Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia25

Zdołowana

Polecane posty

Gość zarejestruj sie Agusia
zarejestruj sie Agusia

Gość agusia25
olać ich... jakby co to wiecie, ze sie podszywa:( to kto nazuci jakis temat???

Gość kochana agusiu
czuję do ciebię miętę nie wiem czemu ale twoje imię na mnie tak działa właśnie zdjąłem majtki i się pod twoje posty onanizuję mam nadzieję że mi to wybaczysz. jeszcze raz przepraszam

Idż do spowiedzi suko:) na forum ogolnym jest o tajich rzeczach , dziewczyny o ty tam gadaja.... przyjmacie napewno:)

ja sie podziele. moj ojciec jest skurwysynem. dzis pierwszy raz sie z nim zywzywalam. o nic. bo [powiedzialam "na chuj mi to" . a on mnie od suk zwyzywal. nie wytrzymalam. nie dam rady tak dluzej. on mnie ma za gowno i o wszystko potrafi zbesztac. patrzec na niego nie moge a on na mnie. niewiem dlaczego. kiedys bylo inaczej. nienawidze go. jak mozna byc takim chamem. kurwa ludzie zrobcie cos. zabije go kurwa.nie zniose tego dluzej. ma ktos podobnie?

jest choryna podlozy psychicznym i powinien isc sie leczyc... mam taka kolezanke... dziewczyna sie tnie i bierze prochy... przez ojca... bije rodzine.... kiedys by ich pozabijal.... powinnas skozystaci Ty z porady lekarza bo On Cię wykonczy... potrzebujesz teraz kogos...:(

Gość wałbrzyszanka
witam mam problem mam schizofrenię paranoidalną i córkę, która jest pod opieką moich rodziców z którymi mieszkam chłopak mnie rzucił gdy dowiedział się o ciąży. dokładanie gdy odmówiłam aborcji. nie mam pracy. otrzymuję marną rentę 500 zł którą biorą rodzice na utrzymanie mnie i córki. mam zamiar sobie odebrać życie

Cześć autorko, wczoraj pisaliśmy ale musiałaś iść i obiecałem, że dzisiaj popiszemy więc sie dołączam to topiku :) zgadzasz sie ?

to nie jest najlepszy pomysł... proponuje takż iść do psychiatry porozmawiać... to nie wstyd... On napewno pomożę:) trzymaj się..... i pamietaj; ze jezeli nie masz po co zyc, zyj na zlosc innym

Gość a jak ci sie objawia
ta schizofrenia?? :-(

Gość ale ta cala agusia
jest mega infantylna :-0 :-0 :-0 i w dodatku takie bledy wali, ze porazka :-0 :-0 :-p

Gość wałbrzyszanka
wychodzę na dwór i zjadam kupy psów z trawnika

zgadzam się z agusią i także radze iść do psychologa, bo każdy głupi potrafi odebrać sobie życie, największy objaw tchórzostwa przed problemami

najgorszym tchurzem jest ten kto odbiera sobie życie i pozostawia innych w smutku i cierpieniu...

Gość wałbrzyszanka
ale przecież same życie mnie męczy życie to męka żaden ksiądz ani lekarz mi nie pomagają tylko dają leku które mnie mocno zamulają, że nic nie czuję tylko się głupio patrzę i chodzę po domu :(

największym grzechemjest odebranie sobie życia, Bóg Ci je dał i Bóg Ci je odbierze...w swoim czasie...Kiedyś usłyszałem takie zdanie 'Nie zaznając goryczy na ziemi, nie zaznasz słodyczy w raju..."

rozumiem Cię... a niby gdzie te zdjęcie jest... chyba coś Ci sie pomyliło:) bo nie wstawiałam żądnego zdjęcia

Gość sugar 44
hej dziewczyny, przylaczam sie do was... mam problem ze swoim zyciemi ze soba i nie umiem se z tym sama poradzic;/ najgorzej, ze mam to na wlasne zyczenie i pomimo tego, ze brne nadal w bledy, nie umiem inaczej postepowac... takie bledne kolo... ktos mi pomoze?

To możę...powinnaś porozmawiać z prawdziwym przyjacielem... Oni też duż pomagają... są zawszekiedy potrzeba... albo znajdżnowego faceta:) to Cię odmieni

a czy to ważne??? 25latek, ale moim zdaniem wszyscy tu, na tym poście jesteśmy równi... bez wzgledu na wiek