Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwila szczerosci dla pan

chwila szczerosci dla pan - facet traktuje kobiete tylko przez pryzmat seksu

Polecane posty

tzn powiem wyrazniej, nie ma przyjazni damsko-meskiej i innych bzdur kazda kobieta jest oceniana przez pryzmat seksu badz czasem- zwiazku jesli jest brzydka to odpada do wszystkiego jesli jest taka sobie ale ma super charakter to mozna ja rozwazac jako potencjalna kandydatke doi stalego zwiazku jak jest super laska z wygladu to autonmatycznie jest rozwazana i do seksu i do zwiazku, w zaleznosci od jej charakteru itp nie ma tego ze sa kolezanki. Dla faceta nie ma kolezanek, sa tylko potencjalne kandydatki. I tyle w tym temacie. kazdy kto powie, ze jest inaczej, sklamie 🖐️

Zgadzam się,tylko że to też działa w drugą stronę!kobiety w podobny sposób na nas patrzą!!My jesteśmy do seksu,utrzymaniu rodziny i zapłodnieniu kobiety,obrony jej samej i dzieci czyli rodziny!!ale cóż tak nas natura stworzyła!!

Gość wwowow
drogie panie jak byscie nei mialy cyckow dupy ktora kreci faceta i nei bylo by popedu myslicie ze mezczyzni wiazali by sie z kobietami .Otoz uwarzma ze nie SIWAT BYL BY PRZEPELNIONY GEJAMI!

no wlasnie nie jestem pewien, czy kobiety widza to tak samo? czy nie ma kobiet ktore utrzymuja sporadyczny kontakt z jakimis tam kolegami, ot tak, bez podtekstow ? chyba sa :)

Gość a-nnna
prawda jest taka-zefacet nawet zeni sie po to,by miecsekskiedy chce \my sobie wkrecamy jakies miłosci,uczucia-a on swojamiłosc przez seks wyraza\ dopuki nas poząda tzn,ze kocha...

Wierz mi że nie ma!!każda kobieta ma jakiś cel,ty też jesteś dla nich potencjalnym kandydatem na ojca jej dziecka!dlatego kobiety zwracają uwagę na wzrost i budowę ciała jako że wysoki i dobrze zbudowany facet oznacza że ma zdrowe geny i jest w stanie obronić rodzinę,obecny świat dodał jeszcze do tego wygląd bo w dzisiejszym świecie ładni ludzie mają łatwiej w codziennych sprawach!

Gość naaataszkaaa
moj zerwal ze mna, ale seksu chce nadal. bo tylko ze mna tak dobrze rozumie sie w lozu. ciagle gada o moim ciele ale nie che byc ze mna!!! mam dosc!!!! ogarnijcie sie!!!!!! czyli co mam beznadziejny charakter?!

Gość penis 17 cm wcale nie jest zły
do zly i brzydki zapomniales dodac jeszcze kwestię kasiejki facet jak ma kase to tez swiadczy to dla kobiet o tym,ze ma dobre geny

Może nie geny ale wygodne i łatwe życie również dla kobiety!Myślę że dzisiaj takie cechy jak wzrost i budowa ciała poszły na dalszy plan,dzisiaj liczą sie przede wszystkim wygląd i kasa,według kobiet kasa ma dzisiaj siłę a nie człowiek,jeśli ktoś ma kasę to może sobie wynająć ochroniarzy i już rodzina jest bezpieczna!!!Świat kobiet zeszedł na psy!!Jak widać faceci sie nie zmieniają bo jesteśmy stali w uczuciach i poglądach bo dla nas zawsze liczył sie sex!!

Gość ewwe
"czyli co mam beznadziejny charakter" na to wyglada :)🖐️

Gość malinowa konfitura
co to znaczy beznadziejny charakter?

Gość hhhjkjgk
Świat kobiet zeszedł na psy!!Jak widać faceci sie nie zmieniają bo jesteśmy stali w uczuciach i poglądach bo dla nas zawsze liczył sie sex!!" ogolnie sie z toba zgadzam, ale z ta teoria nie my tez jestesmy stale w pogladach, liczy sie dla nas bezpieczenstwo rodziny ,a dzis srodkiem do tego jest m.in kasa kiedys duzy faccet mogl przyniesc duzo jedzenia do domu dzis karte kredytowa o czym wy ludzie mowicie, relacji damsko meskich nie mozna sprowadzic do zdan kobieta leci tylko na kase a facet na wyglad

Gość pan Dariusz
zgadzam się i potwierdzam. Sex jest dla faceta priorytetowy.

