Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

Odechcialo mu sie sexu....

Polecane posty

Gość nie rozumiem tego

jestesmy rok razem. na poczatku robilismy to nawet 10 razy w tyg. ok na poczatku tak jest zawsze. ale dla mnie normalne by bylo gdybysmy mniej wiecej 2-3 razy w tyg mieli sex. a mamy moze 2 razy w miesiacu, po moich bardzo usilnych staraniach, i on robi to chyba tylko po to bo mu glupio ciagle odmawiac jak ja staje na glowie. jest tak juz chyba z 5 miesiecy. probowalam z nim wiele razy rozmawiac, on sie tlumaczy nadmiarem pracy i tresu, ze "nie ma wolnej glowy". ale jego praca sie nie zmienila, zawsze bylo tak samo. nie wiem juz co robic, nie chce zyc jak babcia w wieku 24 lat. on ma 30....

Gość nie rozumiem tego
jestes oziebla predatorka? rozumiala bym jeszcze gdyby cos sie we mnie zmienilo, w wygladzie czy zachowaniu. gdybym nie wiem...utyla, albo zaczela spac powyciaganej pizamie. ale we mnie sie nic nie zmienilo. a on? zachowuje sie jakby sex prawie nie istnial.

Gość Magicca
Zmien faceta, bo on nie bedzie juz wiecej udawal! Na poczatku sie staral, a teraz wyszla z niego prawdziwa natura. Jestescie ludzmi o roznych temperamentach, o roznych potrzebach. Tak bywa. Z reguly rozpad zwiazku zaczyna sie od problemow w sypialni... Wyciagnij wnioski i podejmij decyzje. Powodzenia