Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje broblemymoj swiat

odszedł do innej a teraz odnawia ze mna znajomość...co mam przez to rozumiec?

Polecane posty

witam...miesiąc temu zerwał ze mna facet..i po naszym zerwaniu od razu miał inna dziewczyne...walczyłam o niego itp ale to nic nie pomogło jest nadal z nią..wkońcu dałam spokój bo wiedziałam ze nie licze sie dla niego..zerwałam z nim znajomosc ale od kilku dni zaczeło się coś dziwnego...on sie odezwał, rowniez np.,pisze do niego smsa a on od to od razu odpisuje,jest ciekawy co słychac u mnie itp. po za tym wczoraj zapytał jak tam u mnie w sprawach sercowych i czy jak by chciał wrocic do mnie to czy bym sie zgodziła..co o tym myslicie? może on tylko się moimi uczuciami bawi,bo wie ze nie jest mi obojetny

Gość Michał Marchlewski
no ja sadzę, że jesteś żałosną desperatką, która tylko czeka na odrobinę łaskiawego zainteresowania ze strony faceta :(

Gość Zinnka
Moze zrozumial, ze popelnil blad. To sie zdarza. Ale ty popelnilas takze. Kiedy zaczal do ciebie ponownie pisac, od razu, przy pierwszym sms-sie od niego powinnas zapytac, o co mu chodzi i zachowac duzy dystans. Ale ty od razu okazalas zainteresowanie. Najpierw trzeba myslec, a potem cos robic.

zapytałam własnie sie jego czemu sie odezwał...ale tego to nie chciał mi powiedziec i nie powiedział

Gość oO.
moim zdaniem nie wyszło mu z tamtą. a Ty powinnaś pogonić go gdzie pieprz rośnie.

z tgo co wiem to miedzy nimi jest oki i sa razem ale moze on mi prawdy nie mowi

a moze mu sie panna powoli nudzi? albo liczy na trójkącik? dziewczyno - po co ci taki facet? ledwo z Toba sie rozstał, juz ma inna, a mimo to sciemnia do Ciebie. Gdyby Cie kochał - bylby z Toba i by Cie nie zostawił...

Gość misspalma
powiedz mu ,ze spotykasz sie z kims, zobaczymy jak zaareaguje

Gość iss palma
piszesz ,ze od razu poznal inna,a moze byl uz nia bedac tez z toba...zostawil cie dla niej?

Gość www.tnij.org/tatax
Napisz w tej sprawie do Faktu,tam jest rubryka porad psychologicznych

zostawił mnie bo zle zrobiłam i nie chciał mi tego wybaczyc i skonczył zwiazek...mysle ze jak by ona sie nie pojawiła to by wybaczył i była bym z nim.miał okaze to od razu poszedł do niej.bo wiedzac ze on ma dziewczyne to wtraciła sie pomiedzy nas

Gość sposoby facetów
jesteś kołem zapasowym a jesli ogólnie jeszcze do tego jesteś łatwa i chętna do łóżka, to wiesz zawsze będzie miał jakąś odskocznię od nudy w swoim związku

Gość boziu dziewczyno ale Ty jesteś
naiwna.uciekaj od Niego gdzie pieprz rośnie, bo facet się bawi twoimi uczuciami-po prostu sprawdza cie czy jestes nadal w nim zakochana na co ty mu dajesz odpowiedz i to korzystną dla niego.on ma ubaw z ciebie i tyle. jakby cie kochał to by ci wybaczył twój blad co bys nie zrobila a nie od razu pocieszał się w ramionach innej:o:o:o czy to tak trudno pojąc?????

sposoby facetow-nie jestem chetna do łozka.nie znasz mnie,to nie pisz głupot