Gość malinowa konfitura
Na powodzenie nie ma szans facet ktory nie ma pomyslu na swoje zycie, nie wie czego chce. Poza tym - po co mi kasa faceta skoro mam swoja? Akurat kasa - doslownie, jest czyms czego od faceta oczekuje najmniej, a wlasciwie wcale, chyba nienormalna jestem.

Gość jklhjk
więc dzisiaj facet bez wielkiej kasy nie ma szans na powodzenie!! gdyby tak bylo to nie byloby tzw biednych ludzi/rodzin no bo co wszyscy biedni ludzie by pomarli,bo nie wchodzili by w zwiazki,nie rozmnazali sie znam facetow bez kasy maja dziewczyny znam tez takich co maja niewiele kasy i sa malo ambitni takie wolne duchy i niech se beda tylko nie moga miec wymagan bo czlowiek nie zyje tylko o wodzie i chlebie w dzisiejszych czasach....i milosci

Gość malinowa konfitura
Mezczyzna, ktory ma pomysl na zycie to taki, ktory wie czego chce od zycia, wie jak chce je przezyc, nie siedzi z zalozonymi rekami tylko dziala, dazy do samorealizacji. Nie zawsze wie sie dokladnie i konkretnie co to mialoby byc, czy cos wyjdzie czy nie, ale wazne sa marzenia i dazenie do ich realizacji oraz jednak wiara ze sie uda. Dotyczy to zarowno zycia zawodowego jak i prywatnego! Nie lubie narzekaczy, ktorzy wciaz marudza, ze oni nie potrafia bo to na pewno im nie wyjdzie. Nie lubie mezczyzn, ktorzy czesto mowia "nie wiem".

Gość i dlatego
mam gdzieś facetów :P Ale oprócz facetów istnieją jaszcze mężczyźni ale to niewielka część populacji.

Gość malinowa konfitura
Dokładnie...także mam nadzieję, że są mężczyźni jeszcze na tym świecie:) Na pewno nie związałabym się z kimś, kto traktowałby mnie TYLKO przez pryzmat seksu i z kimś kto uważałby że jestem z nim dla kasy (bo takie są kobiety)...żenada to jest. Jeżeli jak autor sugeruje - faceci tacy są to ja wolę być sama albo z prawdziwym mężczyzną, nawet jakbym miała sobie na niego poczekać do końca życia albo w ogóle go nie doczekać

Gość prawdziwy meszczyzna
dawać doopy to was pokocham. :classic_cool:

A jak myślisz dlaczego faceci myślą że kobieta leci na urodę i kasę? Jak myślisz dlaczego ja nie mam powodzenia u kobiet?przecież jestem wysoki i dobrze zbudowany!

...po polujesz na niewlasciwym terenie, niedzwiedziu! no i strategja polowania tez jest wazna.

Gość malinowa konfitura
" A jak myślisz dlaczego faceci myślą że kobieta leci na urodę i kasę? Jak myślisz dlaczego ja nie mam powodzenia u kobiet?przecież jestem wysoki i dobrze zbudowany!" ad 1 - a kto powiedział, że faceci tak myślą? rozumiem, że Ty....ale nie wkładaj wszystkich do jednego worka, jak już to wypowiadaj się w swoim imieniu ad 2 - nie znam Ciebie więc nie wiem dlaczego nie masz powodzenia - tzn chciałeś powiedzieć, nie masz dziewczyny, dziwne pytanie, jak można na nie odpowiedzieć nie znając kogoś, spytaj kumpla

Gość przecież już pisałam kiedyś
że nie wystarczy być wysokim by mieć powodzenie, kasa też nie zastąpi poczucia humoru i inteligencji.... gdyby priorytetem były parametry fizyczne i kasa Pudzian byłby moim ideałem....no ale jakoś nie jest bo ani mi się nie podoba ani nie miałabym o czym z nim rozmawiać