Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia25

Zdołowana

Polecane posty

Gość agusia25

Kto ma ochotę popisać o sowich problemach??? Chętnie posłucham bo też je mam... jest mi smutno i żle, nie radzę sobie już zsobą...

Gość martusia z wałbrzycha
witam wychowuję córkę i mam zespól paranoidalny myślę o tym żebyśmy obie jednocześnie zakończyły tą grę w życie pozdrawiam

też jestem zdołowana ;[ ale nawet nie chce mi się o problemach pisać,bo są beznadziejne,tak samo,jak ja 😭 wole sobie kawały poczytać i muzyke głośno puścić,żeby chodź przez chwile nie myślećo tym

Gość agusia25
opowiedz, moze jestem w stanie pomoc:)

A ja tam nie mam zmartwień staram się pozytywnie patrzeć na wiele spraw i wyciągać z nich wnioski, wcześniej byłam zła na swojego byłego ex ale teraz...

Gość ale mam kaca....
Kaca giganta... Żałuje, że wczoraj nie umarłam

Gość agusia25
Oj nie byłabym taka pewna, żę chcesz je słuchać...:( Też staram się wuciągać z tego pozytywne wnioski, ale to i tak nie wszystko... nadal jest mi ciężko:(

Gość agusia25
to co takiego zrobił???

zdaje sobię sprawę,że inni mają gorzej ode mnie,nie mają co jeść albo jeżdżą na wóżku,ale to mi raczej nie pomaga.Bo niby w czym ma mi pomagać czyjeś cierpienie?? Raczej bardziej mnie dobija,wolałabym,żeby każdy był szczęśliwy

Gość agusia25
Każdy chciałby być szczesliwy, ale w tej bajce to chyba raczej jest nie możliwe... najgożęj jednak jest patrzeć na czyjąśmierć... bliskiej osoby...:(

Gość A mnie ktoś pomoże
onanizuję się 3 razy dziennie

mój ex? co zrobił?? zdradził mnie emocjonalnie po 4 latach związku, po czym oświadczył że odchodzi bo już nic do mnie nie czuje, bo jego uczucia wzięły górę, zakochał się w dziewczynie która go nawet nie znała, z tego co wiem to starał sie o nią ale ona go olała i bardzo dobrze!!!! przynajmniej to mnie na duchu podtrzymało.

ja wolałabym sama umrzeć,niż żeby ktoś bliski umierał. :( Tobie ktoś umarł...na to nie ma rady,z czasem się przyzwyczaisz :(

Gość agusia25
Też bym wolała samaumrzeć niż patrzeć jak przyjaciel leży i... czlowiek wto nie wierzy...:( kobietabluszcz34- podly z niego huj. nlo ale cuż sa na tym swiecie ewenementy, niestety... i bardzo dobrze ze dala mu kosza, moze zrozumial:)

Gość agusia25
a tak wogol On nie umarł sam, jemu to zrobili> zabili go;(>>...:(

to już sama nie wiem,jak lepiej...mieć przyjaciół i ich tracić,albo być zdradzonym czy nie mieć w ogóle nikogo...chyba jednak lepiej to drugie,więc macie gorzej :(

Gość agusia25
nie podszywaj sie pod mój nick suko ,,agusia25''' ok??? nie robsobie jaj zprawdziwych problemow

Gość agusia25
ja mam jedno i drugie; kolega nie zyje a facetjest na tymczasowym zatrzymaniu w pierdlu do sprawy... nie moge nawetz nim pogadac:( musze czekac okolo pol roku:(

najlepiej się zaczernij,to sie nikt nie będzie podszywał. na kafe tak jak i w życiu niestety jest wiele chamów

Gość agusia25
ja podszywko nie lize cipek. jestem hetero i tylko lize żołędzie

Gość agusia25
jak ja was nienawidzę wy zapierrdoleni podszywacze kurrwa gdybym cię dorwała bachorze już byś miał przetrzepane duupsko

Gość agusia25
nosz kurrrwa moja mać

Gość agusia25
,,agusia25'' wypiepszaj i sienie potrzywaj suko... zkad takie chamy sie biora, Bożę...:( no wlasnie nie, zero kontaktow, nawet telefonicznie nie:(

Gość agusia25
czasem tak jest że maja, sa rozne przekrety... tez slyszalam o takiej sytuacji...... jak mozna nick na czarno przerobic???