Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebezpieczne Bydle

JAK SMAKUJE DZIEWUCHA?

Polecane posty

Gość Niebezpieczne Bydle
"wątpię, czy chciałbyś mnie poznać. po prostu nudzi Ci się dziś wieczorem, bo jest brzydka pogoda." Tu gdzie ja jestem jest nieznośny upał. Przekonaj mnie że tak jest, że nie chcę Cie poznać bo nudzę się i jest brzydka pogoda. Zobaczymy kto jest mocniejszy. Ja się nie wycofam choćby nie wiem co.

Gość Niebezpieczne Bydle
NiE mam tej specjalizacji ale to moje hobby. Siedzisz teraz tam po drugiej stronie, wklepujesz swoimi malutkimi paliczkami te literki na klawiaturze i myśisz sobie o co mi chodzi. Zastanawiasz się nad tym kiedy pojdziesz spać, co ja odpisze następnego i co będzie jutro. Czy dalej będziesz prowadzisz swoje przyzwyczajone rozmowy z pseudoprzyjaciółmi z kafe czy ja się zjawię i zadziwie Cię czyms, zaskocze i czy wytrwam w tej niby pseudo grze.Na 100% myslisz ze jutro mnie juz nie bedzie i że moze piszesz z pijanym kolesiem ktory za chwile zniknie i przez pare godzin bylo fajnie/smiesznie ale to tylko puste słowa. Ale ździwisz się. Pójdziesz spać a ja jutro tu jestem o tej samej porze kiedy ty otworzysz oczy żelku

Gość Niebezpieczne Bydle
Będzie jaki zechcesz mały Żelku

Gość Niebezpieczne Bydle
Czemu TY to ja wiem. Chodzi o to żebyś Ty zrozumiała dlaczego właśnie Ty.

Gość Niebezpieczne Bydle
Jesteś tajemniczym, delikatnym i zmysłowym żelkiem.

Gość Niebezpieczne Bydle
NIC ?

Gość Niebezpieczne Bydle
Muszę na chwilę przerwać bo mama nalewa mi zupę.

Gość no i udławił się zupą
mamusi :o

Gość ciasteczkowy kęsek
Ja tez kce wiedziec jak to jest byc zjedzonym przez bydle! :( I domyslam sie, ze to nie mama nalewa zupe, a zupa jest z mamusi :(:(:(

Gość Maraaa
Kolejny niekonwencjonalny temat na kafe:o i kolejne istoty leczace swoje kompleksy w necie. Bydle to zakompleksiony nastolatek, ktory nie zna roznicy miedzy wlasnym ego i superego. A zelek- niewiasta naiwna - uzalezniona od netu i swoich idealow- nie potrafi zrozumiec istoty parodi.

IDZ JUZ SPAC DURNA ISTOTO, ALBO ODEJDZ JUZ OD TEGO KOMPUTERA I ZACZNIJ ZYC.SIEDZISZ TU OD RANA DO WIECZORA ,OD WIECZORA DO NOCY.JAKIS IDIOTA DO CIEBIE NAPISAL I CIE CIAGNIE W DURNE ROZMOWY,A TY JAK TA WIELKA INTELEKTUALISTKA BRNIESZ W TE KU NICZEMU NIE IDACE DYSKUSJE.

Gość pobijcie sie w kislu

mus czekoladowy i musztarda ? :o zaraz sie pozygam :P

Dzieciaku...,ale nie musisz mi sie tlumaczc, kiedy i ile...wazne,ze tluczesz w ta klawiature od rana do wieczora ,,okazyjnie,, zadreczajac siebie sama i rozwiazujac problemy innych:)

a Ty nigdy nie lizalas lokcia?

Gość Maraaa
do zielonego gumisia :p: dziewcze zamiast wytykac innym bledy ortograficzne, zajmij sie pseudologika wlasnych wypowiedzi

A LocusT wpadnie i pożre i żelka i mus nawet bydle...i ten temat też pożre a co..

Kolezanka chyba spuscila z tonu troszKe.Tymczasem ja uciekam,niestety musze jutro wczesnie wstac...;/ Pozrawiam wszystkich na prawde okazyjnych wpadaczy forowych.