładka małej. Matka w szoku biega, płacze, krzyczy,, nie wie co ma robić. Zresztą wyobraźcie sobie jakbyście się czuły na jej miejscu, kiedy dziecko wam umiera. Dwie pielęgniarki wylazły żółwim temtem i jeszcze wkurwione że ktoś w ogole od nich cos chce. Wziely dziecko na to plukanie, a to plukanie trwa i trwa. Matka dzwoni po całej rodzinie, krzyczy, placze, biega po całym szitalu, a to plukanie dalej trwa i trwa, no o co kaman? Wkoncu podeszła do drzwi i żeby podsłuchac co tam się dzieje i słyszy: "POPATRZ MARCHEWKE JADŁA HAHAHAHAAAAAAAAAAAAA" :O

Gość tak tylko wtrace
ozesz kurwasz .Zabraklo mi slow. :( po stokroc zal. Kto sie nami opiekuje?

Gość no bo jak mamusia
nie dala w lape to nie ma co wymagac przeciez :O

Gość Ja leżałam przed porodem
ok3 tyg.na patologii ciąży z uwagi na zagrożoną ciążę,córkę urodziłam 9 dni po terminie,bo lekarze nie kwapili się by coś z tym robić,co obchód to ordynator obiecywał indukcję i tak w kółko,potem przyszedł jakiś lekarz i mówi,że jak chcę to mogę urodzić i dziś,ale to będzie kosztowało 1000zł.Z czego 700 dla niego,a 300 dla położnej,odmówiłam i zrobiłam siwy dym ordynatorowi(to było rano)zapisał mnie na następny dzień na indukcję,ale się obeszło bez tego,bo tego dnia o 15 miałam już silne skurcze porodowe,a urodziłam dnia następnego ok.4 rano.Rodziłam,więc 13godz.bez znieczulenia,jakie to nie sprawiedliwe w innych szpitalach znieczulenie było darmowe,a tu podczas porodu pielęgniarka mi szepcze do ucha,że za 600 złotych bólu nie poczuję,oczywiście nie stać mnie na to było.(4 lata temu)W dodatku nie miałam pełnego rozwarcia,szyjka do końca nie była zgładzona,wody nie chciały odejść,a ja skurcze co 2 minuty z brzucha i z krzyża,mdlałam z bólu między skurczami i strasznie wymiotowałam.Niezbyt sympatycznie więc wspominam mój pobyt w szpitalu.

Gość któraś tam pisała że powinno
się odjąć z pensji pielęgniarkom na korzyść lekarzy. Po pierwsze, to się naucz ortografii, bo pisze się korzyść, a nie kożyść tumanku a po drugie, to lekarze mają na nockach w dupie pacjentów i nawet nie chce im się schodzić na oddział jak pielęgniarka do niego zadzwoni, że coś z pacjentem, tylko wyda dyspozycje przez tel.

Gość A włączanie pacjenta do
samoopieki rodziny, to jest model samoopieki Dorothy Orem.

Gość no bo jak mamusia
Ja leżałam przed porodem - nooo, a wlaśnie wcześniej ktoś krzyczał tu że mamy nie dawać!!! Gdzie ten ktoś teraz jest????

Gość trzeba było pomyśleć
o tym wcześniej,to ty jesteś głupią krową i się teraz męcz.Pizda

Gość TE pobożna pani położna
naucz się pisać,bo coś widzę,że ortografia do kitu

Gość buachacha i niech
ostatni post pani poboznej pozostanie kwintesencja tego topiku, takie zakonczenie bedzie idealne. No chyba ze na ten temat sie panie pilegniareczki wypowiedza :D

Gość do córka mojej znajomej
To sobie wyobraź, że w takiego debila co nawpierdalał się leków trzeba wtłoczyć kilka litrów wody, a między kolejnymi porcjami tej wody ten ktoś rzyga, więc się nie dziw, że to długo trwa. Najpierw bachora nie upilnuje, a potem pretensje do całego świata. Wychowała bachora, to ma.

Gość buachacha i niech
widząc taką położną? Takich położnych jest 80% tak samo jak i pielęgniareczek, wszyscy po jednych pieniądzach :) Z 2 jednak strony ciekawi mnie jak pani pobożna rodziła dziecko? :D

Gość ta pobożna to pewnie jakiś
podszyw, żeby oczernić środowisko medyczne

Gość albo nie moze
mieć dzieci i zazdrości szmata,może tylko popatrzeć

Gość no to już wiadomo że to
nie jest położna, tylko jakiś idiota oczernia je.

Gość córka mojej znajomej
do do córka mojej znajomej. Nie wymagaj od 8 letniego dziecka żeby miało mózg 20sto latka. teraz dziewczynka już jest sporo starsza i pozazdrościłabyś jej tylko takiej ślicznej i mądrej córki zazdrośnico :D Pewnie twoje dzieci też skończą na liceum czy tam technikum pielegniarskim tak jak i ty nieuku i beda tak jak ty biedolic na swoja prace i swoje zarobki. Dziewczynka natomiast zapowiada się dużo lepiej :D