Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daniel24

chciałbym tu spotkać fajną, normalną dziewczyne z którą bym mógł fajnie pogadac

Polecane posty

wiec danielu skoro takiej niewiescie ktora nie klnie (domniemam sie ze chodziło ci o to ze sie powstrzymuje przed jednym brzydkim wyrazem) przez 24 h od czasu do czasu wympsknie sie małe koorwa mać to juz jest yebnieta?? :O

chodził mi o to, że nie lubie dziewczyn które klna bez powodu 24/h, które w każde zdanie wepchną takie słowa... Dziewczyna w nerwowych sytuacjach w których sie zdenerwuje ma prawo zaklnąć ale nie non stop !!

Gość taaaaaaaaaaaaa
nie w tym rejonie :P

Gość blond17
ja przez wiele osób jestem postrzegana właśnie jako taka dziewczyna;) ludzie myśla ze jak dziewczyna jest blondynka i ma różowe dodatki to odrau jest tępa czy latwa... nie myślcie stereotypami styl lalek?? no chyba kazda kobieta chciałaby byc idealna tak jak barbie nie rozumiem dlaczego komuś to przeszkadza lub nie podoba sie . kazdy ma swoj ideał do ktorego dązy moim jest lalka barbie,siatkowka,fotografika itp i to sie nie zmieni :)))nie oceniajcie ludzi po wygladzie ;**

Nie oceniajcie ludzi po wyglądzie? Pierwsze wrażenie ma ogromny wpływ na dalsze relacje, nie da się oddzielić wyglądu od usposobienia, charakteru. Kiedy masz styczność z jakimś człowiekiem to zanim zamienicie choć jedno zdanie w Twojej głowie rodzi się już jakiś pogląd, siedzi głęboko w podświadomości ;> Tak myślę ;)

i nie chodzi mi tutaj o wygląd w kategoriach gruba - chuda, czy nawet ładna - brzydka, chodzi bardziej o to, co kobieta sama ze sobą robi, wydaje mi się, że lepsze wrażenie wywołuje normalna, naturalna aczkolwiek zadbana dziewczyna niż malowana lala w różowej spódniczce i białych kozaczkach i tipsach we wzorki takie jakich ja nie widziałam w kalejdoskopie...:P

Gość blond17
makijażem przecież podkreślasz swoją osobę i nic więcej skoro dobrze sie z tym czujesz to to jeż najważniejsze tak mi wydaje ;)

Gość blond17
moze nie swoją osobę a osobowość ;)

Gość Skromna.
Według mnie bardzo mądrze ująłeś dzisiejsze dziewczęta bądź kobiety.A podczas ,gdy czytam to i owo ,wydaje mi się,że wiele dziewczyn tutaj chcę się pokazać w innym świetle niż być może na prawdę są.Bardzo serdecznie pozdrawiam,jeżeli będziesz chciał porozmawiać ,to z miłą chęcią. Pozdrawiam ciepło.

Gość Skromna.
I najgorsze,gdy się ludzie przedstawiają na Twoje rozpoczęcie zdania : "WIele osób uważa,iż jestem porządna i normalna." Sam powinieneś ocenić kto jaki jest.