Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraksa212121

Pomóżcie babki i faceci bo mam problem ... !!!

Polecane posty

Gość Kraksa212121

od miesiaca spotykam sie ze swietnym facetem. zakochalam sie. nigdy nie ufalam facetom, bylam zraniona przez jednego i nie potrafilam.. a z nim jest inaczej. czuje cos do niego i nie wiem co z tym dalej robic. spotykamy sie tak tylko,nawet mnie nie przytulil,ale po gestach widze ze chcialby sie zblizyc ale moze nie chce niczego przyspieszac bo mysli ze moglby mnie przestraszyc..wie ze jestem ostrozna co do facetow. Chcialabym zeby bylo ineczej... jutro idziemy do kina,moze na jakis spacer -jak mam sprowokowac sytuacje zeby mnie przytulil w kinie? ostatnio sam tego nie zrobil/ moze sama mam sie w niego wtulic?? boje sie znow wyjsc na nachalna.. ale spotyka sie ze mna, czyli podobam mu sie? poswieca mi troche czasu..

Gość to nikt mi nie pomoze
:(

Gość kraksa212121
noo luuudzie /:_)!

Gość KaSSia taka...
Sama się do niego przytul...wtedy zrozumie że tego potrzebujesz

Gość tok
No wybacz ale ludzie w tym kraju mają większe problemy niż to że ich nikt w kinie nie przytula ... www.tnij.org/tatax

Uwieliam radzic innym.Sama juz troche przeszlam,wiec napisze. Moj facet jest taki,ze ciagle by sie przytulal,ale mnie to czasem meczy :). Kraksa,wedlug mnie on jest na pewno zainteresowany Toba.Tylko woli to wszystko rozwijac powoli,bez pospiechu.Nie chce,zeby ktores z Was sie "sparzylo". Boi sie Ciebie przytulic,bo obawia sie Twojej reakcji. Ja na Twoim miejsu pierwsza bym go przytulila ;).A co bedzie dalej zoabczycie. Powodzenia!!

Gość kraksa212121
Ilonka dzieki:) tak tez zrobie.. przytule go... wlasciwie to przytulamy sie i dajemy buziaka w policzek na pozegnanie i przywitanie.. to juz duzo ..a=le nadal malo

Gość paróweczka z kurczaczka
mam podobnie tez sie spotykam z facetem z tym ze on ma 35 lat! i poki co jest zimny jak lod. Nie wiem po co on to ciagnie zamiast kulturalnie sie pozegnac