Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejnniewiemcootymsmylec

jest mi jej zal.../

Polecane posty

Gość ejnniewiemcootymsmylec

mam kolege na studiach moj njlepszy przywozi mnie odwozi ,rozmawiamy praktycznie caly czas..dzisiaj mi powiedzial ze zdradzil swoja dziewyne z ktora mieszka od miesiaca i z kotra ma 3 miesiaczne dziecko ...opowiadal mi ze zdradzil ja z 3 laskami zanim do niego przyjechala mieszkaja od siebie daleko ..najgorsze jak mi mowil ze jego laska meczyla sie przy porodzie o 2 w nocy (rodzila 5 godzin) a on o tej godzinie wlasnie bzykal kolezanke z pracy ktora u niego nocowala...:/ lubie go jako kolege ale zniesmaczylo mnie to troche do niego/// mowi ze dziecko i ona jest dla niego na 1 miejscu i zawsze bedzie ale sesk to tlyko seks i oddziela to od uczucia ktore darzy sowja zone... a ja mu na to ze jak sie kogos kocha to sie go nie zdradza..a on na to ze sie myle ze to tylk oseks..

Gość ejnniewiemcootymmsmylec
chyba ją zerżnę z litości

Gość ejnniewiemcootymmsmylec
jak się wysrała zaskoczę ją perfidnym analem

Gość koktajlekkk
Porozmaiwiaj z nim. Powiedz mu, że nie podoba Ci sie jego zachowanie wobec jego partnerki. Powiedz mu, że jest to nie fair wobec niej. A jeśli sie to znowu powtórzy to napisz dziewczynie smsa albo popros o spotkanie i powiedz jej. Szkoda zeby sie meczyla a chłop bedzie latał na panieniki.