Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dariusz z Warszawy

Dziś zrozumiałem jedno...

Polecane posty

To, że nie należy patrzeć na innych, iść własną drogą bo wielu jest chętnych aby podstawić nogę. I pamiętajcie posiadanie na siłę partnera to nie najlepsza droga. Trzeba nauczyć się cieszyć samym sobą i zarazem wytyczać cele, które będę osiągał. To tyle na dziś z nocnych rozkmin po piłkarskim wieczorze ;)

Gość a dlaczego zaraz
No popatrz, a ja nawet bez meczu do takich wniosków sama doszłam. Dawno. :D

Nie to po rozmowie z kumplem (Po meczach :P) o pewnych ludziach. Trzeba samemu zadbać o własną przyszłość i tylko liczyć na siebie. Bo wielu tylko chce Naszej osoby do jakiegoś celu a nie z czystej przyjaźni " O Darek chodź się z Nami napij" "O Darek chodź ze mną na Kebab (Pewni dorzucisz się do tego)" ale kiedy się ma jakiś problem Oni się odwracają.

darek ...z tego co pamiętam bardziej Ci jest potrzebna na jesieni żona z "My Dying Bride" niż sto tysięcy kumpli...:)

Mi potrzeba w tej chwili zgoda z samym sobą i powiedzieć "dość" patologii jaka się w okół mnie ponownie wytworzyła. A co do My Daying Bridge to może, może... ;) PS: Szkoda, że dopiero kończąc 24 lata zrozumiałem wiele kwestii w życiu a nie 10 lat temu. Teraz bym był gdzie indziej... :o A moja stopka nie jest przypadkowa.

Gość Mistic holly
Nie martw sie, znajdziesz swoja Dariuszke z warszawy :)

W zasadzie nie chodzi o miłość :P A o cele w życiu i osobach, które by chciały aby lepiej nic nie robić ;) Miłość (może) kiedyś się znajdzie co raz bardziej Jej nie pożądam i nie spieszę się jak to robią niektórzy moi rówieśnicy czy młodsi, żeniąc się i posiadając już dzieci